Коко Динев преговаря за ст. Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
МеталикЪ

Re: Коко Динев преговаря за ст. Пловдив

Мнениеот МеталикЪ » 21 фев 2011 18:21

Придържайте се по темата :)

На мен не ми трябва стадион Пловдив. Искам да довършим Лаута...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iqpLv6iMwoA[/youtube]
Върнете ни отбора.Ние обичаме Металик!

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 21 фев 2011 19:08

Deluxx написа:Незнам какво всички приказват за Европа...Славия,Локо Сф,Локо пд,Черноморец казват "целта ни е европа" и какво Европа като отидат там ще стане като с Литекс.ЦСКА и Левски играят успешно в Европа,може да ги бият в групите,но са по добре от миналата година и важното е че играят в групите,а някой сами си остават с мечтите като Локо СФ и Славия
Иначе тоя които казваше,че ЦСКА ще завърши в топ6 ще говорим след края на първенството!

Проявяваш неуважение към нас и феновете на Черноморец , като пишеш клубовете с малка буква , а другите отбори , които си изброил с 2 файтона публика си ги написал с голяма буква :!:

Според мен ще е по-добре да Коко да направи Лаута както трябва и да си играем всички мачове там ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 фев 2011 21:19

Deluxx написа:....Иначе тоя които казваше,че ЦСКА ще завърши в топ 6 ще говорим след края на първенството![/b]

Да,ще си говорим. ;)
По темата...нещо не съм оптимист,ама знае ли човек... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 21 фев 2011 23:13

Първо източника на тая статия супер много ме съмнява... Второ не виждам никакъв смисъл Коко да налива пари в тоя стадион и после папагалите да ми играят на него... и това, че стадион Пловдив ще стане по-лесно от собствения ни стадион ме съмнява адски много... Лично аз не искам да играем на градския стадион а на стадиона в парк Лаута !!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 фев 2011 14:37

Не обръщайте внимание моля на хората от третодивизионното сдружение. Само ми създавате работа и вас да трия след тях :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 22 фев 2011 14:38

Пловдив1926 написа:Не обръщайте внимание моля на хората от третодивизионното сдружение. Само ми създавате работа и вас да трия след тях :idea:

Много се туткаш с триенето, да сме принудени, хихи.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 фев 2011 14:58

Събота ще видиш къде са вложени усилията и що се туткам :mrgreen: :twisted:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 22 фев 2011 18:13

since1926 написа: Лично аз не искам да играем на градския стадион а на стадиона в парк Лаута !!!

Напълно разбираемо - Лаута е нашия клубен стадион. Но само си дай сметка (не знам дали си ходел по мачове през онези години и дали изобщо си бил роден) колко велики мигове сме имали НИЕ на стадион "9-ти септември". Аз бих казал, че най-големите ни постижения са именно на градския стадион, най-големите и паметни мачове си остават там. И в Европа...и в българските дербита. Вярно - на Лаута станахме шампиони, аз също чувствам Лаута като дом, но Голямата къща не остава по-назад! Бих се радвал изключително много да видя и двата стадиона във вид - отговарящ на съвременните изисквания! Мечтая си за този велик миг!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 фев 2011 18:42

Идеалния вариант е мачовете с Левски, ЦСКА и финалите за купата да ги играем на Голямата къща, както и евротурнирите. Другите мачове на Лаута :idea:

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 22 фев 2011 19:07

PB1936 написа:
since1926 написа: Лично аз не искам да играем на градския стадион а на стадиона в парк Лаута !!!

Напълно разбираемо - Лаута е нашия клубен стадион. Но само си дай сметка (не знам дали си ходел по мачове през онези години и дали изобщо си бил роден) колко велики мигове сме имали НИЕ на стадион "9-ти септември". Аз бих казал, че най-големите ни постижения са именно на градския стадион, най-големите и паметни мачове си остават там. И в Европа...и в българските дербита. Вярно - на Лаута станахме шампиони, аз също чувствам Лаута като дом, но Голямата къща не остава по-назад! Бих се радвал изключително много да видя и двата стадиона във вид - отговарящ на съвременните изисквания! Мечтая си за този велик миг!

За съжаление не съм присъствал на тези двубои, но знам отлично какво е било. Да наистина Голямата къща е по-голяма но защо да не играем на един нов само наш си модерен стадион Лаута? Ако говориш за годините с Ювентус до колкото знам Лаута все още не е била построена защото мисля, че тя е към 80-те години. Но лично на мен нищо не би ми донесло такъв кеф да гледам любимия си отбор на такъв стадион Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”