Гочо Василев: Пирин свалиха гащи, Локо се размекна от жегата
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- elito_1912
- Контакти:
Re: Гочо Василев: Пирин свалиха гащи, Локо се размекна от жегата
аз не се ядосвам ,просто ми е смешно да слушам извинения и оправдания ,защото то е ясно на всички какво стана на лаута и в Благоевград,а тва с мотивацията го остави , не гледаме футбол от вчера,така че такива изказвания са излишни,ще видим дали няма да играете на 101% в дербито,така че няма смисъл да говори квото стане,докато селянина е начело Ботев няма да прокопса ,даже и да останем -какъв е смисъла без пари и футболисти,в момента сме пълна скръб -тва си е чистата истина,ако питаш мен подобре да изпаднем и тоя да се маха и да почнем от начало с друг свястен президент,щот кво -оставаме не ни дават лиценз заради задължение на селския вадят ни от групата принудително и пак срам ,за кво...ама като гледам и вие сте тръгнали по нашия път с тая Галка
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Вие ако бяхте на наше място сигурна ли си, че щяхте да биете Вихрен ???
- yellow1912
- Контакти:
със сигурност не сме подли колкото вие.вие повече ни мразите отколкото Ние вас!такива са ми наблюденията!

- elito_1912
- Контакти:
да сигурнасъм ,щот ние мислим за отбора си и искаме да гледаме хубави мачове , а дербитата ни са много интересни ,заредени със заряд, предпочитаме да играем с вас вместо със селяни като Бела и вихрен ,според мен ваща омраза към Ботев е по-голяма от любовта ви към локо,защо на мачовете пеете против нас ,а не пеете за вашия отбор??
,няма мач ,на който да не споменете "жълтите",отговори си на тези въпроси и после питай

- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Ахах.. не ги барайте жълтите !! Те НИКОГА не са пускали мач досега.. сигурно
!!!
4 на 0 може би.. може би...

4 на 0 може би.. може би...

-
- Контакти:
Гочето - типичен буфер, майна.
Вместо да си завре главата в земята от срам, че свалиха гащи на Коко.
Да си я завре от срам, че има приятели като ДХ-С...
Той тръгнал с Ботев да се бъзика палавника. Комплекс.
Вместо да си завре главата в земята от срам, че свалиха гащи на Коко.
Да си я завре от срам, че има приятели като ДХ-С...
Той тръгнал с Ботев да се бъзика палавника. Комплекс.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Ах колко жалко е да си черно-бял...
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
terro написа:Ах колко ВЕЛИКО е да си черно-бял...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fCiSMb7a3qo&feature=related[/youtube]
Последна промяна от drughi на 26 май 2009 16:02, променено общо 1 път.

-
elito_1912 написа:и още питаш -явно не си гледал любимата локо в събота -вие ги свалихте,само ми отговори на въпроса-как така за цял мач вихрен имат 17-18 атаки към ваща врата ,абе момче те за цял сезон не могат да съберат толкоз атаки , а вие 1-2 атаки ,не ставай смешен моля ти се,свалихте си гащите и до доста добре ги свалихте,ама явно ползата беше нулева, щот ние бихме и не можахте да си направите пълното густо със свалените гащи.А пък за снимката дето си я сложил ,не си и разбрал смисъла явно ,ама няма да ти го обяснявам -помъчи се сам-пък и тя няма нищо общо със съботния мач
Що не идеш да се подмиеш, че смърдиш ужасно?!?!
Ами не може ли Вихрен да надиграе Локото, както вие надиграхте Пирин?Значи Локото били полегнали пък вие от путяф биете яко, щото сте много силни.
- elito_1912
- Контакти:
ходи се подмии ти ,че скоро не го дават дъждовно и много нещо замириса откъм лаута.Не не може вихрен да надиграе Вихрен ,но ми омръзна вече да говоря с такива като тебе,просото няма смисъл ,освен да обждате и да се оправдавате друго не може да правите ,упс забравих може ида сваляте гащи и да се дупите на всички ,който искат