Литекс(Ловеч)-Локомотив(Пловдив)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Литекс(Ловеч)-Локомотив(Пловдив)

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 апр 2009 21:15

vasko1936 написа:Аз нямам такъв оптимизъм. Даксон, Кики и Делибашич пропускат. Според мен трудно ще вземем нещо от Ловеч, но трябва да идем повечко хора да си направим шоуто и цял мач мощна подкрепа от трибуните. Прогноза 1-ца.

И аз си мисля същото.Освен това Литекс направиха много издънки и ще искат победа на всяка цена.Ще е много тежък мач.Обаче надеждата умира последна...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

ceco1
Контакти:

Мнениеот ceco1 » 28 апр 2009 17:25

След този мач Мьри няма да е в Литекс.
Мача е Х-2

Потребителски аватар
lpdfen

Мнениеот lpdfen » 29 апр 2009 07:29

vasko1936 написа:Аз нямам такъв оптимизъм. Даксон, Кики и Делибашич пропускат. Според мен трудно ще вземем нещо от Ловеч, но трябва да идем повечко хора да си направим шоуто и цял мач мощна подкрепа от трибуните. Прогноза 1-ца.

Ти си много прав,и аз мисля така без тримата ще ни бъде трудно а и по принцип вече не играем за нищо.

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 29 апр 2009 11:46

Литекс ще си вземат мача,все пак те се борят за 3-то място и ще са по-надъхани!А това,че Даксон,Кики и Павле няма да играят, от една страна е по-добре,защото ще са свежарки за мача с Пирин!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 29 апр 2009 12:31

BLaNCo_NeGrO написа:Литекс ще си вземат мача,все пак те се борят за 3-то място и ще са по-надъхани!А това,че Даксон,Кики и Павле няма да играят, от една страна е по-добре,защото ще са свежарки за мача с Пирин!

Даксон и Кики няма как да играят и срещу Пирин, защото имат още наказание, а за мача в Ловеч, помнете ми думата, ще вземем поне точка. 8-)
Изображение

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 29 апр 2009 12:56

drughi написа:
BLaNCo_NeGrO написа:Литекс ще си вземат мача,все пак те се борят за 3-то място и ще са по-надъхани!А това,че Даксон,Кики и Павле няма да играят, от една страна е по-добре,защото ще са свежарки за мача с Пирин!

Даксон и Кики няма как да играят и срещу Пирин, защото имат още наказание, а за мача в Ловеч, помнете ми думата, ще вземем поне точка. 8-)

Моя грешка! Не съм видял добре наказанията...ама тая точка мноо ме съмнява!Ами ще идем до Ловеч и ще видим.Нека да направим Локо "домакин" в тоя мач!Мощно викане до края,а пък резултата от мача ще разберем накрая!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
*GEORGI*1936*
Контакти:

Мнениеот *GEORGI*1936* » 30 апр 2009 15:06

Мача е X или поне така ми се иска ,но и Ловеч не са нещо кой знае какво ако нашите играят така както до сега мачовете си на вън ще е супер макар ,че без Даксон ще е много трудно .Всички яко на стадиона в събота да подкрепим момчетата
ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 апр 2009 21:47

Удариха здрава тесла на Локото преди мача с Литекс :?
ДК на БФС отсъди масови наказания за Локо Пд :
Локомотив (Пд) - глоба от 1000 лева за хвърлени предмети от трибуните по време на мача с Миньор
Дани Кики, Локо (Пд) - 4 мача и 1000 лева
Даксон да Силва, Локо (Пд) - 2 мача и 1200 лева
Павле Делибашич, Локо (Пд) - 1 мач и 250 лева

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 30 апр 2009 23:25

Ако си бяхме кротки срещу Локо СФ и полегнали на Перник, откъде щяха да дойдат тия наказания. Играй си кротко, нито червени картони ще има, публиката ще ругае теб, не съдията, жълтите картони ще са ти наполовина. Не стига, че няма да вземеш пари от уговорени мачове, ами ти сам ще плащаш и ще те наказват. Ама ние - "НЕ, ние сме Локо" ... Е, щом сме Локо, много ни здраве.

НАПРЕД МАШИНИ!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”