Пловдив се отдалечи от Европа - една статия на В. Грънчаров!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Boksiorcheto
Re: Пловдив се отдалечи от Европа - една статия на В. Грънчаров!
Та на въпроса. Има ли шансове Локомотив Пловдив да се пребори със софийския си съименник и с коравия отбор от Варна - Черно море. Според мен да! И трябва да започнем с победната серия именно от мача със столичното Локо! Можем го, правили сме го, ще го направим пак, защото това е Локомотив Пловдив! Всички трябва да сме единни. Фенове, ръководство, играчи. От нас я имате подкрепата, момчета! Ние винаги ще сме с ВАС! Сега е моментът да покажем, че Локомотив е силен и единен. Всичко може да се постигне с огромно себераздаване на терена. Мисля, че имаме изключително класен състав и изключително слаб тренъор, но това е друг въпрос вече. И въпреки всичко, който и да ни е тренъор, които и да са ни играчите, ние трябва да ги подкрепим, защото преди всичко пред нас стои черно-бялата идея и развитието на пловдивския любимец. Защото с плюене нищо няма да постигнем. Единствено ще помогнем на отбора, като го следваме, където и да играе, подкрепяме го безрезервно и пеем 90 минути на макс. Затова в неделя трябва да напълним мощно ЛАУТА, да има димки, факли и яко пеене 90 минути, НЕЗАВИСИМО ОТ РЕЗУЛТАТА! Каквото и да стане аз ще продължа да бъда от Локомотив! Дори да падаме с по 5-6 гола, аз пак ще съм на този стадион, на тази трибуна, ще пея същите песни, ще викам за същия отбор, ще ме боли по същия начин при загуби, ще бъда радостен по същия начин, както при другите победи. Затова в неделя трябва да направим една голяма крачка заедно - фенове и отбор, като победим Локо София и стъпим здраво на четвъртото място, а оттам нататък ще видим дали ставаме или не. Всички мощно е неделя! Играйте за нас, а ние ще се бием за вас. И Ванко, да не съм чул още един път да напишеш, че няма да стъпиш на "Лаута"! 
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
-
Blue_Girl
- Контакти:
Вече нямате шанс за Ле!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- blue avalanche
- Контакти:
Blue_Girl написа:Вече нямате шанс за Ле!
Защо така ги "отряза" хората?Само на две точки са от Локо Сф.По-точен отговор може да се даде след мача ЦСКА-Литекс за Купата.
blue avalanche написа:Blue_Girl написа:Вече нямате шанс за Ле!
Защо така ги "отряза" хората?Само на две точки са от Локо Сф.По-точен отговор може да се даде след мача ЦСКА-Литекс за Купата.
По-точен отговор може да се даде след спечелването на купата от Цска
Абе взимаме бронза и не ни боли какво става за купата, хихи.