Наказание за Димо Атанасов

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Re: Наказание за Димо Атанасов

Мнениеот NUP-1995 » 22 апр 2009 17:15

делибаш,не са праи..гонзо тръгна да си пада като в басеин още преди да е стигнал до 2-мата от морето!!!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Grinta
Контакти:

Мнениеот Grinta » 22 апр 2009 18:42

Deliba6 написа:
Grinta написа:
Sole написа:Питам БФС, какво щеше да стане ,ако такава дузпа бяха свирили срещу Левски,Локо СФ или ЦСКА :roll:

абе не знам какво щеше да стане, но видях какво стана като не дадоха на Гонзо симулацията срещу Морето

Таман щях да те подкрепя, но с тая си простотия се оказа обикновен провинциялен комплексар!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

мисля, че това беше най-правилно недадената дузпа ама ти от къде да знаеш....ако разбираш от футбол няма как да напишеш горното

провинциялен в сравнение с кой????

комплекси избиват така наречените грандове, в така нареченото ни първенство и с помощта на така наречените български съдий след неуспехите по европейските терени!!!!

ай със здраве мой човек

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 апр 2009 20:04

Бонев го каза - няма нужда от "топли закуски" ;) А за наказание ми звучи нереално.Много футболисти ги правят тези номера,някои са ги докарали до съвършенство,някои дори станаха "класици".Няма да споменавам имена и отбори,за да не почнем да се псуваме... ;) А днес е празник! Честито на всички черно-бели!
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
lpdfen

Мнениеот lpdfen » 22 апр 2009 23:42

Sole написа:Питам БФС, какво щеше да стане ,ако такава дузпа бяха свирили срещу Левски,Локо СФ или ЦСКА :roll:

И с нея да загубят точки в къщи .Ами просто му свършва кариерата като садия.

Върни се в “Локо Пловдив”