Локо (Пд) с гневна декларация

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lokofanatic

Re: Локо (Пд) с гневна декларация

Мнениеот Lokofanatic » 25 юли 2011 16:17

d345 написа:Никой не ви отрича историята,Локомотив и един от уважаваните отбори във България,най-вече заради неговата публика.
Молятеси не дей да падаш на нивото на феновете на Софийските отбори и да гледаш на "малките" с пренебрежение,както те го правят с Вас.

Не гледам с пренебрежение. Мразя някой да лети в облаците и да се надува без да има причина. Това правите вие. Извинявай, колко срещи сте спечелили до сега в "А" група този сезон? Аз ще те подстея:0. Колко пъти сте ставали шампиони? Аз ще те подсетя:0. Въобще колко мача сте имали в "А" група? Чакай, пак ще те подсетя да не се мъчиш:0! И откъде ви идва това самочувствие, че едва ли не трябва да се страхуваме от вас? Недейте така да летите в облаците с това самочувствие, щото още 1-ви кръг ще ви свалим на земята :).

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 юли 2011 16:20

d345 написа:Пич,на теб само заплахи са тив главата.
Чвно е че или не можете да четете или не искате.
Казах че ако мача е в Разград ще имате квота, 10% от капацитета на стадиона.
Това прави точно 500 човека.

Абе, момче, за какви заплахи говориш...кои сте вие, че да се мерим с вас или да ви заплашваме :?:
Аз това исках да ти кажа, че и 500 да сме, ние пак ще сме по-добрите фенове.Аз затова ти казах след мача да не бягате ...ама от срам ве. :mrgreen:

Вие сами създавате напрежение преди мача и вие ще сте виновни, ако тава напрежение в един момент избие.
Видяхте се с пари и изведнъж много големи станахте.На теб, обаче искам да ти кажа, че един такъв отбор като вас, без история, традиции и успехи, корлкото и от яка кожа да е направен, все някога ще се спука.Имайте уважение към съперниците си :!: Дръжте се с другите така, както и вие бихте искали да се държат към вас.Вместо да направите от мача
Лудогорец Разград - Локомотив Пловдив едно шоу и незабравим спектакъл вие насаждате още от сега атмосферата с напрежение.
Бас хващам с теб, че още от сега сте хванали съдията :!: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 юли 2011 16:23

Мисля,че тези декларации,нашата и тази на Лудогорец,са от типа "буря в чаша вода",или нещо като загрявка преди мача. ;) Добре е,че има еуфория в Разград и няма да гостуваме на празен стадион в Калиакра.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 25 юли 2011 16:26

Всеки е почнал от нулата,да те подсетя.
Този сезон сме спечелили точно толкова срещи колкото и вие. :)
Самучувствието ми идва от това .че имаме бос който не гледа как да нагласи поредната фолк певица,а човек който си влага СОБСТВЕНИТЕ средства в изграждането на модерен стадиона(който 50г само се е рушал),изгражда и модерна тренировачна база иДЮШ школа.Нечака държавата да му направи стадиона.
На първият кастинг на Академията привлякохме 22 деца от центрове като Русе,Варна,В.Търново и др.
Ей затова го имам това самочувствие.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 юли 2011 16:36

d345 написа:Всеки е почнал от нулата,да те подсетя.
Този сезон сме спечелили точно толкова срещи колкото и вие. :)
Самучувствието ми идва от това .че имаме бос който не гледа как да нагласи поредната фолк певица,а човек който си влага СОБСТВЕНИТЕ средства в изграждането на модерен стадиона(който 50г само се е рушал),изгражда и модерна тренировачна база иДЮШ школа.Нечака държавата да му направи стадиона.
На първият кастинг на Академията привлякохме 22 деца от центрове като Русе,Варна,В.Търново и др.
Ей затова го имам това самочувствие.

