Дани Кики опроверга информациите че ще напуска Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Re: Дани Кики отказа нов договор с Локо

Мнениеот since1926 » 12 май 2011 16:01

wander написа:Не знам дали тук е мястото или трябва нова тема, но вижте това http://www.gol.bg/footballbulgaria/2011 ... -pd.104730 тези откъде ще знаят, какво става при нас? ако е истина, лично на мен ми звучи тревожно.

АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ! Няма нищо вярно в това... Мога да ти кажа, че Рони пък е супер надъхан да играе при нас и не виждам как би се махнал.. за Габор същата работа! Той и Базил са хора дето мислят преди да правят нещо, не са като едни други чужденци дето не излизат от Версай. Валери е добър футболист и тая контузия срещу Димитровград го прецака много.. но спокойно новия дял ще е пак машина.
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Дани Кики опроверга информациите че ще напуска Локо Пд

Мнениеот drughi » 13 май 2011 13:02

ДАНИ КИКИ ПРЕД НОВ ДОГОВОР С ЛОКОМОТИВ
Изображение

Изображение

Халфът ще подпише договор за два сезона в началото на следващата седмица

Халфът Дани Кики е много близо до подновяване на договора си с Локомотив за период от още две години, съобщи самият той пред сайта на феновете LPortala.net.
"Стигнахме до договорка относно условията на новия договор и в началото на следващата седмица, когато пристигне и мениджърът ми, той трябва да е факт и на хартия." уточни талантливият пловдивски футболист.
Той определи тиражираните новини затова, че е спряган за трансфер в други български клубове като неверни и увери, че на този етап мислите единствено за бъдещето си с черно-бялата фланелка.
http://www.lpfc.net/news/cat1.html
Бях сигирен че тези писаници че Дани щял да напуска бяха журналистически измислици. Горното доказва това!
Изображение

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Re: Дани Кики опроверга информациите че ще напуска Локо Пд

Мнениеот jorjy1966 » 13 май 2011 16:50

За пореден път се убедихме,че медиите ,търсят сензации и обикновено искат да ни навредят с подобни писания.Докато не чуем нещо от нашия сайт,не трябва да вярваме много-много.Дани Кики не е за освобождаване,има хляб в него.Само Локо!!!
Локо завинаги!!!

cskalife

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 14:26

Дани Кики е голям локомотивец а и не лош играч!!!
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Потребителски аватар
spiker
Контакти:

Мнениеот spiker » 15 май 2011 15:28

Дани Кики всеки мач трябва да е на терена... на трибуна "Бесика"!
1934---1938---1982---2006

Върни се в “Локо Пловдив”