Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: (В)Карвальо is back

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 18:56

child in time написа:Браво!
[offtopic]а знаеш ли как се квалифицира опита за измама според ГПК? :lol:[/offtopic]

[offtopic]А за не изпълнение на законно сключен договор и не правомерното му едностранно и без предупреждение прекратяване ? Кому трябва да бъдат платени неустойките ?[/offtopic][/quote]

[offtopic]Защо спориш?Юрист съм :lol: Делата ще бъдат дълги...И ..разнообразни,ако не миряса Коко[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 18:58

child in time написа:
фифи перото написа:
irriducibile1936 написа:Ае стига глупости. Айде сега всеки път БФС-то виновни... не се изхвърляйте. Така или иначе и при нас да си беше пак треаше да се оперира... Ае дано се разпише утре и това е. Най-малка вина имат пък левскарите(феновете). Кво им мрънкате..

+1

Никъде и по никакъв повод не съм нападал сини фенове! И те самите страдат от глупостта на Гонзо и компания!

Г.Иванов работи в Левски..за съжаление..И компанията му...Защо създавате изкуствено напрежение между нас?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 05 апр 2011 18:59

bigbonusprize написа:Карвальо is black :lol:

Браво бе Къци
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 апр 2011 19:00

фифи перото написа:
[offtopic]а знаеш ли как се квалифицира опита за измама според ГПК? :lol:[/offtopic]

[offtopic]А за не изпълнение на законно сключен договор и не правомерното му едностранно и без предупреждение прекратяване ? Кому трябва да бъдат платени неустойките ?[/offtopic]

[offtopic]Защо спориш?Юрист съм :lol: Делата ще бъдат дълги...И ..разнообразни,ако не миряса Коко[/offtopic][/quote]
[offtopic]Защото съм прав! :) Пука ми да се оправят ! Локомотив да побеждава ![/offtopic]
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 апр 2011 19:13

Много ме кефи като се правят на специалисти някакви неграмотни фенове на батков и гонзо :mrgreen: Нито един юрист няма да седне да се обяснява кое как щяло да бъде за договор който даже не е виждал. Фифи перото или перо ферото, добре разсмя аудиторията на форума, благодарим ти за което.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

келеша
Контакти:

Мнениеот келеша » 05 апр 2011 19:15

Айде Локо!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 05 апр 2011 19:15

фифи перото написа:
Г.Иванов работи в Левски..за съжаление..И компанията му...Защо създавате изкуствено напрежение между нас?!

А бе хайде стига сте си намирали външни причини за наглостта!
Изкуственото напрежение се дължи на естествената глупост на част от вашето ръководство. Точка по въпроса.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

lokes1926
Контакти:

Мнениеот lokes1926 » 05 апр 2011 19:28

фифи перото написа:

[offtopic]А за не изпълнение на законно сключен договор и не правомерното му едностранно и без предупреждение прекратяване ? Кому трябва да бъдат платени неустойките ?[/offtopic]

[offtopic]Защо спориш?Юрист съм :lol: Делата ще бъдат дълги...И ..разнообразни,ако не миряса Коко[/offtopic][/quote]

Това че си юрист , няма никаква връзка с това какво ще е решението на компетентните в случая органи.
Ако същите тези органи признаят съществуването на вече представените от страна на ПФК Локомотив Пловдив и Базил де Карвальо договори , то тогава ще ми е интересно как колега ще мотивирате вашата увереност , която освен на факта че сте юрист и на многоточия към момента на нищо друго не се основава.

За съжаление ще се наложи да изпадна в правен спор с Вас . Бихте ли ми казали откога нещо се "квалифицира " по ГПК, моля ви не си мислете , че във публиката на Локомотив Пловдив няма хора ,които да не правят разлика от ГПК и НК .
Досега също така не бях чувал и за "опит за измама" в гражданското процесуално право , което има съвсем различен предмет.
За целта прочетете чл.209 от НК , сигурен съм , че ще ме разберете , нали все пак сте юрист ;) все пак...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2011 19:29

Пловдив1926 написа:Много ме кефи като се правят на специалисти някакви неграмотни фенове на батков и гонзо :mrgreen: Нито един юрист няма да седне да се обяснява кое как щяло да бъде за договор който даже не е виждал. Фифи перото или перо ферото, добре разсмя аудиторията на форума, благодарим ти за което.

Смей се.Защото това можеш....Ако искаш да ти обясня нещата,ела за консултация...
[offtopic]а по-добре иди на психиатър за консултация :)[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Re: Карвальо разтрогна с Левски връща се в Пловдив!

Мнениеот Asterix » 05 апр 2011 19:30

Добра новина , макар и да имам съмнения , че няма да е в оптимална форма. Дано не разочарова утре 8-)

Върни се в “Локо Пловдив”