фифи перото написа:child in time написа:Браво!
[offtopic]а знаеш ли как се квалифицира опита за измама според ГПК?

[/offtopic]
[offtopic]А за не изпълнение на законно сключен договор и не правомерното му едностранно и без предупреждение прекратяване ? Кому трябва да бъдат платени неустойките ?[/offtopic]
[offtopic]Защо спориш?Юрист съм

Делата ще бъдат дълги...И ..разнообразни,ако не миряса Коко[/offtopic][/quote]
Това че си юрист , няма никаква връзка с това какво ще е решението на компетентните в случая органи.
Ако същите тези органи признаят съществуването на вече представените от страна на ПФК Локомотив Пловдив и Базил де Карвальо договори , то тогава ще ми е интересно как колега ще мотивирате вашата увереност , която освен на факта че сте юрист и на многоточия към момента на нищо друго не се основава.
За съжаление ще се наложи да изпадна в правен спор с Вас . Бихте ли ми казали откога нещо се "квалифицира " по ГПК, моля ви не си мислете , че във публиката на Локомотив Пловдив няма хора ,които да не правят разлика от ГПК и НК .
Досега също така не бях чувал и за "опит за измама" в гражданското процесуално право , което има съвсем различен предмет.
За целта прочетете чл.209 от НК , сигурен съм , че ще ме разберете , нали все пак сте юрист

все пак...