ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА СОФИЯ, СЪБОТА 21/05/18:00ч. ст.ЛОКО

Мнениеот Туше » 19 май 2011 23:24

zlostar написа:
Пловдив1926 написа:Mного е лесно да се слагат етикети. Много неща не са били съвсем каквито ви изглеждат сега. Цола Драгойчева не е ли убийца примерно? Има такова нещо наречено ФАКТИ, което е по-стойностно от личните ти усещания за истина обикновено.

[offtopic]Фактите са ясни. Не знам с кой не си съгласен. Може би, АС-23 не е бил отбора на царските офицери? Може би комунистите - партизани не са били техния вътрешен враг. Може би царски офицери не са убивали комунисти? Може би след това не е имало ответен удар когато се сменя властта? Може би генерал - маьор Димитър Айрянов и генерал - лейтенант не са съдени и осъдени от Народния съд? Може би АС-23 не е клуба ударен най-лошо от комунистите именно заради този си статут на клуб на царските офицери? Може би за първи път името цска се появява извън ссср? Може би днес освен в България, С.Корея, Русия и бившите съветски републики има и на друго място клуб с името цска? Нима на емблемата със не комунистическата звезда, с не комунистическия житен клас не е изписано годината 1948? Може би тази дата не е тотално разграничаване от всичко съществуващо до тогава? За всеки нормално разсъждаващ човек това са достатъчно факти! За съжаление от всичко, което си написал до сега се съмнявам, че си разбрал и една дума от това което аз съм написал.[/offtopic]

Железни доводи, zlostar!
Но това не е наш проблем. Дали съвременните армейци се отъждествяват с българската армия преди и след 9ти септември или 10 ноември, те си знаят.
Аз което знам, три месеца след създаването си Чавдар/ЦСКА играе финал с Левски. Побеждават и хиляди хора слизат на терена и ги носят на ръце. Трудно ще ме убедиш, че всички са били шумкари от "Бригада Чавдар". Аз вярвам, че болшинството са били нормални хора като теб и мен, обичащи футбола, държащи си за отбора под каквато и облицовка да е бил той.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

swider
Контакти:

Мнениеот swider » 20 май 2011 00:09

Не забравяйте, че и Карвальо е контузен.Мисля, че можем да победим.Цска няма да играе.Ако играе нямаме шанс без Базил.В доста слаба форма сме.Ако бием този мач 99% сме в Европа.Напред Локо.Очаквам добра игра и радост в Бесика.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 май 2011 00:47

Туше написа:Морски,
Няма как да сте играли по-зле или по-добре - с наш треньор, с половин отбор минал през пловдивски школи и отбори. Напипахте правия път и вие, като софиянци, с минали през Пловдив футболисти правите отбор.
Гледай сега ЦСКА от колко време насам ще излезе без пловдивчани (или минали през града) срещу пловдивски отбор. Двубой Изток-Запад, това ще е мача.
А ти от кои ще си?!? :roll:

[offtopic]Не те разбрах, честно :? В интерес на истината кои са играчите от Пловдив в нашия отбор, че не се сещам, наистина? Oсвен Петър Денчев, който е резерва и е ваш юноша, но да видим къде ще се разиве ;)

Илко е от Благоевград, играл за Пирин, Бачев- Симитли(от 2006 при нас) , Станислав Стоянов- Добрич(12 години играе при нас, жива легенда). Божилов- София, играе 4 години за Черноморец, една за вас и от 2010 е при нас.... Все едно да кажа, че Електричката е моряк :shock: Сашко централния роден в Шумен , израснал при нас, другия Сашо, Дончо и Танко(при нас от 2008)- Стара Загора, Даниел/а Георгиев/а- София, (играе при нас от 2007 година - при вас доста по-малко- 1 година)... Будинов- Академик София, Миро Манолов(Сопот- от 2007 при нас, играл за ЦСКА 3 години), Росен Колев юноша на ЦСКА, преминал през Бдин и Ком Миньор, Каптиев- Сатовча,

