Аз разсъждавам по малко по различен начин.... Мисля, че който е назначил президента за треньор, трябва да му дадем кредит на доверие. Не може през 3-4 месеца да сменяме треньори, само защото на някои фенове не им харесва дадения специалист. Първо беше Шенсой, след това Бонев, след това Неделчо...сега само след още 3-4 месеца да гоним и следващия, защото на някои фенове не им харесва. Еми не става така майна. Никъде по света го няма това, през няколко месеца да сменят треньори.
Да предположим че Николич се махне, после с новия пак същото, щото бъди сигурен, пак ще има хора които ще мрънкат, както беше със Шенсой, Бонев и Неделчо....... и така се въртим в един омагьосън кръг.
Просто трябва да се даде време на един човек, за да покаже какво може, и дали изобщо може нещо, но трябва време...
Ако се получат серия от негативни резултати, тогава вече може да го обвиняваме и съдим.
Саша Николич - Осана или Разпни го?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Re: Саша Николич - Осана или Разпни го?
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
- Пловдив1926
- Контакти:
Ванко Ултраса бил убеден, че Николич ще се провали. Жалко само, че липства дефиниция за провал в уравнението и че на никой не му пука в какво е убеден бат Ванко

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Ванко Ултраса бил убеден, че Николич ще се провали. Жалко само, че липства дефиниция за провал в уравнението и че на никой не му пука в какво е убеден бат Ванко![]()
На басче вървиш ли?
Ако сърбинът се провали на аватара си ще заместиш: "Стария" с Ванко Ултраса до края на целия сезон.

Ако пък не се окажа прав аз ще си сложа твоето име.
Под провал разбирай, че ще го изгонят още на полусезона, или че отново след края на новия сезон пак ще гледаме мачове от евротурнирите само по ТВ-то, и без участието на Локомотив ПД.

- Пловдив1926
- Контакти:
Ванко, вземи се информирай малко къде кво се случва в тоя отбор извън форума на лпортала и гонг и тогава ми давай "компетентни мнения". Ако сърбина се провалил - бахти шматката си заклевам се. Аз от сега ще ти кажа, че НЯМА ДА ВЗЕМЕМ ШАМПИОНСКАТА ТИТЛА, догодина. Ти вървиш ли на басче а?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Николиче много верен слуга.........вади, прави много правилни смени по време на мачовете............точно, когато сме в подем вади наи-силните играчи......
- Пловдив1926
- Контакти:
Супер аватар имаш