Ч.Море- Локо Пд.- 2:1
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Re: Ч.Море- Локо Пд.- 2:1
Аааа на този боинг не му се връзвайте,той е лимонка не от Локо ПД,гарантирам ви 

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
- Sagittarius
Изключително тъп мач,скучен,грозен,вял....а предвид случилото се със Жорката направо го слагам в графата на тези с най-идиотското възможно развитие.Поне за нас е най-добре да го забравим възможно най-бързо,да се отърсим от големия шок и голямата загуба 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
plovdiv_chernobql написа:Аааа на този боинг не му се връзвайте,той е лимонка не от Локо ПД,гарантирам ви
И ти ли така мислиш ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
plovdiv_chernobql написа:Аааа на този боинг не му се връзвайте,той е лимонка не от Локо ПД,гарантирам ви
Ами ти какъв си?
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
boing373 написа:plovdiv_chernobql написа:Аааа на този боинг не му се връзвайте,той е лимонка не от Локо ПД,гарантирам ви
Ами ти какъв си?
Той е такъв,какъвто трябва да бъде.А ти? В началото беше сложил снимка на Галя Тъпото за аватар...Няма нормален фен на Локо ПД,който да направи тая простотия,освен ако...

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Мачът беше уникално туъп.И ние и вие не играхме нищо,а това коеот с елсучи с Жоро Илиев направо е пълна трагедия...Общо взето под-обре д ане се беше играл мачът,но на Жорката да не му се бее случвало това...
Иначе браво за агитката ви
Но такива мачове честно да кажа няма как д аграбнат окото и да върнат хората по трибуните...Грозен футбол никой не иска да гледа 
Иначе браво за агитката ви