Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот Пловдив1926 » 02 мар 2011 11:56

Ванкооо, Ванкоо. Човека направил няква фейсбук група Антон Генов да не свири Никога на Локомотив ти в къв филм ни вкара бе човек :roll: :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 02 мар 2011 12:29

Пловдив1926 написа:Ванкооо, Ванкоо. Човека направил няква фейсбук група Антон Генов да не свири Никога на Локомотив ти в къв филм ни вкара бе човек :roll: :mrgreen:

Не е ве, човек, аз съм невинен - виж тоя, как го е написал само: "КАМПАНИЯ: АНТОН ГЕНОВ - НЕ НА МАЧОВЕ НА ЛОКОМОТИВ!
ДА КАЖЕМ ТВЪРДО НЕ НА АНТОН ГЕНОВ НЕ САМО ЗА ТОЗИ МАЧ, А И НА ВСИЧКИ ПРЕДСТОЯЩИ.
НИЕ ФЕНОВЕТЕ, КАТО НЕДЕЛИМА ЧАСТ ОТ ФУТБОЛНАТА ИГРА, ПРИЗОВАВАМЕ БФС, ДА НЕ ПОСТАВЯ ТОЗИ СЪДИЯ НА МАЧОВЕТЕ НА НАШИЯТ ОТБОР."

Аз като го прочетох и останах с убеждението, че Генов ще ни свири мача във Варна.Писал е верно за кампания, но никъде не е упоменал мястото, където ще се провежда кампанията срещу м-р Час Пик.Просто така съм го разбрал.
Той е виновен! :mrgreen:

Заблуди ме, и това че обявената кампания против Генов е точно на заглавната страница за мача с "Черно море"!
Би трябвало за тази кампания да се твори нова тема, а не да е под рекламата за мача.
Добре е да се редактира, щото и без това повлече мнозина. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 02 мар 2011 12:39

Да, подведохме се всички :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

LautaArmy
Контакти:

Re: Пуснаха екскурзия до Варна, Раймонди гостува на феновете!

Мнениеот LautaArmy » 02 мар 2011 16:55

Хора не се плашете от дългия път!Отбора има нужда от нас.Клетката я пълним със сигурност...шоуто е гарантирано!Това гостуване не е за изпускане !

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 02 мар 2011 18:15

Тази "КАМПАНИЯ" е подехме с идеята за да стигне до повече хора, и медии защото сме убедени, че всички фенове на Локо Пловдив не искат Антон Генов да свири мачове на нашия отбор!
Никаде не се споменава, че той ще ръководи този мач!
Съжеляваме, ако сме подвели някой!
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2011 20:00

GBP написа:Морски, предполагам че Стария е взел статистиката от сайта bgclubs.eu
http://bgclubs.eu/ranking/position
Там пише, че имате само две пети места. Но в тази статистика не влизат годините 1938-1940, може би оттам да се получава разлика. А може нещо да не са отчели правилно. Тия мискини например от известно време са разделили статистиката на "Славия" Пловдив от тази на "Локомотив". Сигурно у някоя стогодишна тиква пак е духал вятъра.
За финалите за купата си прав - имате 2 за КСА /1984/85 и 1987/88г./ и 2 за купата на България /2005/06 и 2007/08г./.
http://bgclubs.eu/teams/Chernomore(Varna)
Като цяло мисля, до 40-та година вие определено сте по-успешния клуб, след 40-та година ние имаме повече успехи, но общо взето двата клуба са сравними.
Обаче съм категоричен, че нашия бомбар е по-вкусен от вашата трицона, ако искате па да знайте! :mrgreen:

Toчно това казвам, че сме на кантар и двата отбора и нито един не е средняк. ;) Не е и гранд ...
Иначе постоянно има някакви съревнования между градовете ни и отборите ни... Сега покрай преборяването стой та гледай какво става и какви спорове ще почнат. За всеки неговия отбор, неговия град и неговата храна дори е най-добра, така че няма да се разберем :lol: ;) Иначе е важно да има уважение, а то между нас го има поне за сега :) Иначе аз трицона не ям :lol: Само в крайни случаи с много бира и картофи...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2011 20:05

Както може да прочетеш в началото, става въпрос за мачовете с първенство, а не с пряка елиминация.

