Ще се пребори ли Пловдив за място в зона Европа?
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ще се пребори ли Пловдив за място в зона Европа?
няма ли да ви боли при класиране, ако домакинствата не са в пловдив. мен като страничен фен най-много това ме дразни.ако имаше стадион и пловдивски евроучастник не виждам как не би се напълнил, а какво остава за атмосферата из града изобщо, ако гостува някое европейско величие. в мача с литекс се видя, че локото има сили да се преборят с шопските команди за зона европа. евала, за мъжкия мач в успехи за напред! в случая вие можете да помогнете на нас, а ние на вас като се има првдвид, че вие играете с нашите конкуренти, а ние с вашите. добре е за клубния футбол поне 1 от "грандовете" да проопуснат едно участие в турнирите. идеално би се получило литекс шампион, а локомотив плд с купата и трето място 
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
gin написа: а локомотив плд с купата и трето място
Мерси, успех и на Литекс. Наистина се надявам да биете Левски, ЦСКА и Локо Сф за да ни помогнете. Ние ще се опитаме да направим същото за вас

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
- B__A__N__DA__TA
gin написа:няма ли да ви боли при класиране, ако домакинствата не са в пловдив. мен като страничен фен най-много това ме дразни.ако имаше стадион и пловдивски евроучастник не виждам как не би се напълнил, а какво остава за атмосферата из града изобщо, ако гостува някое европейско величие. в мача с литекс се видя, че локото има сили да се преборят с шопските команди за зона европа. евала, за мъжкия мач в успехи за напред! в случая вие можете да помогнете на нас, а ние на вас като се има првдвид, че вие играете с нашите конкуренти, а ние с вашите. добре е за клубния футбол поне 1 от "грандовете" да проопуснат едно участие в турнирите. идеално би се получило литекс шампион, а локомотив плд с купата и трето място
За съжаление, надеждите не винаги се покриват с възможностите.В този смисъл се подгответе за бой от шопите и вие и колегите ви от Пловдив
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Локо София ще ги биете, Левски и ЦСКА ще им е много, много трудно в Пловдив и смятам, че спокойно може да вземете 5, а дори и повече точки от 3-те мача.
Успех!
А може ли Славия да играе в Европа
Все още е в борбата за купата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ще се пребори ли Пловдив за място в зона Европа?
Ако ни ДОПУСНАТ ОТ Б Ф С!
Ако ни ДОПУСНАТ ОТ Б Ф С!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Има доста мачове до достигането на тази цел.Всичко е възможно.Имаме добър отбор и определено имаме шансове.Мисля,че малко избързваме с този въпрос... 
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
crazy_one написа:Аз мисля, че Локо Пловдив има сили да завърши на 4-то място за сметка на Локо София.
Аз от 3-те мача с Локо Сф, ЦСКА и Левски мисля че можете да спецелите 4 точки.
Успех
Aз пък мисля че Локомотив Пловдив ще спечели 9 точки от тези три мача.
Четворката в А група я виждам така
1.Литекс
2.ЦСКА
3.Левски
4.Локо Пд
Локомотив Пловдив ще играят в Европа освен ако не допуснат някаква криза като нас в оставащите мачове.Все пак не вярвам това да се случи.Но не е изключено да стане изненада и някой друг отбор извън 4-ката която съм посочил най-малкото да играе финал.Видяхме как Берое взе купата миналата година.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Приятел а с вас какво стана бе майна? Махна се Бала и само една точка до тук с почти същите играчи. Явно е било грешка отстраняването му а той е се оказа че е бил доста добър треньор. 
Parmalat написа:crazy_one написа:Аз мисля, че Локо Пловдив има сили да завърши на 4-то място за сметка на Локо София.
Аз от 3-те мача с Локо Сф, ЦСКА и Левски мисля че можете да спецелите 4 точки.
Успех
Aз пък мисля че Локомотив Пловдив ще спечели 9 точки от тези три мача.![]()
Четворката в А група я виждам така
1.Литекс
2.ЦСКА
3.Левски
4.Локо Пд
Локомотив Пловдив ще играят в Европа освен ако не допуснат някаква криза като нас в оставащите мачове.Все пак не вярвам това да се случи.Но не е изключено да стане изненада и някой друг отбор извън 4-ката която съм посочил най-малкото да играе финал.Видяхме как Берое взе купата миналата година.
Очертват се 4 отбора (ние, Берое, Локо София и Черно Море) в борба за 4 място. Тройката изглежда също ясна, макар че, ако ЦСКА паднат от Литекс, а другите си вземат мачовете петте отбора ще са в 3 точки. За мен доста интересно първенство с много малко нагласени мачове. Затова съм и на мнение, че нивото на футбола ни се вдига с тези равностойни отбори и малко договорки...