Тодор Колев, Жоро Илиев, Румен Николов, Илиян Капитанов, Янчо Андреев -наши юноши. Михаил Лазаров- Варна(кадър на градския враг)
Ратников, Камазола, Тиаго, Адемар, - чужденци.
Значи има само един ваш юноша и тук -таме 2-3 футболисти които да са минали през вашия отбор също, но при нас играят дори повече години! Така, че в този ред на мисли не виждам логика в думите ти :? Това за изтока също не го схванах :?[/offtopic]

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 20 май 2011 08:02

MORSKI написа:
Туше написа:Морски,
Няма как да сте играли по-зле или по-добре - с наш треньор, с половин отбор минал през пловдивски школи и отбори. Напипахте правия път и вие, като софиянци, с минали през Пловдив футболисти правите отбор.
Гледай сега ЦСКА от колко време насам ще излезе без пловдивчани (или минали през града) срещу пловдивски отбор. Двубой Изток-Запад, това ще е мача.
А ти от кои ще си?!? :roll:

[offtopic]Не те разбрах, честно :? В интерес на истината кои са играчите от Пловдив в нашия отбор, че не се сещам, наистина? Oсвен Петър Денчев, който е резерва и е ваш юноша, но да видим къде ще се разиве ;)

Илко е от Благоевград, играл за Пирин, Бачев- Симитли(от 2006 при нас) , Станислав Стоянов- Добрич(12 години играе при нас, жива легенда). Божилов- София, играе 4 години за Черноморец, една за вас и от 2010 е при нас.... Все едно да кажа, че Електричката е моряк :shock: Сашко централния роден в Шумен , израснал при нас, другия Сашо, Дончо и Танко(при нас от 2008)- Стара Загора, Даниел/а Георгиев/а- София, (играе при нас от 2007 година - при вас доста по-малко- 1 година)... Будинов- Академик София, Миро Манолов(Сопот- от 2007 при нас, играл за ЦСКА 3 години), Росен Колев юноша на ЦСКА, преминал през Бдин и Ком Миньор, Каптиев- Сатовча,

Тодор Колев, Жоро Илиев, Румен Николов, Илиян Капитанов, Янчо Андреев -наши юноши. Михаил Лазаров- Варна(кадър на градския враг)
Ратников, Камазола, Тиаго, Адемар, - чужденци.
Значи има само един ваш юноша и тук -таме 2-3 футболисти които да са минали през вашия отбор също, но при нас играят дори повече години! Така, че в този ред на мисли не виждам логика в думите ти :? Това за изтока също не го схванах :?[/offtopic]

[offtopic]Първо, отбора Ви ми харесва. Както всеки фен и на мен би ми се искало любими мой футболисти да си играят при нас. Без грам да споря се съгласявам, че Жоро Илиев си е моряк. Но в очите ми той все ще си остане бивш, наш капитан и шампион. Няма как да не съжалявам, че не е с черно-бялата фланелка. Имаме си го за наше момче, дори и да е едностранно.
Дани Георгиев бе един от най-обещаващите млади футболисти, във времето играно за Локо. Ако зависеше от мен, примерно нямаше да го пускаме. И него си го имаме за свой по горната логика.
Божилов не, че беше мечта на атаката, но ако трябва днес да избирам дали да върнем Огунсото или Жоро, познай кого бих избрал! А при нас няма кой да вкарва числото създавани положения на мач. Все щеше да ни свърши работа. Днес съжалявам, че си го изпратихме.
Танко Дяков е юноша на Марица, защитник. Имаме си един Крачунов, на половината от него да е Танко, щеше да ни върши дучесна работа. Все пак си е пловдивчанче и като изпуснеш такъв по другите отбори и градове, после съжаляваш.
Денчев е юноша на Спартак, не на Локо. Бе на проби при нас, също изпуснат хей така. Както и да се развие, поне можеш да разчиташ на развитие. Готов съм да споря, че той щеше да изкара трите важни мача по-добре от Тодоров. Нашите резервни вратари колкото са се развили-развили. Също си го имаме за наше момче.

