Мнениеот boing373 » 24 апр 2009 19:13
Защитникът на Локомотив Сф Ваня Дзаферович пожела да се извини чрез Гонг на феновете и отбора на Локомотив Пд за думите, които изрече след загубата с 1:2. Тогава той нарече пловдивчани „смешен отбор“.
„Бях много афектиран след загубата. Винаги, когато давам интервюта след подобен мач, говоря глупости като малко дете. Такъв бях още в Берое. Съжалявам много и искам да се извиня на феновете на Локо Пд. Не съм искал да обидя никого, а най-малко феновете на Локо Пд, които за мен са най-добрите в България. Това, което казах след мача, беше за поведението на някои от футболистите на Локо Пд, но мисля, че справедливо ни биха и няма за какво да се оправдаваме. Даже бих казал, че имам приятели и познати в този отбор.“
Дзаферович смята, че утрешният мач на Локо Сф с Литекс може да реши някои неща в битката за Европа. „Моето мнение е, че в този момент трите отбора, борещи се за зона „УЕФА“, са равностойни. Даже към тях бих прибавил и Левски, а също и ЦСКА, въпреки че срещу него не сме играли все още. Според мен сега петте отбора са равностойни и ние трябва да съжаляваме, че изостанахме много през есенния полусезон“, завърши Дзаферович.