Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот drughi » 06 мар 2011 23:06

Ванко_Ултраса написа:Загубихме 2 т. тва е...при червен картон и 2 дузпи бяхме задължени да победим!
Не знам, къде беше отбора през първите 30 мин. нито атака, нито удар имахме.
Не може така да подходиш към мача и да искаш да го вземеш.нашите излезнаха така, сякаш чакаха "Черно море" сами да се бият.Много добре знаят, какъв футбол се играе във Варна!Цяла седмица нашите приказват...предположих, че отиват подготвени психически за мача там, а те първото полувреме не знаят, къде се намират.
"Черно море" са добър отбор и особено вкъщи не прощават на никого.Много малко отбори могат да вземат точка във Варна.
При така стеклите се обстоятелства сега беше момента да вземем мача там.Бяхме задължени да бием още повече, че прекият ни конкурент за 3-то място цска биха в Бургас.Не мисля, че с цска ще можем да се преборим за бронза.Съмнявам се, че докрая ще бием наред, докато те, къде със съдии, къде с "титаните" едва ли ще загубят някъде.Не сме софийски отбор и не се ли възползваме от шансовете, които не си предоставят сами ще сме си виновни.Имаше и доста добри неща за похвала - момчетата не се отказаха до последния съдийски сигнал.Играха, бореха се и търсиха гола.Загубихме 2т. заради липса на футболисти като Дембеле и Карвальо.Огунсото явно не е подготвен още и затова Неделчо не рискува с него.Чудя се нашите защо взимат футболист, който ще е готов в края на първенството...да бяха оставили словенеца дейба.
Не знам на "Лаута" идват Левски, цска, Локо сф...мислите ли, че и в трите мача ще бием?!

Ванко, не можем да се мерим с Левски, ЦСКА и Локо Сф, нито по бюджет, нито по потенциал. Искаме да се опитаме да се преборим с тях за първите 3-4 места, ако стане добре, ако не стане, здраве да е! Това че се опитваме да им се опънем не е лошо, просто се опитваме, ако ние помогаме от трибуните, и по малко от форумите може да се получи!
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 06 мар 2011 23:11

Ванко_Ултраса написа:Загубихме 2 т. тва е...при червен картон и 2 дузпи бяхме задължени да победим!
Не може така да подходиш към мача и да искаш да го вземеш.нашите излезнаха така, сякаш чакаха "Черно море" сами да се бият.Много добре знаят, какъв футбол се играе във Варна!Цяла седмица нашите приказват...предположих, че отиват подготвени психически за мача там, а те първото полувреме не знаят, къде се намират.
"Черно море" са добър отбор и особено вкъщи не прощават на никого.Много малко отбори могат да вземат точка във Варна.
При така стеклите се обстоятелства сега беше момента да вземем мача там.Бяхме задължени да бием още повече, че прекият ни конкурент за 3-то място цска биха в Бургас.Не мисля, че с цска ще можем да се преборим за бронза.Съмнявам се, че докрая ще бием наред, докато те, къде със съдии, къде с "титаните" едва ли ще загубят някъде.Не сме софийски отбор и не се ли възползваме от шансовете, които не си предоставят сами ще сме си виновни.Имаше и доста добри неща за похвала - момчетата не се отказаха до последния съдийски сигнал.Играха, бореха се и търсиха гола.Загубихме 2т. заради липса на футболисти като Дембеле и Карвальо.Огунсото явно не е подготвен още и затова Неделчо не рискува с него.Чудя се нашите защо взимат футболист, който ще е готов в края на първенството...да бяха оставили словенеца дейба.
Не знам на "Лаута" идват Левски, цска, Локо сф...мислите ли, че и в трите мача ще бием?!

И с Видима не влезнахме в мача веднага,явно началото ни куца.
Да идва Сливен да си оправим головата разлика и със самочуствие да потеглим към Ловеч.Литекс са най-опасни.

Трите отборчета е още рано да ги мислим.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 06 мар 2011 23:25

kubik написа:

И с Видима не влезнахме в мача веднага,явно началото ни куца.
Да идва Сливен да си оправим головата разлика и със самочуствие да потеглим към Ловеч.Литекс са най-опасни.

Трите отборчета е още рано да ги мислим.

Със Славия също сме домакини, не ги отписвайте, не ги и забравяйте ;). Все пак мисля, че тях ще ги бием 2:0 ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

1936_fighter
Контакти:

Мнениеот 1936_fighter » 06 мар 2011 23:49

по телевизията се видя в края на мача няколко от нашите се хванаха от яд за главата след последния сигнал на съдията.

почти без значение от резултата така искам да виждам отбора като желание във всеки мач.

много съм доволен от представянето днес на всички.

няма безгрешни - един за всички - всички за един.

и фенове и отбор в едно.

ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЗАВИНАГИ

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 07 мар 2011 01:07

drughi

Ванко, не можем да се мерим с Левски, ЦСКА и Локо Сф, нито по бюджет, нито по потенциал. Искаме да се опитаме да се преборим с тях за първите 3-4 места, ако стане добре, ако не стане, здраве да е! Това че се опитваме да им се опънем не е лошо, просто се опитваме, ако ние помогаме от трибуните, и по малко от форумите може да се получи!

Абе то и Берое нямат бюджет, като нашия, ама взеха купата.
Проблема е, че ние не сме научени да взимаме такива мачове - напечени и решаващи.
Виж как цска биха в Бургас...те що не се издъниха? Левски що не се издъни срещу адашите от София.Литекс що не паднаха в Перник?
Нашите ми започват мача като балерини, а цяла седмица могат само да приказват това им пречело...онова им пречело.
Като, че ли не знаят какво ги чака във Варна - лош терен и блъскане.
Ако искате ми се сърдете, но за мен треньорското ръководство не си е свършило работата за този мач, щом футболистите влизат в мача толкова статично.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 мар 2011 10:51

Ексклузивни кадри от мача:

http://www.sport1.bg/sport1/node/194926
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 07 мар 2011 15:42

Пловдив1926 написа:Ексклузивни кадри от мача:

http://www.sport1.bg/sport1/node/194926

Имат още по какво да работят на Тича за да стигнат хората от Финландия.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”