Пускат абонаментните карти за новия сезон, 2011-2012

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

valkaredgi

Re: Пускат абонаментните карти за новия сезон, 2011-2012

Мнениеот valkaredgi » 09 юли 2011 20:43

POPCORN написа:
drughi написа:
vladitol написа:[offtopic]Ремонт в момента има ли ?[/offtopic]

[offtopic]До няколко дена трябва да започне изграждането на затревено игрище. А до 2-3 месеца, очакваме да започне и работата по монтаж на стълбове за ел. осветление на стадиона.[/offtopic]

Всеки истински фен трябва да си купува абонаментна карта. Аз лично винаги съм го правил. Първо - по-този начин помагаме на клуба финансово, Второ - няма да се блъскаме за билет, преди всеки мач. Трето - със закупуване на карта показваме нашата съпричастност към клуба и за това, че сме част от него.
Нека всеки, за който сектор има взъможност, си закупи съответната карта.

съгласен съм с тебе, ама трбява да има някакви норми.не може на вас и на Левски за сектор Б да е 30 лв а ние да даваме по 70 това е ебати ташака!Това не ме прави по-малко фен, като не си купя карта :)Аз пак ще си ходя на всеки мач сигурно, ама просто тоя път не си заслужава

смени отбора и си на печалба.
"левски-турку муреш 2-0 мачкай лавинаааааааааааааааааа

Потребителски аватар
besica
Контакти:

Мнениеот besica » 10 юли 2011 08:41

Тези карти просто са задължителни.
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 10 юли 2011 11:55

drughi написа:
vladitol написа:[offtopic]Ремонт в момента има ли ?[/offtopic]

[offtopic]До няколко дена трябва да започне изграждането на затревено игрище. А до 2-3 месеца, очакваме да започне и работата по монтаж на стълбове за ел. осветление на стадиона.[/offtopic]

Всеки истински фен трябва да си купува абонаментна карта. Аз лично винаги съм го правил. Първо - по-този начин помагаме на клуба финансово, Второ - няма да се блъскаме за билет, преди всеки мач. Трето - със закупуване на карта показваме нашата съпричастност към клуба и за това, че сме част от него.
Нека всеки, за който сектор има взъможност, си закупи съответната карта.

+1926
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”