На тази дата: 10 Март - Локомотив Пловдив - Ювентус
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: На тази дата: 10 Март - Локомотив Пловдив - Ювентус
Да се надяваме да имам повод да дойда есента до Пловдив, макар, че ще ми е гадно ако отпаднете от Торинското Локо.. 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Boksiorcheto написа:Ultras1926 написа:И аз мисля, че скоро няма да се повторят тези мачове.. Българският футбол отива много на зле.. Не е това което е било преди
Еми да и нашият клуб е показателен. Вместо да градим школа и база ние купуваме негри на килограм. После как да имаме млади таланти, като няма бази, където да се развиват, а и дори да изкочи някой, то не го налагат. Подписват за 1 година и след това в Брестник, Септемрви и т.н. Оттам нямаме и национален отбор. Аз лично предпочитам да гледам Абушев в атака, отколкото дървото Раймонди. Предпочитам на десния бек да играе Марчев, отколкото Родригес. Предпочитам крачуна пред Бенджито и т.н. Лошото е, че в бг затъваме, защото всеки собственик до интересува само в момента отборът му да е добре, а не гледа в перспектива.
Поспри се малко бре. Ние не играем във В група, че да играят "млади таланти"??? Къде в България има "млади таланти"? Имаме ли условия?
Сега времената са други! Никаде не съм чул и видял големи отбори да играят с юноши!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
- Ultras1926
- Контакти:
storm написа:Да се надяваме да имам повод да дойда есента до Пловдив, макар, че ще ми е гадно ако отпаднете от Торинското Локо..
Първо трябва да влезем в ЛЕ с добра игра и много себераздаване.
Второ като влезем в ЛЕ трябва стадион да има къде да играем, за да дойдеш до Пловдив! Общината не само да си гледа тяхното отборче, ами да помисли и за истинският отбор на Пловдив. Дано станат врътките с парите от боклука, та да се направи осветлението. Трябва и изграждане на двете нови трибуни зад двете врати. Трибуната за гости и Трибуна БЕсика! Има много много работа
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!
storm написа:Да се надяваме да имам повод да дойда есента до Пловдив, макар, че ще ми е гадно ако отпаднете от Торинското Локо..
Торинското Локо ако ни падне сега, ще ги отнесем като куцо пиле домат...
Сега се сещам, това всъщност е четвъртфинала за Уефа. Победителят след 3 мач в Торино(торинското Локо) играе полуфинал за Уефа.
Уникално е било... и ако тоя румънски ром (нали така е ''възпитано'' да им се казва сега на циганите) не ни беше отменил чист гол нещата щяха да са други.
САМО ЛОКО!
САМО ЛОКО!