cska - maina написа:plovdivram- За мен ЦСКА няма нищо общо с АС23 и неможе след сто години да се променя историята на който както му е изгодно![]()
Въпроса не беше в това дали АС23 има нещо общо с днешният ЦСКА, а съвсем друг... Пак ще ти го задам, защото СЪЩНОСТТА му е свързана точно с това, което ме питаш и за което призоваваш и ти - "Няма нищо лошо в това да се дискутира в темата за вашата история, но да бъде двустранно"... с което аз съм абсолютно съгласен... Та... Пак те питам:
Защо тези хора, които УЖ не са съгласни с връзката СПОРТКЛУБ - днешния ЛОКОМОТИВ не спряха толкова години да ни обвиняват, че сме "ОТКРАДНАЛИ НЕЧИЯ ЧУЖДА ИСТОРИЯ" не се престрашиха да излезнат и ОТКРИТО да се ПРОТИВОПОСТАВЯТ на тази иначе /според тях/ "НЕСПРАВЕДЛИВОСТ"?!! Вместо това "спотаени" по всевъзможни сайтове, форуми икакво ли още не СКРИТО "плюят" по ответната позиция?!!! Айде кажи ми как го определяш това?!!!
Защото /и тук ще се повторя/... При казуса "ЦСКА-АС23" хората и от едната и от другата страна не се притесняваха да излезнат и ОТКРИТО да говорят с ЛИЦАТА и ИМЕНАТА си, ОБОСНОВАВАЙКИ се КОНКРЕТНО!!! Та пак те питам:
Защо толкова години НИКОЙ от тях не излезна и да каже "Пичове, това са глупости, защото - така...така... така... Ето тук има документи /тези и тези/, които показват, че нещата стоят различно от твърденията ви"?!! Айде... Кажи ми защо го няма това ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ, а има само "плюнки" и безпочвени "определения"?!!