Община-Пловдив възпрепятства национален стадион в Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Re: Община-Пловдив възпрепятства национален стадион в Пловдив

Мнениеот PB1936 » 21 юни 2011 19:08

dunavfc написа:
PB1936 написа:
dunavfc написа:Първо,да те попитам не се ли чустваш жалък и комплексиран,точно ти като пловдивчанин да ми претендираш нещо за мекото говоре на русенци,а майна ?

[offtopic]Моля те, кажи ми, че се бъзикаш! :lol:[/offtopic]

Нещо,имаш претенции,че в Пловдив се говори правилен български ли ?

Истината е, че НИКЪДЕ в България не се говори правилен български в онзи му вид, който съответства с всички книжовни норми. Но на някои места говорът е доста "забавен" и добре, че е североизтокът, за да бъде забавата пълна! :lol: Самият факт, че скочи първи на провокацията като опарен потвърждава думите ми... :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 юни 2011 20:45

Скочих,защото забележката ми я направи пловдивчанин,ако го беше направил човек от търново,дори нямаше да забележа.Повярвай ми нямам никакви комплекси относно мекото и твърдото говорене,аз говоря и по двата начина в доста голямо количество,но по никакъв начин не го чуствам,като нещо лошо,напротив харесва ми и е забавно.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юни 2011 20:53

dunavfc написа:Скочих,защото забележката ми я направи пловдивчанин,ако го беше направил човек от търново,дори нямаше да забележа.Повярвай ми нямам никакви комплекси относно мекото и твърдото говорене,аз говоря и по двата начина в доста голямо количество,но по никакъв начин не го чуствам,като нещо лошо,напротив харесва ми и е забавно.

Айде стига с тези спорове на тема "местен диалект".В Търново не говорят по-различно от вас ;) Темата е друга :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 21 юни 2011 23:36

Модератор ЛокоПД написа:
dunavfc написа:Скочих,защото забележката ми я направи пловдивчанин,ако го беше направил човек от търново,дори нямаше да забележа.Повярвай ми нямам никакви комплекси относно мекото и твърдото говорене,аз говоря и по двата начина в доста голямо количество,но по никакъв начин не го чуствам,като нещо лошо,напротив харесва ми и е забавно.

Айде стига с тези спорове на тема "местен диалект".В Търново не говорят по-различно от вас ;) Темата е друга :idea:

При тази глупава и подвеждаща тема за какво друго да си говорим, ако не за това кой говори правилно български?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 22 юни 2011 01:56

radovasto:

Ванко пий си хапчетата редовно и не се връзвай на предизборните пушилки. Никой от правителството или от БФС не е казал, че стадион Пловдив ще бъде първи или втори национален стадион и в тази връзка всякакви спекулации по темата са безмислени.

Виж сега има една много мъдра приказка: "Човек съди по себе си" :!:
Ако ти наскоро си излезнал от психиатрична клиника и не те слуша главата, това не означава, и че с всички останали е така. :mrgreen:

Така, че хапчетата са само в твоята глава :!:
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 22 юни 2011 10:45

Модератор ЛокоПД написа:

+100000

Върни се в “Локо Пловдив”