Ванко_Ултраса написа:Загубихме 2 т. тва е...при червен картон и 2 дузпи бяхме задължени да победим!
Не знам, къде беше отбора през първите 30 мин. нито атака, нито удар имахме.
Не може така да подходиш към мача и да искаш да го вземеш.нашите излезнаха така, сякаш чакаха "Черно море" сами да се бият.Много добре знаят, какъв футбол се играе във Варна!Цяла седмица нашите приказват...предположих, че отиват подготвени психически за мача там, а те първото полувреме не знаят, къде се намират.
"Черно море" са добър отбор и особено вкъщи не прощават на никого.Много малко отбори могат да вземат точка във Варна.
При така стеклите се обстоятелства сега беше момента да вземем мача там.Бяхме задължени да бием още повече, че прекият ни конкурент за 3-то място цска биха в Бургас.Не мисля, че с цска ще можем да се преборим за бронза.Съмнявам се, че докрая ще бием наред, докато те, къде със съдии, къде с "титаните" едва ли ще загубят някъде.Не сме софийски отбор и не се ли възползваме от шансовете, които не си предоставят сами ще сме си виновни.Имаше и доста добри неща за похвала - момчетата не се отказаха до последния съдийски сигнал.Играха, бореха се и търсиха гола.Загубихме 2т. заради липса на футболисти като Дембеле и Карвальо.Огунсото явно не е подготвен още и затова Неделчо не рискува с него.Чудя се нашите защо взимат футболист, който ще е готов в края на първенството...да бяха оставили словенеца дейба.
Не знам на "Лаута" идват Левски, цска, Локо сф...мислите ли, че и в трите мача ще бием?!
Ванко, не можем да се мерим с Левски, ЦСКА и Локо Сф, нито по бюджет, нито по потенциал. Искаме да се опитаме да се преборим с тях за първите 3-4 места, ако стане добре, ако не стане, здраве да е! Това че се опитваме да им се опънем не е лошо, просто се опитваме, ако ние помогаме от трибуните, и по малко от форумите може да се получи!