Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: (В)Карвальо is back

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 19:31

lokes1926 написа:
фифи перото написа:
child in time написа:Браво!
[offtopic]а знаеш ли как се квалифицира опита за измама според ГПК? :lol:[/offtopic]

[offtopic]А за не изпълнение на законно сключен договор и не правомерното му едностранно и без предупреждение прекратяване ? Кому трябва да бъдат платени неустойките ?[/offtopic]

[offtopic]Защо спориш?Юрист съм :lol: Делата ще бъдат дълги...И ..разнообразни,ако не миряса Коко[/offtopic]

Това че си юрист , няма никаква връзка с това какво ще е решението на компетентните в случая органи.
Ако същите тези органи признаят съществуването на вече представените от страна на ПФК Локомотив Пловдив и Базил де Карвальо договори , то тогава ще ми е интересно как колега ще мотивирате вашата увереност , която освен на факта че сте юрист и на многоточия към момента на нищо друго не се основава.

За съжаление ще се наложи да изпадна в правен спор с Вас . Бихте ли ми казали откога нещо се "квалифицира " по ГПК, моля ви не си мислете , че във публиката на Локомотив Пловдив няма хора ,които да не правят разлика от ГПК и НК .
Досега също така не бях чувал и за "опит за измама" в гражданското процесуално право , което има съвсем различен предмет.
За целта прочетете чл.209 от НК , сигурен съм , че ще ме разберете , нали все пак сте юрист ;) все пак...[/quote]

Кога се прилага ГПК и НК?Нали сте юрист все пак? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

lokes1926
Контакти:

Мнениеот lokes1926 » 05 апр 2011 19:38

"а знаеш ли как се квалифицира опита за измама според ГПК"

това ти ли го написа ?
прочети го още веднъж и ако не си разбрал каква глупост си написал вече не знам.
Изморен съм и не ми се спори в момента, още повече :
опит за измама в ГПК

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 19:45

lokes1926 написа:"а знаеш ли как се квалифицира опита за измама според ГПК"

това ти ли го написа ?
прочети го още веднъж и ако не си разбрал каква глупост си написал вече не знам.
Изморен съм и не ми се спори в момента, още повече :
опит за измама в ГПК

и на мен не ми се спори ...буквално приетите тези са недостатък на ..неопитни юристи...да му обясня всичко от а до я ли?! :)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 19:53

Irish stout написа:
фифи перото написа:
Г.Иванов работи в Левски..за съжаление..И компанията му...Защо създавате изкуствено напрежение между нас?!

А бе хайде стига сте си намирали външни причини за наглостта!
Изкуственото напрежение се дължи на естествената глупост на част от вашето ръководство. Точка по въпроса.

изкуственото напрежение се дължи на провинциалното мислене.

точка по въпроса.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 апр 2011 20:04

фифи перото написа:
Irish stout написа:
фифи перото написа:
Г.Иванов работи в Левски..за съжаление..И компанията му...Защо създавате изкуствено напрежение между нас?!

Изкуственото напрежение се дължи на естествената глупост на част от вашето ръководство. Точка по въпроса.

точка по въпроса.

На такива "столичани" като тебе :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 апр 2011 20:16

фифи перото написа:
Irish stout написа:
фифи перото написа:

точка по въпроса.

Пловдив е бил провинция само на РИМ! ;) За разлика от Сердика !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 20:32

child in time написа:
точка по въпроса.

Пловдив е бил провинция само на РИМ! ;) За разлика от Сердика ![/quote]

Кой говори за Пловдив и Сердика?!
Говоря за мисленето на НАШЕТО ръководство...Другото е въпрос на интерпретация и ..
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 апр 2011 20:43

фифи перото написа:Говоря за мисленето на НАШЕТО ръководство...Другото е въпрос на интерпретация и ..

Хубаво щеше да бъде,ако вашето ръководство мислеше,преди да направи и да говори някои неща.На Гонзо точно "мисленето" не е най-силната му страна.За Батков - вие си знаете.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 апр 2011 20:45

фифи перото написа:
Пловдив1926 написа:
фифи перото написа:На такива "столичани" като тебе :mrgreen:

много си сладък,но аз съм софиянец..кореняк..НЕ СТОЛИЧАНИН..столичани са тия ,които идват тук,като ...Вземете си столицата,щом това ви е болката...И гонзо и ясен и баткоф и карвальо и п.стояноф ...да продължавам ли със списъка на тези,които са"столичани"?

Мън мън мън, много му пука на някой къде си роден :) Иначе щом не се кефиш на тъпотиите на Гонзо и Батков не виждам защо ни занимаваш с глупости тука две страници да ги защитаваш в случей в който са очевидно виновната страна.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 апр 2011 21:04

фифи перото написа:
Пловдив1926 написа:Мън мън мън, много му пука на някой къде си роден :) Иначе щом не се кефиш на тъпотиите на Гонзо и Батков не виждам защо ни занимаваш с глупости тука две страници да ги защитаваш в случей в който са очевидно виновната страна.

защо се опитваш безуспешно да ме провокираш?името ти е мрън -мрън?хубаво е..кога и къде видя да ги защитавам?! и да съм ти писал на теб ?просто ми писна от глупави теми за някакъв ,който вкарал 5 гола ,дошъл дефектен н тази държава и си мисли,че бананите растат по колците...
а на мен ми пука къде съм роден и се гордея с това!за разлика от много други,които не знаят от кой етнос са...

Я, тук си имаме "кореняк столичанин" :lol: Фифи,живях около 20 години в София /по стечение на обстоятелствата/.Познавам всякакви столичани.Характерното за "кореняк столичаните" е,че са точни хора и никога не парадират с корените си.Познавам и много други столичани,които в петък вечер или в събота сутрин пълнят магистрала Хемус и пътя през Владая на път към родните места...та точно тези се бият по гърдите и разправят наляво и надясно по кръчми и форуми какви софиянци са.Не знам кой си,какъв си и от кой етнос /те и ромите се гордеят с етноса и корена си и го изтъкват постоянно,когато имат трибуна/...Та ти,като "кореняк" и другите такива като теб,как допускате един селски бек от село Левочево/окръг Смолянски/ да ви ....така де,да е ви прави смешни толкова години ? С треньор и технически директор като Ясен и Гонзо...Какво правиш лично ти и подобните ти,за да се променят нещата ? Или само си гледаш отстрани и чакаш да се случи нещо ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”