За треньора Ви, не знам дали знаеш, не само е наш юноша, но и семейството му е сред основателите на Локомотив Пловдив. Че не е при нас толкова ми е мъчно, че по-добре да не говоря.

Както и да е, мисълта ми е - С желани, търсени и играли, ценени при нас футболисти Вие правите това, с което ние се мъчим събирайки играчи от другия край на света! Посоките може и да съм ги збъркал.[/offtopic]
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 май 2011 09:09

zlostar написа:
Пловдив1926 написа:Mного е лесно да се слагат етикети. Много неща не са били съвсем каквито ви изглеждат сега. Цола Драгойчева не е ли убийца примерно? Има такова нещо наречено ФАКТИ, което е по-стойностно от личните ти усещания за истина обикновено.

[offtopic]Фактите са ясни. Не знам с кой не си съгласен. Може би, АС-23 не е бил отбора на царските офицери? Може би комунистите - партизани не са били техния вътрешен враг. Може би царски офицери не са убивали комунисти? Може би след това не е имало ответен удар когато се сменя властта? Може би генерал - маьор Димитър Айрянов и генерал - лейтенант не са съдени и осъдени от Народния съд? Може би АС-23 не е клуба ударен най-лошо от комунистите именно заради този си статут на клуб на царските офицери? Може би за първи път името цска се появява извън ссср? Може би днес освен в България, С.Корея, Русия и бившите съветски републики има и на друго място клуб с името цска? Нима на емблемата със не комунистическата звезда, с не комунистическия житен клас не е изписано годината 1948? Може би тази дата не е тотално разграничаване от всичко съществуващо до тогава? За всеки нормално разсъждаващ човек това са достатъчно факти! За съжаление от всичко, което си написал до сега се съмнявам, че си разбрал и една дума от това което аз съм написал.[/offtopic]

[offtopic]Пак ти казвам бито са ми симпатични да им защитавам тезата нито имам време за губене за да го правя! Но такива са фактите, такава е историята. Процесите, които визираш се случват независимо от клуба, това не са футболни неща, а промени в цялото общество на страната. Ти нали не мислиш, че всички 45 година са станали комунисти да речем? Но всички са се ПРАВИЛИ на такива най-малкото. Говориш за името им, ама и вас ви преименуват неколкократно, както и кажи речи всички отбори. Впрочем ще е интересно да намерим отбор, който не е бил преименуван през цялото си съществуване, може би само сдружението на жълтите от 2010, Лудогорец и Литекс и то защото са създадени в по-новата ни история.[/offtopic]
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 20 май 2011 09:51

Пловдив1926 написа:
[offtopic]Пак ти казвам бито са ми симпатични да им защитавам тезата нито имам време за губене за да го правя! Но такива са фактите, такава е историята. Процесите, които визираш се случват независимо от клуба, това не са футболни неща, а промени в цялото общество на страната. Ти нали не мислиш, че всички 45 година са станали комунисти да речем? Но всички са се ПРАВИЛИ на такива най-малкото. Говориш за името им, ама и вас ви преименуват неколкократно, както и кажи речи всички отбори. Впрочем ще е интересно да намерим отбор, който не е бил преименуван през цялото си съществуване, може би само сдружението на жълтите от 2010, Лудогорец и Литекс и то защото са създадени в по-новата ни история.[/offtopic]

[offtopic]Както и очаквах нищо не си разбрал. Нормално е отбор без корени, без история, без минало и бъдеще,създаден по политически причини да си измисля и пише сам история, но не е нормално хора различни от неговите фенове да му я признават. Процесите, които визирам не са случват независимо от клуба, но клуба е част от процесите. Да, това не са футболни неща, но и клубът им по-скоро може да се нарече политически отколкото футболен. Относно името ще продължа с въпросите и ще сложа и отговор, пък дано ме разбереш сега :roll: Къде за първи път се почвява името цска? 27.08.1911 в Москва! Защо до 05.05.1948 няма клуб в България с това име? Защото в Царство България комунистите са били гонени. Защо именно цска? Защото в ссср вече има клуб с това име, носител на комунистическата пропаганда. Защо под звездата и житния клас стой годината 1948? Поне тук искам да ми отговориш ти и да спрем с това, че офтопиците станаха прекаленно много в темата ви. Лек ден и успех в мача ви с тях и борбата за ЛЕ.[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 май 2011 10:15

zlostar написа:
Пловдив1926 написа:

