Пловдив1926 написа:Да има контакт с Тони Петров. Ще ви пейстна поста на Ангел в друг форум защото благодарение на някои хора, той тук вече не пише:Искам да отбележа обаче друго, свързано с учредителния протокол. Информацията за него дойде до нас по два независими "канала", единият от които е Антон Петров. Автор на няколко книги за Ботев и май по едно време председател на софийския им фен-клуб (може би и досега?).
Всъщност, той подхвърли в един разговор за тази нова папка с документи, бидейки сигурен, че не може да не знаем за нея. Ние обаче не знаехме.
Както и да е - Антон Петров имаше принос в цялото това нещо и затова поех джентълменски ангажимент към него: да не давам гласност на протокола преди 1-ви март. Това бе така, защото той подготвяше списание, което да излезе на същата дата и в което да се публикува страница от учредителния протокол.
Уговорката ни беше от края на януари и аз естествено я спазих. Отделно от това обаче, Антон Петров ме помоли и за някакъв текст към статията за учредителния протокол в списанието си. Написах и го пратих, с обещание да се публикува 1:1. Предполагам, че го е направил, вчера не можах да намеря това списание (хайде да му направя реклама: казва се "БГ лайф спорт" или нещо подобно беше).
Но, мисълта ми бе, че включително в списание, издавано от жълт активист, нашата позиция намира място и трибуна. Мисля, че това само по себе си говори за нивото ни. Сега, Антон Петров може и да не е съгласен с позицията ни, но и той самият отказваше навремето публичен разговор, при положение, че аз имам ангажимент да организирам телевизията и всичко останало.
Разбира се, поканата е към всички и има неизменен характер.
Акцентът ми обаче е по повод на коментарите и отразяването: ясно е, даже предварително ясно, че никаква анонимна и безсилна злост не може да засенчи достойния отзвук, който има оповестяването на толкова ценен документ.
И именно това е важното в случая.
Това,че Ангел е имал разговори с Тони Петров отдавна го знаем.Но Дюк няма откъде да ги знае тези неща.