На мен не ми трябва стадион Пловдив. Искам да довършим Лаута...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iqpLv6iMwoA[/youtube]
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Deluxx написа:Незнам какво всички приказват за Европа...Славия,Локо Сф,Локо пд,Черноморец казват "целта ни е европа" и какво Европа като отидат там ще стане като с Литекс.ЦСКА и Левски играят успешно в Европа,може да ги бият в групите,но са по добре от миналата година и важното е че играят в групите,а някой сами си остават с мечтите като Локо СФ и Славия
Иначе тоя които казваше,че ЦСКА ще завърши в топ6 ще говорим след края на първенството!
Deluxx написа:....Иначе тоя които казваше,че ЦСКА ще завърши в топ 6 ще говорим след края на първенството![/b]
Пловдив1926 написа:Не обръщайте внимание моля на хората от третодивизионното сдружение. Само ми създавате работа и вас да трия след тях
since1926 написа: Лично аз не искам да играем на градския стадион а на стадиона в парк Лаута !!!
PB1936 написа:since1926 написа: Лично аз не искам да играем на градския стадион а на стадиона в парк Лаута !!!
Напълно разбираемо - Лаута е нашия клубен стадион. Но само си дай сметка (не знам дали си ходел по мачове през онези години и дали изобщо си бил роден) колко велики мигове сме имали НИЕ на стадион "9-ти септември". Аз бих казал, че най-големите ни постижения са именно на градския стадион, най-големите и паметни мачове си остават там. И в Европа...и в българските дербита. Вярно - на Лаута станахме шампиони, аз също чувствам Лаута като дом, но Голямата къща не остава по-назад! Бих се радвал изключително много да видя и двата стадиона във вид - отговарящ на съвременните изисквания! Мечтая си за този велик миг!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта