Наказание за Димо Атанасов
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Наказание за Димо Атанасов
делибаш,не са праи..гонзо тръгна да си пада като в басеин още преди да е стигнал до 2-мата от морето!!!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
Deliba6 написа:Grinta написа:Sole написа:Питам БФС, какво щеше да стане ,ако такава дузпа бяха свирили срещу Левски,Локо СФ или ЦСКА
абе не знам какво щеше да стане, но видях какво стана като не дадоха на Гонзо симулацията срещу Морето
Таман щях да те подкрепя, но с тая си простотия се оказа обикновен провинциялен комплексар!!!![]()
![]()
мисля, че това беше най-правилно недадената дузпа ама ти от къде да знаеш....ако разбираш от футбол няма как да напишеш горното
провинциялен в сравнение с кой????
комплекси избиват така наречените грандове, в така нареченото ни първенство и с помощта на така наречените български съдий след неуспехите по европейските терени!!!!
ай със здраве мой човек
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Бонев го каза - няма нужда от "топли закуски"
А за наказание ми звучи нереално.Много футболисти ги правят тези номера,някои са ги докарали до съвършенство,някои дори станаха "класици".Няма да споменавам имена и отбори,за да не почнем да се псуваме...
А днес е празник! Честито на всички черно-бели!

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Sole написа:Питам БФС, какво щеше да стане ,ако такава дузпа бяха свирили срещу Левски,Локо СФ или ЦСКА
И с нея да загубят точки в къщи .Ами просто му свършва кариерата като садия.