koga vtoria po golemina grad 6te ima normalen stadion...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: koga vtoria po golemina grad 6te ima normalen stadion...

Мнениеот SHYNE » 17 апр 2009 20:24

А за ТИМ за кво ударих на камък ? просто отбелязах че отбора ви върви възходящо . като страничен наблюдател си мисля че пречината са парите на ТИМ .преди тях нямам спомени черно море да се бори за шампион . или греша ?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 апр 2009 20:26

Blue_Lion да бе да , а люлин е най-красивия и древен квартал :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 апр 2009 20:29

За града ни те го прецакаха тотално......Имат изгода от този отбор в момента ей на такива фенове като мен да им замъгляват очите,добре,че на мен ми пука повече за града отлколкото за футболния отбор...Преди всичко е България и вАРНА ЧАК СЛЕД ТОВА Черно Море!!!Иначе,че сме възходящо нагоре е вярно... Обаче Черно Море го е имало и ще го има и след Тим!!!!За съжаление съвременния футбол е само пари,пари и пак пари........
Иначе толкова майки са разплакали,толкова неша са срутили,толкова хора са убили и пребили.....

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 17 апр 2009 20:34

знам бе Морски , един от шефовете им живееше в моя квартал и са ми супер ясни . но като цяло си прав , ние го изживяхме това с брокерите ,селския е друга бира прост и нагъл ,Локото и те го изживяха за тяхно щастие по най-добрия начин . и вие ще го мините тоя период ,въпреки че като фен на футбола изобщо не го пожелавам на никой. просто ми е ясно след ТИМ какво следва .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 апр 2009 23:56

SHYNE написа:Blue_Lion да бе да , а люлин е най-красивия и древен квартал :)

Ляо-Лин му се вика ! Тва първо,и второ - Ляо-Лин не е София,макар да си е отделен град :D Плюс тва вие имате Изгрев и Столипиново...Гета в големите градове от Изт. Европа изглеждат така,кво да праиш ;) Но всеки град си има красота,а само който е живял в София знае за кво иде реч ! Ама ти казвам,да си от София найстина и да си живял в хубавите квартали,който не са малко ;) Тва си е град-държава,Държава в Държавата и оттук се дърпат конците ;) Абе не мога да го опиша - много як град си е ;)
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 апр 2009 00:13

Ние пък си имаме Владиславово.На нова година в центъра на Владиславово иам различен концерт от този в центъра на Варна....Цяла Варна има"Мис Варна" смао Владиславово има"Мис Владиславово"...Там като попаднеш може и да се изгубиш,а и друг неща да ти се случат...Отделно,че от центъра до Владиславово е колкото от Владиславово до Добрич :lol:
Ние му викаме другата България :lol:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 18 апр 2009 15:49

Да поставим точка на офтопика и да се съгласим, че всеки град в България, има с какво да се похвали и това е факт! ;)

П.П. Само със стадиони не можем да се похвалим... :(
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 19 апр 2009 23:38

MORSKI стига сме спорили наистина за глупости. Просто искам да знаеш, че кварталът Факултето не е в Пловдив :) А за гражданското общество.. не си прав, ама изобщо, ако по гоненето на футболни президенти съдиш.. а и там да съдиш - кажи ми какво повече направиха заралии от нас ? Напсуваха го на стадиона и той се обиди и си тръгна. А нашия с камъни го целят - той се радва. Виждаш ли разликата ?

А това за ТИМ - трепали убивали - първо съм сигурен, че преуваличаваш. Чак толкова майки да са разплакали и да са убивали хора ме съмнява, тея неща не се покриват току така, не е като преди 10 години. И второ - в България за съжаление само такива хора инвестират във футбола.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 21 апр 2009 12:50

flashfreak написа:MORSKI стига сме спорили наистина за глупости. Просто искам да знаеш, че кварталът Факултето не е в Пловдив :) А за гражданското общество.. не си прав, ама изобщо, ако по гоненето на футболни президенти съдиш.. а и там да съдиш - кажи ми какво повече направиха заралии от нас ? Напсуваха го на стадиона и той се обиди и си тръгна. А нашия с камъни го целят - той се радва. Виждаш ли разликата ?

А това за ТИМ - трепали убивали - първо съм сигурен, че преуваличаваш. Чак толкова майки да са разплакали и да са убивали хора ме съмнява, тея неща не се покриват току така, не е като преди 10 години. И второ - в България за съжаление само такива хора инвестират във футбола.

Вярвай живея в този град знам за какво става дума-Трепаха и убиваха без да им мигне окото.....Заплахи,ако нещо си им трън в очите дори не можеш квартална бутка да откриеш ебз тяхно позволение....
Иначе заралии го махнаха тоа успяха,а вашият ,че е нагъл е така,но пробвайте още по-настоятелно......

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 23 апр 2009 01:09

MORSKI написа:
flashfreak написа:MORSKI стига сме спорили наистина за глупости. Просто искам да знаеш, че кварталът Факултето не е в Пловдив :) А за гражданското общество.. не си прав, ама изобщо, ако по гоненето на футболни президенти съдиш.. а и там да съдиш - кажи ми какво повече направиха заралии от нас ? Напсуваха го на стадиона и той се обиди и си тръгна. А нашия с камъни го целят - той се радва. Виждаш ли разликата ?

Вярвай живея в този град знам за какво става дума-Трепаха и убиваха без да им мигне окото.....Заплахи,ако нещо си им трън в очите дори не можеш квартална бутка да откриеш ебз тяхно позволение....
Иначе заралии го махнаха тоа успяха,а вашият ,че е нагъл е така,но пробвайте още по-настоятелно......

Нали се сещаш, че любов любов към отбора.. ама на никого не му се лежи в затвора, така че накъде по-настоятелно... Заралии го махнаха защото се намесиха хора с власт.. а при нас си стоят.

Върни се в “Локо Пловдив”