Галето взе концесията на ст.Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Галето взе концесията на ст.Локомотив
Ще си направи паркинг за двата автобуса 

1934---1938---1982---2006
Не мога да разбера, защо са му на Пловдив 3 супер модерни стадиона. Не че е лошо, от имане глава не боли. Но според мен е най-добре и двата пловдивски отбора да играят на стадион Пловдив. Капацитет от 55 хил места е предостатъчно за БГ. Така всяка седмица ще се играе на този стадион, щото ако локо и ботев имат собствени стадиони, за какъв *** му е на Гигов да ремонтира и стадион Пловдив? За 3 концерта и 2 мача на национлите годишно?
Ненавиждам Топалова, заради това което прави и струва до сега, но искренно се надявам да ме опровергае като смени начина на работа... Дано това да не е началото на края, защото ако попаднем в турски ръце - край с всичките ни мечти за парк Лаута.
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
емо73канар написа:Като прочетох новината настръхнах,щото гедам ТЪПОТО а виждам СЕЛЮЮ.Локомотивци оттървете се от тая КЛЯВКА щото ще ви направи ка то нас.![]()
![]()
![]()
![]()
Спокойно, Галя е пътник.
По въпроса за концесията, нашата работа не е с Галя. Можеше и да не е тя, можеше Кънчо от Куртово да я поиска и какво ... Общината да я дава ли? С какви гаранции, при какви условия? Този терен е за спорт и настаняването там на обекти чужди на спорта и нямащи връзка с него е против интересите на пловдивчани. Всичко свързано със спорта се руши, краде и раздава в тоя град. Една зала не остана!
Земята там е общинска собственост и отговаря Община Пловдив. Каквото и да се случи на нея, тя е отговорна. А понеже ние всички ги избираме, работата е между нас и тях. Без публично оповестено решение там нищо не може да се прави. Следим внимателно.
Земята там е общинска собственост и отговаря Община Пловдив. Каквото и да се случи на нея, тя е отговорна. А понеже ние всички ги избираме, работата е между нас и тях. Без публично оповестено решение там нищо не може да се прави. Следим внимателно.
Последна промяна от Туше на 22 май 2009 22:52, променено общо 1 път.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Защо съдите,без да сте видели какво ще стане?А да изчакаме малко,руснаците имат хубава поговорка...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Oreh написа:Не мога да разбера, защо са му на Пловдив 3 супер модерни стадиона. Не че е лошо, от имане глава не боли. Но според мен е най-добре и двата пловдивски отбора да играят на стадион Пловдив. Капацитет от 55 хил места е предостатъчно за БГ. Така всяка седмица ще се играе на този стадион, щото ако локо и ботев имат собствени стадиони, за какъв *** му е на Гигов да ремонтира и стадион Пловдив? За 3 концерта и 2 мача на национлите годишно?
Няма да са само 3 концерта,а доста повече предполагам много ми е интересно има ли някакви проекти как ще изглежда стадион Пловдив
и ще остава ли пистата

Колкото до Лаута има един проект за стадион за 20000 на Галя Топалова със сглобяеми конструкции(нещо като сглобяемо лего)
Но няма да си правя труда да кача снимка, защото за мен е много грозен "проект".Дано да имат нов проект

Иначе не реши ли кмета минимума на стадиона да е 30000 стадион
с 75 % покрита козирка

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Oreh написа:Не мога да разбера, защо са му на Пловдив 3 супер модерни стадиона. Не че е лошо, от имане глава не боли. Но според мен е най-добре и двата пловдивски отбора да играят на стадион Пловдив. Капацитет от 55 хил места е предостатъчно за БГ. Така всяка седмица ще се играе на този стадион, щото ако локо и ботев имат собствени стадиони, за какъв *** му е на Гигов да ремонтира и стадион Пловдив? За 3 концерта и 2 мача на национлите годишно?
Закво са на София Герена, националния и Българска армия? Я червени и сини да играят на националния

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
ами не им трябват разбира се! Интер и милан не са по-малки отбори, ама отколко години играят на един и същ стадион? Лично според мен, за софия 3 стадиона са предостатъчно! Националния за лека атлетика, финали и някои културни изяви, ЦСКА и Славия примерно с общ стадион, Левски и Локо също. Така шанса да се построи нещо хубаво е по-голям!
За сравнение в Париж има два стадиона (10 милионен град) и то втория го построиха 97-ма. Марсилия, Лион, Бордо са все градове от калибъра на София и също имат по един стадион. Примери като тези колкото щеш! Нашата работа е малко на гол тумбак, чифте пищови!
За сравнение в Париж има два стадиона (10 милионен град) и то втория го построиха 97-ма. Марсилия, Лион, Бордо са все градове от калибъра на София и също имат по един стадион. Примери като тези колкото щеш! Нашата работа е малко на гол тумбак, чифте пищови!
Parmalat написа:Oreh написа:Не мога да разбера, защо са му на Пловдив 3 супер модерни стадиона. Не че е лошо, от имане глава не боли. Но според мен е най-добре и двата пловдивски отбора да играят на стадион Пловдив. Капацитет от 55 хил места е предостатъчно за БГ. Така всяка седмица ще се играе на този стадион, щото ако локо и ботев имат собствени стадиони, за какъв *** му е на Гигов да ремонтира и стадион Пловдив? За 3 концерта и 2 мача на национлите годишно?
Няма да са само 3 концерта,а доста повече предполагам много ми е интересно има ли някакви проекти как ще изглежда стадион Пловдив
и ще остава ли пистатаВсе пак, мисля че за 24 милиона лева няма да е много модерен.Виждаме колко много пари се наливат за стадиони които са 50-хилядни.
Колкото до Лаута има един проект за стадион за 20000 на Галя Топалова със сглобяеми конструкции(нещо като сглобяемо лего)
Но няма да си правя труда да кача снимка, защото за мен е много грозен "проект".Дано да имат нов проект![]()
![]()
Иначе не реши ли кмета минимума на стадиона да е 30000 стадион
с 75 % покрита козирка![]()