СНИМКИ: Неделчо Матушев с нов началник и помощник в Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: СНИМКИ: Неделчо Матушев с нов началник и помощник в Локо Пд

Мнениеот Пловдив1926 » 29 мар 2011 20:14

Отворете официалния сайт на Барселона и вижте колко души има в спортбия щаб :) Или на Байерн оримерно. Тия с толкова баби сто процента ще изпаднат в б група!!!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Qu1cky
Контакти:

Мнениеот Qu1cky » 29 мар 2011 20:53

Пловдив1926 написа:Отворете официалния сайт на Барселона и вижте колко души има в спортбия щаб :) Или на Байерн оримерно. Тия с толкова баби сто процента ще изпаднат в б група!!!

Други по Източноевропейски примери са Локомотив Москва , Динамо Киев , Шахтьор с екип от 10 човека нагоре ;) ;)
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 30 мар 2011 20:51

Нека някой, който е бил на днешната тренировка да разкаже за нея, и да сподели мнението си.
Утре от колко часа ще се проведе следобедната тренировка?
Изображение

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 30 мар 2011 22:46

Ванко_Ултраса написа:Нека някой, който е бил на днешната тренировка да разкаже за нея, и да сподели мнението си.
Утре от колко часа ще се проведе следобедната тренировка?

Утре трябва да е от 10 :)
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 30 мар 2011 23:49

Е как от 10 ч. бе?! Мачът в Събота е от 15:00ч. и би трябвало по принцип и тренировките да започват тогава.
Не знам аз поне, ако съм в ръководството, така бих постъпил. :mrgreen:
Много рядко ходя на тренировка и им изпускам дирята. :oops:
Бях отишъл на една тренировка с фотоапарата, тогава Иво-мегафона и още едно момче слагаха седалките на централната трибуна.Даже и ги снимах, ама не пазя снимките. Помислиха ме за журналист, ама като се приближих към тях Иво ме позна от раз.Голям физиономист е, майна...хем се бях дегизирал с дълга коса и шапка. :)

Взех да правя клипчета на тренировката на нашите, като стъпнах дори на тревата.Някои от футболистите взеха да ми
подвикват: " Ейии...не снимай! Тук не се снимаааа"! :mrgreen: Тренировката, обаче свърши много бързо - доста странно ме гледаха както самите футболисти, така и треньорския щаб. :mrgreen: Аз очаквах да направят двустранна игра, а те взеха да бият корнери и фаулове! :lol: :roll: :mrgreen:

Та такива неща, майна... :)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”