Е да де всеки е почнал от нулата, ама е смешно, когато нулата започне да се прави на по-голяма от цифрите над нея...сега схващаш ли ми мисълта вече.Като твърдиш, че почвате от кота нула, защо не стоите на земята ами хвърчите в облаците?
Ето такова поведение е грозно и смешно, тъй като вие още нищо не сте постигнали и нищо на никого не сте доказали.
Вашето перчене е от типа: "На гол тумбак - чифте пищови". И не гледай в нашия двор ние как сме станали шампиони да не ви зачекнем вие как влезнахте в А гр.Да не почнем и ние да говорим за вашия, щото бъди сигурен, че Киро не е светец.Да не размиваме темата викам :!:
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 юли 2011 16:51

d345 написа:а човек който си влага СОБСТВЕНИТЕ средства в изграждането на модерен стадиона(който 50г само се е рушал),изгражда и модерна тренировачна база иДЮШ школа.

Тук не сме на едно мнение. Ако ми разбираш тънката мисъл. Иначе приветствам инвестиции в спорта.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 25 юли 2011 16:56

Въпреки, че знам че сте тънко-обидни не се сдържах :lol: Публиката на Локо Пловдив не вярвам в болшинството си да се хваща на въдицата с "подлите номера на Лудогорец за турнето в Австрия". Как пък няма един ръководител в този Ваш клуб(изключая Коко Динев), който в напечен момент да излезе и да каже "да аз сбърках"??? Разкарват отбора ви като циркова мечка из Кипър, Австрия, къде ли не, с обещания за какви ли не отбори, направихте 100 теми, картинки на фотошоп с евентуални съперници, а накрая най-престижното беше с вторият отбор на Волфсбург :roll: Човека от клуба, организирал лагера, трябва да бъде уволнен на часа, вместо с някакви декларации да изкарват Лудогорец виновен.
И двете декларации на клубовете са смешни и се създава единствно напрежение. Явно някой иска да пренасочи вниманието на хората другаде. Лично мнение.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 юли 2011 16:58

Sofia 1929 написа:Въпреки, че знам че сте тънко-обидни не се сдържах :lol: Публиката на Локо Пловдив не вярвам в болшинството си да се хваща на въдицата с "подлите номера на Лудогорец за турнето в Австрия". Как пък няма един ръководител в този Ваш клуб(изключая Коко Динев), който в напечен момент да излезе и да каже "да аз сбърках"??? Разкарват отбора ви като циркова мечка из Кипър, Австрия, къде ли не, с обещания за какви ли не отбори, направихте 100 теми, картинки на фотошоп с евентуални съперници, а накрая най-престижното беше с вторият отбор на Волфсбург :roll: Човека от клуба, организирал лагера, трябва да бъде уволнен на часа, вместо с някакви декларации да изкарват Лудогорец виновен.
И двете декларации на клубовете са смешни и се създава единствно напрежение. Явно някой иска да пренасочи вниманието на хората другаде. Лично мнение.

Утре в Банско ще ги уточним тези неща.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 25 юли 2011 17:03

никой не хвърчи . защо не се замислиш и вникнеш кои ги създава тези интриги , ако не можеш ще ти кажа- ЖУРНАЛЯТА .
ето ти и последната тъпа статия: http://sportline.bg/news/79798/plakat-z ... iya-futbol
е чак и до война го докарахме - нямям думи
това че се връзваме на тъпите драскачи си е наш проблем.
и на мен ми писна да чета кви ли не глупости за лудогорец ( тоз идвал, оня си заминавал и заглавия от рода ШОК : ЛУДОГОРЕЦ ...................... еди си какво си ) , чудя се обаче защо го правят , това не е пиар на домусчиев защото не веднъж е казал че се отделя незаслужено внимание от медийте към отбора при положение че не е постигнал още нищо.
отговора ми е че някой се страхуват да не се развали статуквото на софийските отбори . ти той им го каза в прав текст БЪЛГАРИЯ не само левски и цска .

та журналята ни вдигат в облаците , ние ко сме виновни че се пише за нас . не им чете изданията и се решава въпроса
лудогорец

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 25 юли 2011 17:46

Я сега кажете кой написа декларацията. :)
Коко Динев не знаел..
Сега разбирам защо имаше толкова неразбории около подготовката.
Явно някои хора в клуба не си комуникират. :)

Върни се в “Локо Пловдив”