[offtopic]Както и очаквах нищо не си разбрал. Нормално е отбор без корени, без история, без минало и бъдеще,създаден по политически причини да си измисля и пише сам история, но не е нормално хора различни от неговите фенове да му я признават. Процесите, които визирам не са случват независимо от клуба, но клуба е част от процесите. Да, това не са футболни неща, но и клубът им по-скоро може да се нарече политически отколкото футболен. Относно името ще продължа с въпросите и ще сложа и отговор, пък дано ме разбереш сега :roll: Къде за първи път се почвява името цска? 27.08.1911 в Москва! Защо до 05.05.1948 няма клуб в България с това име? Защото в Царство България комунистите са били гонени. Защо именно цска? Защото в ссср вече има клуб с това име, носител на комунистическата пропаганда. Защо под звездата и житния клас стой годината 1948? Поне тук искам да ми отговориш ти и да спрем с това, че офтопиците станаха прекаленно много в темата ви. Лек ден и успех в мача ви с тях и борбата за ЛЕ.[/offtopic]

[offtopic]Виж сега, имаме си царски офицери в родата, пък и съм попрочел доста неща, не бих говорил ей така наизуст. Естествено, че ще ги преименуват, идва комунизма, почва гоненето на вещици от най-дребното до най-голямото в цялото общество. Как да оставят отбори, които до вчера са се снимали с ръцете напред да държат истинските си имена? Нали могат да станат центрове на бунт срещу правата линия на партията. Сега като няма вече армия, а цялата е професионална, по твоята логика пак ЦСКА трябва да стане друг отбор :) Недей така сляпо да отричате нещо. Факт е, че ЦСКА се превръща в отбора на комунистическата партия и на червените активисти в цяла България, както и на армията, но също така е факт е, че преди девети септември отбора е носил съвсем друг дух. Wind of changes, за някои за добро за други към по-лошо.[/offtopic]
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 20 май 2011 11:54

zlostar написа:Както и очаквах нищо не си разбрал. Нормално е отбор без корени, без история, без минало и бъдеще,създаден по политически причини да си измисля и пише сам история, но не е нормално хора различни от неговите фенове да му я признават. Процесите, които визирам не са случват независимо от клуба, но клуба е част от процесите. Да, това не са футболни неща, но и клубът им по-скоро може да се нарече политически отколкото футболен. Относно името ще продължа с въпросите и ще сложа и отговор, пък дано ме разбереш сега :roll: Къде за първи път се почвява името цска? 27.08.1911 в Москва! Защо до 05.05.1948 няма клуб в България с това име? Защото в Царство България комунистите са били гонени. Защо именно цска? Защото в ссср вече има клуб с това име, носител на комунистическата пропаганда. Защо под звездата и житния клас стой годината 1948? Поне тук искам да ми отговориш ти и да спрем с това, че офтопиците станаха прекаленно много в темата ви. Лек ден и успех в мача ви с тях и борбата за ЛЕ.

Добре де, на герба на Народна Република България стоеше 1944. Това означава ли, че преди това е нямало България? Явно тези гербове и отричане на историята, която прилагат комунистите спрямо АС23 са си оказали доста влияние. А да си чувал за отбор Динамо преди 1944? Казах ти, това са си неща, които си решават феновете на ЦСКА, но аз като страничен наблюдател и познаващ донякъде някои исторически факти, съм на мнение, че ЦСКА е пряк наследник на АС23.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 20 май 2011 18:32

Локо трябва да бие резонно и да се класира за ЛЕ .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”