Интересни факти за емблемата на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Интересни факти за емблемата на Локомотив Пловдив

Мнениеот plovdivram » 25 фев 2011 13:49

cska - maina написа:plovdivram- За мен ЦСКА няма нищо общо с АС23 и неможе след сто години да се променя историята на който както му е изгодно ;)

Въпроса не беше в това дали АС23 има нещо общо с днешният ЦСКА, а съвсем друг... Пак ще ти го задам, защото СЪЩНОСТТА му е свързана точно с това, което ме питаш и за което призоваваш и ти - "Няма нищо лошо в това да се дискутира в темата за вашата история, но да бъде двустранно"... с което аз съм абсолютно съгласен... Та... Пак те питам:

Защо тези хора, които УЖ не са съгласни с връзката СПОРТКЛУБ - днешния ЛОКОМОТИВ не спряха толкова години да ни обвиняват, че сме "ОТКРАДНАЛИ НЕЧИЯ ЧУЖДА ИСТОРИЯ" не се престрашиха да излезнат и ОТКРИТО да се ПРОТИВОПОСТАВЯТ на тази иначе /според тях/ "НЕСПРАВЕДЛИВОСТ"?!! Вместо това "спотаени" по всевъзможни сайтове, форуми икакво ли още не СКРИТО "плюят" по ответната позиция?!!! Айде кажи ми как го определяш това?!!!

Защото /и тук ще се повторя/... При казуса "ЦСКА-АС23" хората и от едната и от другата страна не се притесняваха да излезнат и ОТКРИТО да говорят с ЛИЦАТА и ИМЕНАТА си, ОБОСНОВАВАЙКИ се КОНКРЕТНО!!! Та пак те питам:

Защо толкова години НИКОЙ от тях не излезна и да каже "Пичове, това са глупости, защото - така...така... така... Ето тук има документи /тези и тези/, които показват, че нещата стоят различно от твърденията ви"?!! Айде... Кажи ми защо го няма това ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ, а има само "плюнки" и безпочвени "определения"?!!
Изображение

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 25 фев 2011 13:49

cska - maina написа:Оставете човека да каже, нека има спор, от какво ви е страх? ..............Добре де, нали сте велики. Нека има спор по-темата, така всеки ще научи нещо за себе си ;)

Там е проблема че спор има но НЕ И ПО ТЕМАТА ;) Темата е че макар и за кратко прикрепен към нашия отбор , Левски Пловдив оставят траен отпечатък и до днес върху емблемата ни. Това е ТЕМАТА. Докато твоите жълти другарчета с петолъчки между ушите идват натръхнали и обиждащи. А откъде е тяхната агресия никой не знае. От какъв зор ТЕ ще ни определят НАШАТА история също никой не казва. Модератора си върши перфектно работата за което получава моите искрени адмирации!!!!

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 25 фев 2011 14:22

plovdivram написа:
cska - maina написа:plovdivram- За мен ЦСКА няма нищо общо с АС23 и неможе след сто години да се променя историята на който както му е изгодно ;)

Въпроса не беше в това дали АС23 има нещо общо с днешният ЦСКА, а съвсем друг... Пак ще ти го задам, защото СЪЩНОСТТА му е свързана точно с това, което ме питаш и за което призоваваш и ти - "Няма нищо лошо в това да се дискутира в темата за вашата история, но да бъде двустранно"... с което аз съм абсолютно съгласен... Та... Пак те питам:

Защо тези хора, които УЖ не са съгласни с връзката СПОРТКЛУБ - днешния ЛОКОМОТИВ не спряха толкова години да ни обвиняват, че сме "ОТКРАДНАЛИ НЕЧИЯ ЧУЖДА ИСТОРИЯ" не се престрашиха да излезнат и ОТКРИТО да се ПРОТИВОПОСТАВЯТ на тази иначе /според тях/ "НЕСПРАВЕДЛИВОСТ"?!! Вместо това "спотаени" по всевъзможни сайтове, форуми икакво ли още не СКРИТО "плюят" по ответната позиция?!!! Айде кажи ми как го определяш това?!!!

Защото /и тук ще се повторя/... При казуса "ЦСКА-АС23" хората и от едната и от другата страна не се притесняваха да излезнат и ОТКРИТО да говорят с ЛИЦАТА и ИМЕНАТА си, ОБОСНОВАВАЙКИ се КОНКРЕТНО!!! Та пак те питам:

Защо толкова години НИКОЙ от тях не излезна и да каже "Пичове, това са глупости, защото - така...така... така... Ето тук има документи /тези и тези/, които показват, че нещата стоят различно от твърденията ви"?!! Айде... Кажи ми защо го няма това ВЕЧЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ, а има само "плюнки" и безпочвени "определения"?!!

Владо, в едно съм се убедил от споровете с майори, армейци и т.н. и то е че от тях няма смисъл, майна! Всеки ден, абсолютно всеки ден споря с такива хора(не по форумите) и единственото което разбирам от тях е, че те не познават, ама грам историята на Пловдивския футбол с изключение на 2 изречения гласящи: група ученици през 1912.. Говорят се едни и същи наизустени неаргументирани с никакви факти и доказателства истории. Това са няк'ви гумени глави, които не заслужават да им се обяснява! Има специален сайт за историята на Локомотив Пловдив ( http://www.loko-pd.com), който се интересува да влезе и да прочете. Ако не е съгласен с нещо да излезе и да каже- Аз съм Георги Иванов (примерно) и съм твърдо против написаното в локо-пд.ком, защото така, така и така, този и онзи, бивши футболисти на Спартак, Локомотив,Спортклуб не са съгласни с "пренаписването на историята" . Ето тогава вече може да се спори. Ние намерихме и доказахме истинската история на нашия клуб, не тази която беше налагана от създателите на АФД-то, ние показахме на България как се поправя историческата неправа- с факти, очевидци, снимки, интервюта, 10-ки статии и т.н., за което благодарности и към теб!

Жълти, червени и всякакви други лаици, ако не сте съгласни с нещо, излезте, представете се и докажете обратното!
Любовта е черно-бяла!

Върни се в “Локо Пловдив”