Няма значение приятел, първенство има от 1924 година ;) Но аз не парадирам с титлите ни понеже са от доста време.... Имаме ги, но аз не парадирам с тях :)

Европейски участия за мен са КЕШ/Шампионска Лига, КНК(бивша) и УЕФА(Купа на панаирните градове). Всякакви други приятелски мачове, Интертото, Балкански Купи и други Купи на таранайката си нямат нищо общо с Европа.

Виж тук не си прав не е важно какво ти зачиташ, а какво УЕфА :) Интертото си беше под егидата на Уефа от 1995 година, така че са си 3 участията, а и мачове със Сампдория иначе няма как да се оприличат освен като сериозни :) Отделно, че през 1982 година играем и с Байер Леверкузен и силния тогава Стандарт Лиеж, вие също имате участия в този турнир не мисля, че трябва да се пренебрегва. Приятелксите двубои може да ти изглеждат несериозни, но победа над Аякс с Кройф в състава няма как да се нарече маловажна. както и победа над Нотингам в годините когато е бил име , а не сега.... И т.н...
Последна промяна от MORSKI на 02 мар 2011 20:16, променено общо 2 пъти.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2011 20:07

Пловдив1926 написа:Този спор е безсмислен. Ако някой се обижда от определението "средняшки отбор" ще помоля то да спре да се използва като обръщение. И двата отбора бръмчим в средата на таблицата с временни проблясъци, и двата отбора се надяваме един ден тези проблясъци да станат постоянно блестене :) Сега май е наш ред да блеснем, но ще видим.

Искпрено ви го желая, но нито вие, нито ние сме средняци... Някак не ни отива това описание.... Както и да е, дано съдията свири по правилата и да няма пак недоволни и рев от двете страни, че отиде пак седмици писане по форумите и ядове на стадиона...
Последна промяна от MORSKI на 02 мар 2011 20:17, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2011 20:11

Ванко_Ултраса написа:Аз съм на мнение, че още след като се разбра за назначението на продажника Генов трябваше да има реакция от страна на ръководството ни начело с Коко Динев!Значи аз не мога да разбера защо, след като се знае много добре, как минават мачовете ни с "Черно море" във Варна, не се поискат рефери от чужбина? Имаме рискови мачове срещу "Черно море", "ЦСКА" и "Литекс".
Какво толкова пречи да поискаме чужди съдии на тези мачове...не струват милиони? Щото точно тези мачове ни решават съдбата в първенството! Левски как си поискаха чужди съдии за мача им срещу латекса в Ловеч?Ето на това аз викам адекватна реакция! А нашите си знаят, какво ги чака във Варна и си траят.Това, че Неделчо и Наско са си казали мнението в пресата няма да предизвика чудеса или пълна промяна, от каквато има нужда БФС, СК и БГ-футбола ни. Тази промяна, братя няма да я донесе нито Дядо Коледа, нито Щъркела...нея чакайте и с дъжда или със следващия снеговалеж.Промяната ще дойде от нас феновете, колкото и революционно да звучи!
Искаме да пълним "Лаута"...е, как, майна да стане , като родния футболен запалянко отдавна е загубил доверието си в любимата игра и по точно в тези, които я управляват у нас.Как да се завърне на стадиона, като вижда какво се случва ?
Другата причина да не се пълни стадиона ни е в ръководството - не може Коко Динев, Бонев и Наско на всеослушание да обявяват високи цели и да говорят за титли, купи и турнири, пък да правим всяка година нов отбор! Щото Дембеле спокойно Коко можеше да го остави на "Лаута" дори и с висока заплата, и като се класираме за ЕКТ милионите да си ги опъне той, а не левскарите?Същото е и с Карвальо! Нека да бяха останали Дембеле и Карвальо на "Лаута" пък да видим дали стадиона няма да е пълен.
Малко се отплеснах от темата... :geek:

Айде да не се нападаме излишно, а да даваме конкретни примери какво ще кажеш? Писна ми с това, че със съдията сме печелили? Ами дайте пример де... Понеже аз не се сещам нещо? Ето за това в България няма да вървим напред, понеже все съдията още преди мача е виновен, като оправнение за другия отбор. Тима който побеждава, все е с помощта на съдията , а не, че ние сме били по-слаби.,.... Интересно защо ние не се оплакваме от съдията след загубите в Пловдив, а не е като да е нямало случаи и вас да са ви подпирали... Стига вече общи приказки....

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 мар 2011 20:25

MORSKI написа:..... с много бира и картофи...

Като каза "бира с картофи",ще ти звънна като изляза на магистралата след Шумен. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”