ЧЕРНОМОРЕЦ (БУРГАС) - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ), 28/05 СЪБОТА 18:0

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ (БУРГАС) - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ), 28/05 СЪБОТА 18:0

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 май 2011 20:43

marmi52

Пичове, извинявайте ! Венци Стефанов осребри сезона на СЛАВИЯ ... и ви прецака за Европа.
Жалко, защото смятам, че Локо Пд. има най-голям потенциал от всички отбори борили се за четвъртото място ... Лично на мен сте ми най-симпатични и до последно исках да играете вие в ЕКТ.
Като се замислих обаче, няма как Венци да изпусне питомното и да не вземе парите на Гигов ...

Моето лично мнение е, че ако Коко Динев искаше още този сезон ЛЕ щяхме досега 100 пъти да сме си осигурили място там, без да чакаме на някой друг да ни свърши работата. Не може два пъти да не можеш да биеш "колоса" Пирин.Айде примерно мача за купата е един и в него всичко може да стане, но да не можеш да ги биеш пак за първенството, не мога да го оправдая.
Всички знаем за какво става въпрос, но това е друга тема на разговор. Славия си знаехме, че ще прибере парите на Гигов и това не изненада никого.Затова пък белите ни спасиха миналата година и аз затова ще си замълча, вместо да им сложа обиден епитет.
Изображение

Потребителски аватар
stoqnov
Контакти:

Re: ЧЕРНОМОРЕЦ (БУРГАС) - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ), 28/05 СЪБОТА 18:0

Мнениеот stoqnov » 28 май 2011 20:49

Ванко_Ултраса написа:
marmi52

Пичове, извинявайте ! Венци Стефанов осребри сезона на СЛАВИЯ ... и ви прецака за Европа.
Жалко, защото смятам, че Локо Пд. има най-голям потенциал от всички отбори борили се за четвъртото място ... Лично на мен сте ми най-симпатични и до последно исках да играете вие в ЕКТ.
Като се замислих обаче, няма как Венци да изпусне питомното и да не вземе парите на Гигов ...

Моето лично мнение е, че ако Коко Динев искаше още този сезон ЛЕ щяхме досега 100 пъти да сме си осигурили място там, без да чакаме на някой друг да ни свърши работата. Не може два пъти да не можеш да биеш "колоса" Пирин.Айде примерно мача за купата е един и в него всичко може да стане, но да не можеш да ги биеш пак за първенството, не мога да го оправдая.
Всички знаем за какво става въпрос, но това е друга тема на разговор. Славия си знаехме, че ще прибере парите на Гигов и това не изненада никого.Затова пък белите ни спасиха миналата година и аз затова ще си замълча, вместо да им сложа обиден епитет.

Много си прав, не сме си изцяло виновни, но не трябва да си мълчим, защото много хора са наясно кой е виновника да не играем в Европа, но си мълчим. Предпочитах да сме в Б група, но да играем ИСТИНСКИ мачове.

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

1000 ултраси подкрепиха Пловдив в Бургас

Мнениеот drughi » 28 май 2011 21:26

Изображение

Изображение

Един голям поклон за всички които бяха в Бургас!
Изображение

kubik
Контакти:

Re: 1000 ултраси подкрепиха Пловдив в Бургас

Мнениеот kubik » 28 май 2011 21:40

супер бройка като за работен ден.Много хора точно поради тази причина не можаха да пътуват,аз лично знам за около 30-40 човека.Лично и аз не можах,че си бях изгърмял патроните с другите мачове който изиграхме.При почивен ден спокойно си пълнихме три сектора.Посредственоста ражда,комплекси-жълтите да му мислят!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 28 май 2011 22:26

Браво Локо, много добра агитка.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 28 май 2011 22:35

Сега започва изграждането на един непобедим Локомотив.
Новото първенство 100% ще се борим за титлата! Само Локо!
Последна промяна от drughi на 28 май 2011 22:58, променено общо 1 път.
Изображение

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 28 май 2011 22:37

И двете страни вече ставате СМЕШНИ в очите на безпристрастните наблюдатели! То бива, бива, ама то всеки мач едните дават снимки и броят, други почват да смятат и вадят ... и уравнението води до ИЗЛАГАЦИЯ за града!
“Прост народ - слаба държава”

Given_to_fly
Контакти:

Мнениеот Given_to_fly » 28 май 2011 22:37

1926 написа:Извинявайте обаче най-новите фенове на Металик Сопот БЛЕДНЕЯТ пред феновете на Локомотив Пловдив ако си говорим за дестинация Бургас! 8-)

:mrgreen: Мислиш ли,че нямаше да сме 10 000 човека ако имахме мач с Болтън? :mrgreen:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 май 2011 22:40

Given_to_fly написа:
1926 написа:Извинявайте обаче най-новите фенове на Металик Сопот БЛЕДНЕЯТ пред феновете на Локомотив Пловдив ако си говорим за дестинация Бургас! 8-)

:mrgreen: Мислиш ли,че нямаше да сме 10 000 човека ако имахме мач с Болтън? :mrgreen:

Не!
Повече от 4-5000 няма как да сте ,това ви е максимума
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 28 май 2011 22:40

mfca написа:И двете страни вече ставате СМЕШНИ в очите на безпристрастните наблюдатели! То бива, бива, ама то всеки мач едните дават снимки и броят, други почват да смятат и вадят ... и уравнението води до ИЗЛАГАЦИЯ за града!

мн си прав...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Локо Пловдив”