Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдив1926 написа:Ванкооо, Ванкоо. Човека направил няква фейсбук група Антон Генов да не свири Никога на Локомотив ти в къв филм ни вкара бе човек![]()
GBP написа:Морски, предполагам че Стария е взел статистиката от сайта bgclubs.eu
http://bgclubs.eu/ranking/position
Там пише, че имате само две пети места. Но в тази статистика не влизат годините 1938-1940, може би оттам да се получава разлика. А може нещо да не са отчели правилно. Тия мискини например от известно време са разделили статистиката на "Славия" Пловдив от тази на "Локомотив". Сигурно у някоя стогодишна тиква пак е духал вятъра.
За финалите за купата си прав - имате 2 за КСА /1984/85 и 1987/88г./ и 2 за купата на България /2005/06 и 2007/08г./.
http://bgclubs.eu/teams/Chernomore(Varna)
Като цяло мисля, до 40-та година вие определено сте по-успешния клуб, след 40-та година ние имаме повече успехи, но общо взето двата клуба са сравними.
Обаче съм категоричен, че нашия бомбар е по-вкусен от вашата трицона, ако искате па да знайте!
Както може да прочетеш в началото, става въпрос за мачовете с първенство, а не с пряка елиминация.
Европейски участия за мен са КЕШ/Шампионска Лига, КНК(бивша) и УЕФА(Купа на панаирните градове). Всякакви други приятелски мачове, Интертото, Балкански Купи и други Купи на таранайката си нямат нищо общо с Европа.
Пловдив1926 написа:Този спор е безсмислен. Ако някой се обижда от определението "средняшки отбор" ще помоля то да спре да се използва като обръщение. И двата отбора бръмчим в средата на таблицата с временни проблясъци, и двата отбора се надяваме един ден тези проблясъци да станат постоянно блестенеСега май е наш ред да блеснем, но ще видим.
Ванко_Ултраса написа:Аз съм на мнение, че още след като се разбра за назначението на продажника Генов трябваше да има реакция от страна на ръководството ни начело с Коко Динев!Значи аз не мога да разбера защо, след като се знае много добре, как минават мачовете ни с "Черно море" във Варна, не се поискат рефери от чужбина? Имаме рискови мачове срещу "Черно море", "ЦСКА" и "Литекс".
Какво толкова пречи да поискаме чужди съдии на тези мачове...не струват милиони? Щото точно тези мачове ни решават съдбата в първенството! Левски как си поискаха чужди съдии за мача им срещу латекса в Ловеч?Ето на това аз викам адекватна реакция! А нашите си знаят, какво ги чака във Варна и си траят.Това, че Неделчо и Наско са си казали мнението в пресата няма да предизвика чудеса или пълна промяна, от каквато има нужда БФС, СК и БГ-футбола ни. Тази промяна, братя няма да я донесе нито Дядо Коледа, нито Щъркела...нея чакайте и с дъжда или със следващия снеговалеж.Промяната ще дойде от нас феновете, колкото и революционно да звучи!
Искаме да пълним "Лаута"...е, как, майна да стане , като родния футболен запалянко отдавна е загубил доверието си в любимата игра и по точно в тези, които я управляват у нас.Как да се завърне на стадиона, като вижда какво се случва ?
Другата причина да не се пълни стадиона ни е в ръководството - не може Коко Динев, Бонев и Наско на всеослушание да обявяват високи цели и да говорят за титли, купи и турнири, пък да правим всяка година нов отбор! Щото Дембеле спокойно Коко можеше да го остави на "Лаута" дори и с висока заплата, и като се класираме за ЕКТ милионите да си ги опъне той, а не левскарите?Същото е и с Карвальо! Нека да бяха останали Дембеле и Карвальо на "Лаута" пък да видим дали стадиона няма да е пълен.
Малко се отплеснах от темата...
MORSKI написа:..... с много бира и картофи...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта