Черно Море - Локомотив Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Черно Море - Локомотив Пд

Мнениеот Ванко_Ултраса » 01 мар 2011 20:13

boys85 написа:Значи всичко е ясно, Локото ще бият защото са уникален, направо галактически отбор. Нещото, което им пречи да побеждават във Варна досега, въпреки тяхната несравнима класа е единствено и само съдията, който всяка година обръща мача от заслужена победа за Локо с разлика, до минимална загуба. Дано и тази година не се намеси, защото победата на пловдивският любимец е в кърпа вързана.

Ей това майните сте ебати хората, заклевам се. Живеете си в един собствен свят и хич не ви пука, сякаш за вас са измислили поговорката "На гол тумбак чифте пищови". Преди си мислех, че само ония жълтите лунатици са такива, но и вие не им отстъпвате.

Локото стигнаха 1/4 финал за купата на България и край - спечелиха я! Зума още малко почетна обиколка ще тръгне да прави из Пловдив. А да говорим, че ние ей така без много да говорим имаме 2 финала последните 5 години, дето Локото може само да сънува няма значение...Сега мачът не е почнал, те вече победители. Че чак и причина измислили, ако "случайно" загубят. Да се чуди човек с Локото дето всяка година си ги бием на Тича ли играем или с Барселона...Само да не стане "Отидоха като аслани и т.н.", както всяка година...

След мача да не се гледаме с наведени глави!
Искам да направиш коментар на мача, след като се изиграе, съгласен ли си...само да не се скриеш?
Не се прави на дръж ми шапката - много добре знаеш, какви сте рогачи вкъщи, майна, и как ви бутат съдиите едно рамо на "Тича".Добре, че мача ще го дават по ТВ, та балтиите на Генов се надявам да не бъдат толкова очевадни.
Не се имаме за много велики!Познаваме добре историята си!
За Бонев си много прав!Аз също осъждам остро изцепките му в пресата.
Изображение

Потребителски аватар
stefan0609
Контакти:

Мнениеот stefan0609 » 01 мар 2011 21:19

Ванко стига с този Генов.Съдии на мача ще бъдат-ТАСКО ТАСКОВ Сф, ИВАН ВЪЛЧЕВ Сф, ИВО КОЛЕВ Сф,
4-ти ВЕНЦИСЛАВ КОЗНИЧКИ ВТ.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 01 мар 2011 22:02

Ванко_Ултраса написа:След мача да не се гледаме с наведени глави!
Искам да направиш коментар на мача, след като се изиграе, съгласен ли си...само да не се скриеш?
Не се прави на дръж ми шапката - много добре знаеш, какви сте рогачи вкъщи, майна, и как ви бутат съдиите едно рамо на "Тича".Добре, че мача ще го дават по ТВ, та балтиите на Генов се надявам да не бъдат толкова очевадни.
Не се имаме за много велики!Познаваме добре историята си!
За Бонев си много прав!Аз също осъждам остро изцепките му в пресата.

Що пък трябва някой да казва нещо, след мача да го потвърждава и такива глупости? Това е форум всеки си казва каквото го вълнува около мача и толкова. Просто ми направи впечатление как всички сте 100% сигурни в победата, сякаш не на Черно Море гостувате, а на Черноморец-Бургас-София. И да ни биете аз нямам какво толкова да съжалявам или да се крия, този сезон си цъкаме златната среда, то си личи от привлечените играчи и треньора анонимник. Само че при евентуална ваша загуба дали ще измислите нещо различно от вече приготвеното "съдийска сеч"? :roll:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 02 мар 2011 00:53

Пловдив1926 написа:Ми ще видим :) Или ще ви бием и ще кажа АЗ ВИ КАЗАХ :) Или вие ще ни биете и ще кажете АЗ ВИ КАЗАХ :)

Мога да кажа само ВСИЧКИ ВЪВ ВАРНА!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fBAY9X-uB6g[/youtube]

Клипчето е супер и надъхва.

През зимата на море ,Локо пак ще е.е :twisted:

Мошноооо във Варна
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Пуснаха екскурзия до Варна, Раймонди гостува на феновете!

Мнениеот AREA BIANCONERA » 02 мар 2011 08:59

Раймонди гостува на феновете тази вечер в 18.30ч.
Изображение
Нападателят Николас Раймонди ще гостува на членовете на най-старият фенклуб в България на традиционната им седмична сбирка, която ще се проведе тази вечер от 18.30 ч. на Лаута.
Фенклубът пусна екскурзия до Варна на цена 26 лв.
Междувременно фенклубът на "черно-белите" организира екскурзия до Варна, в подкрепа на любимия отбор срещу Черно море в неделя. Двубоят е с начален час 15.00 ч., а автобусът за морската столица ще потегли в 7.30 ч. сутринта. Желаещите могат да се запишат във фен-магазина на стадион "Локомотив" срещу сума от 26 лв.
:shock: 8-) :o
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fBAY9X-uB6g[/youtube]
Последна промяна от AREA BIANCONERA на 02 мар 2011 09:16, променено общо 1 път.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Re: Пуснаха екскурзия до Варна, Раймонди гостува на феновете!

Мнениеот Asterix » 02 мар 2011 09:55

И да кажете как е протекло гостуването му , за тези които няма да могат да отидат 8-)

Жалко , че няма да мога да отида във Варна . За мача със Сливен ще съм на линия :)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Пуснаха екскурзия до Варна, Раймонди гостува на феновете!

Мнениеот Пловдив1926 » 02 мар 2011 10:36

От днес може да се записвате за екскурзията в магазинчето на Лаута.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 02 мар 2011 10:59

Потвърди се:

06.03.2010 г. /Неделя/ 15.00 ч.
ЧЕРНО МОРЕ - ЛОКОМОТИВ Пд - ТАСКО ТАСКОВ, ИВАН ВЪЛЧЕВ, ИВО КОЛЕВ.

Така и не разбрах от къде новината, че Антон Генов щял да го свири този мач.

Не, че това е страхотния съдия де, все пак той даде дузпа за Левски за игра с глава в наказателното поле ако си спомняте...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 02 мар 2011 11:15

Ако можеше да ви свири Ат.Узунов..........

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 02 мар 2011 11:51

Новината за Генов дойде от лпортала, но не знам, кой точно я пусна.
Предположих, че момчето е сигурно в инфото и аз без да проверя са подведох.
Само дето си пропуснал да напишеш, че и тримата съдии са от софия :mrgreen:
И предлагам да се промени критерия, по който се обявява футболист на годината за нашия отбор.
Добре е направено всеки мач да се гласува за футболист на мача, така след сезона, този футболист, който най-често е бил избиран за футболист на мача да стане и футболист на годината за Локомотив, а не накрая с анкета да се избира.
Мисля, че така ще е по-справедливо и резонно.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”