Анкета:Кой е най-добрия химн на футболен отбор в България

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdiv_chernobql
Контакти:

Re: Анкета:Кой е най-добрия химн на футболен отбор в България

Мнениеот plovdiv_chernobql » 03 май 2009 10:36

Има много хубави химни на бг отбори,на мен лично нашия си ми харесва най-много,настръхвам,когато го слушам. Има толкова емоция и болка в него...
След това на Левски и на Литекс ми харесват също.
А любимата ми песен за чуждестранен отбор е Non mollare mai и химна на Ливърпул. :)
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 май 2009 11:32

plovdiv_chernobql написа:Има много хубави химни на бг отбори,на мен лично нашия си ми харесва най-много,настръхвам,когато го слушам. Има толкова емоция и болка в него...
След това на Левски и на Литекс ми харесват също.
А любимата ми песен за чуждестранен отбор е Non mollare mai и химна на Ливърпул. :)

Non Mollare mai е най-великата футболна песен за мен ! А интересното в You'll never walk alone е,че това е единствената футболна песен в която не се говори за футбол !
Изображение

kristofor
Контакти:

Мнениеот kristofor » 03 май 2009 22:49

ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ МИСЛЯ ЧЕ ИМА ПО ХУБАВ ХИМН ОТ ТОЗИ КОЙТО Е ПРЕДСТАВЕН ЗА ТАКЪВ И ТОЙ СЕ КАЗВА.
"ОТ ТУК ЗАПОЧВА ЛюБОВТА"
ПОНЕ ДОКАТО БЕШЕ ЖИВ ЖОРО ИЛИЕВ ТОЙ БЕШЕ ХИМНА.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 04 май 2009 02:25

Бижутера написа:Естествено,че на Левски!
Другите са като погр****ни песни :lol:

Ти изобщо сулша ли предложенията в темата? Как можеш да кажеш, че тази например на Локо Сф, е като погребІална? Та тя е толкова смешна, че кой биха погреІбали на нея? На ЦСКА звучи, като относително не минорна песен, а и Йорданка Христова няма конкуренция. Ловешката е наистина тъжна, но пък си възпява отбора, в духа на града и е съдържателна. На Локо Пд е също тъжна и се осеща много болка и сила в нея. Специално на Левски и на Локо Сф, са едни от най-смешните химни, които съм чувал (не го казвам, за да се заяждам в никакъв случай). За мен най-хубава е песента на Славия, която съм посочил по-горе, но в случая това не може да се смята за обективно, а за пристрастно мнение.
[offtopic]От чуждите химни, най-добър ми се струва химна на Лацио. Може да има и по-добри, но като футболна песен за фенове за които се сещам, може би тя най-добре звучи.[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 06 май 2009 13:05

На мен ми харесва най-много на Левски,но има една песен на незабравимия Георги Минчев - "Левски рокенрол",която за мен е много яка за химн и не знам защо левскарите не я уважават.Не помня и в Гонг някога да са я пускали.А днес този голям левскар и рок-певец има имен ден.Бог да го прости!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 16 май 2009 10:47

kristofor написа:ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ МИСЛЯ ЧЕ ИМА ПО ХУБАВ ХИМН ОТ ТОЗИ КОЙТО Е ПРЕДСТАВЕН ЗА ТАКЪВ И ТОЙ СЕ КАЗВА.
"ОТ ТУК ЗАПОЧВА ЛюБОВТА"
ПОНЕ ДОКАТО БЕШЕ ЖИВ ЖОРО ИЛИЕВ ТОЙ БЕШЕ ХИМНА.

Говориш за чалгичката ли ,това никой не го е приемал за химн.Иначе" Винаги с вас" е написан и изпят от фенове на отбора което му придава и повече смисъл.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 17 май 2009 01:40

koi4i написа:Първия и най-хубав-на ПФК ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Когаааа на ГОНЗО пааааднетееее,паднетееее,Когааааа на ГОНЗО паааааднетеее,паднетеееее,Когааа на ГОНЗО паднете ***а ше му лапатееее,ама лапатеееее

извинявай но от коя школа е този футболист

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 18 май 2009 01:35

Химна е само един и той е черно-бял! ;) ;) ;)
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
GazzaTheKing
Контакти:

Мнениеот GazzaTheKing » 26 ное 2010 20:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-s87qYUy6MU&feature=related[/youtube] наистина много добър химн
"Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее."

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 26 ное 2010 21:24

Разбира се, че химна на Локомотив ми е любим. Толкова дълбоко е в сърцето ми, че няма как да бъде сравнен с който и да е друг. Всеки път като го слушам си спомням за моментите, когато съм плакал на стадиона, за това как плачехме и пеехеме с цяло гърло на загубата от брюге, за победата над жълтите в последната минута, когато сектора просто се взриви, за хората с които съм прекарал най-тъжните и най-щастливи моменти от живота си, за баща ми който ме води като малък за ръка на стадиона, за съседа с който ходихме заедно на мачове и последните му думи бяха за Локомотив преди да си отиде от тоя свят, за всички онези неща, които ме карат да се чувствам горд, че съм локомотивец, че баща ми е локомотивец, че дядо ми Бог да го прости беше локомотивец и, че децата ми ще са локомотивци.

Иначе втория химн на български отбор който ме радва зверски чисто музикално е този на Славия. Няма такъв кеф, като го чух първия път три дена пях като хахав белите орли са тъъъй високоо :) Много яка песен, много надъхваща.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”