Локо (Пд) с гневна декларация

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Локо (Пд) с гневна декларация

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 юли 2011 15:10

pomiqrat написа:Като сте отделни защо излизате с взаимни декларации? Когато феновете изглупяват по трибуните не наказват ли и отбора?

Виж сега Помияр, излизането с взаимна декларация показва, че клуб и фенове живеем в една добра симбиоза.
Няма как да бъдем едно, щото за разлика от вас ние не сме на заплата от клуба.

Много интересно как така на вас не ви променяха съперниците, часовете на срещите и терените, а с нас си правеха каквото си поискат...дори накрая ни заключили вратите за да не можем да си направим последната тренировка.

Не мислиш ли, че много случайности стават :?: :!:
От каква гледна точка австрийците ще ни погаждат такива номера...това просто не им е заложено в манталитета.
Дългата ръка на Киро манекана...просто сте се опитали да ни провалите подготовката...нещо типично за манталитета на хората, които имат обичай да се обличат шарено.

И не се прави, че сте много великодушни и почтени - ако бяхте такива щяхте да се свържите с нашето ръководство, щяхте да проведете един разговор и напълно цивилизовано и дипломатично да се избере стадион, който ще е удобен и за двата клуба.
Ние каква вина имаме, че си оправяте стадиона :?: :!:
Ми на вас може и в Констанца да ви е удобно, това означава ли, че може да ни разкарвате, като панаирджийски мечки, където ви е на вас кефа.Много сте прозрачни :!:
Изображение

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 25 юли 2011 15:23

Ванко ,на нас ни е най-удобно да си играем в Разград.Може само да се радвате че мача няма да е тук.Нали знаеш за 10% от капацитета на стадиона.
Аз заплата още не съм видял от клуба,като си взема първата ще те черпя.
В Австрия не сте само вие "ощетени'.
Провалена контрола с Ал Ахли,провалена втора контрола заради дъждове,въпреки че нашите момчета са провели двустранна игра,смяна на противниците във последната контрола.
С вашето ръководство няма какво да се разбираме.Аз ви казвам как стоят нещата според правилника,вие си тропате с крак като малко дете и ревете докато неви купят близалка.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 25 юли 2011 15:35

d345, вие наистина сте дебютанти във всяко отношение :!: :lol:
И в разград да е мача, кого си тръгнал да плашиш...да не си мислиш, че ще играете срещу Маноле?
Добре, че мачът не бил в Разград хахаха - смях и сълзи...да не бягате после след мача ;)

Въпросът за стадиона е принципен - ако претендирате за лоялност и коректност дали от законова или морална гледна точка, след като е по ваша вина да не играете на стадиона си бе редно да потърсите и нашето мнение.Въпроса е, че не сте такива, на каквито се правите...прозирате, тва е.
Изображение

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 25 юли 2011 15:52

Пич,на теб само заплахи са тив главата.
Чвно е че или не можете да четете или не искате.
Казах че ако мача е в Разград ще имате квота, 10% от капацитета на стадиона.
Това прави точно 500 човека.

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 25 юли 2011 15:59

d345, може само да се радваме, че мачът нямало да е в Разград?! Че кви сте вие, бе?! До преди няколко месеца ви нямаше на футболната карта, сега тук ми се правите на велики фенове и ръководство. Имайте малко уважение към големите клубове в България. Ние не сме ви Видима или Калиакра(нищо лично към тях), че да ми обясняваш тука как едва ли не трябва да подскачам от радост, че нямало да сме в градчето дето е колкото квартал Смирненски в Пловдив. Къде летиш? Когато постигнете поне половината от това, което е постигнал Локомотив Пловдив, когато постигнете поне половината от това, което сме постигнали ние като фенове и ултрас култура, чак тогава можете да се пробвате да се самоизтъкнете пред Локомотив. Много бързо станахте големи нещо.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 25 юли 2011 16:04

d345 написа:Мача със Севлиево ни е домакински!!!!Така че и двата ни домакински мача ще бъдат в Каварна.Севлиево да ревнат защо не играем с тях в Ловеч :o
Аз ли не съм го написал както трябва или ти не си ме разбрал.

Моя грешка. И пак не виждам логика в мотивите ви.

Но по-важна е по останалата част на мнението ми.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юли 2011 16:05

Вижте пичове... и в двете декларации според мен има доста истина!!! Едната обаче - тази на Лудогорец е написана доста по-хитро!!! С други думи казано... Факт е че президента на Лудогорец за изключтелно кратко време съумя да изгради една доста сериозна организация в клуб като Лудогорец, което е басолютно похвално и дай Боже всеки му!!! В този смисъл от Лудогорец са прави като казват, че Парма са избрали отбора, които изглежда доста по-сериозно като организация, но остава другото.... чисто "българското" майна... и то е че в БГ обикновено "по-богатия" гледа публично да прее*е "по-бедния".... е, тук вече е истината в нашата декларация!!!... така че "бития си бит - е*ания си е*ан"!!! Гледаме напред - учим се от грешките си, 'щото определено за случилото се не са виновни само тези от Лудогорец, ами и хора сред нашите /още една истина от декларацията на Лудогорец/!!!
Изображение

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 25 юли 2011 16:07

За футболната карта е ясно че ни нямаше.
Къде бяхте вие да попитам и как се появихте на тази карта?
Как станахте шампиони?
Нито претендираме че сме велики ,нито че сме голяма работа.
Единственото което искаме е да ни се уважават както отбора така е феновете.
И не забравяйте,срещу Лудогорец като гости имате доста негативен баланс!

Потребителски аватар
Lokofanatic

Мнениеот Lokofanatic » 25 юли 2011 16:10

d345 написа:За футболната карта е ясно че ни нямаше.
Къде бяхте вие да попитам и как се появихте на тази карта?
Как станахте шампиони?
Нито претендираме че сме велики ,нито че сме голяма работа.
Единственото което искаме е да ни се уважават както отбора така е феновете.
И не забравяйте,срещу Лудогорец като гости имате доста негативен баланс!

Локомотив винаги го е имало, винаги е бил обичан,кво ми говориш "как сме се появили на футболната карта". През 1926 се е основал Спортклуб, а Локомотив Пловдив е неговият наследник, стана ли ти ясно? А вие сте се мотали цял живот между Б и В група. Кво си седнал тука да ми говориш глупости? Как станахме шампиони ли? Еми събрахме най-много точки от всички отбори и завоювахме 1-вото място. Проблем ли ти е? След тия номера от страна на вашето ръководство, едва ли ще получете нужното уважение (специално от мен). Това, че имаме негативен баланс не ни притеснява. Ние сме навсякъде с отбора си.

d345
Контакти:

Мнениеот d345 » 25 юли 2011 16:14

Никой не ви отрича историята,Локомотив и един от уважаваните отбори във България,най-вече заради неговата публика.
Молятеси не дей да падаш на нивото на феновете на Софийските отбори и да гледаш на "малките" с пренебрежение,както те го правят с Вас.

Върни се в “Локо Пловдив”