Патрик Огунсото

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Патрик Огунсото

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 яну 2011 22:38

fire написа:
Gil-galad написа:
fire написа:Има една приказка за лисицата и гроздето............!!!! Неква всички си я припомнят добре и да не отварят подобни теми,защото такива теми според мен са несериозни,меко казано!!! Това са комплексарщини и нищо повече!............. :mrgreen:

К'ви комплексарщини бе човек? :? :? :lol: :lol: Просто попитахме защото ни се струва странно....ся на може да се отрече че изглежда доста възрастен :)

Ми понеже гледам,че имаш нет,поне на 100 места има официална информация за този футболист!!!!!!!! Години,отбори,голове и т-н! Трябва ли да се отварят такива теми,и как да не изглеждат комплексарски след като и невръстно дете може да се сдобие с иформация за деден играч без да отваря теми! Това имам в предвид!

И аз така мисля.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 яну 2011 09:16

Тя и новата мис Америка е на 17 ама прилича на 40 годишна ама какво да правиш - живот.

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 яну 2011 11:21

Mincho написа:Поне на 33 години е новата перла на Локо Пд. Знаете как се процедира в Африка..ражда се детето.....и едва, когато се срещне някакъв свещеник или евентуално държавен служител му се издава кръщелно....паспорт и тн.... именно затова винаги са толкова напред в юношеските и младежките формации . Е как няма играят 17 годишни срещу 23 :) ....

Ти май Африка си виждал само по Дискавъри :) Тези неща за които говориш са по малки общности, села от които футболисти не излизат, там хората гледат кравите цял ден. В градовете на Африка не чакат хората да срещнат свещеник, че да издаде на детето паспорт :mrgreen: Особено пък в Нигерия и Абуджа пред която големи наши "градове" приличат на паланки.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

fanta
Контакти:

Мнениеот fanta » 31 яну 2011 20:00

Пловдив1926 написа:Тя и новата мис Америка е на 17 ама прилича на 40 годишна ама какво да правиш - живот.

Изображение

Новата мис Америка прилича на 40 щото е с 1 кило грим, иначе спокойно може да и лепнеш 30 :)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 яну 2011 20:49

gamaun написа:
batbozho написа:Ми той и Ричард Еромонигбе изглеждаше 100-годишен.Истината е че няма друг освен майката им да каже на колко години са.С всички тъмнокожи винаги ще има съмнение.Важното е да върши работа.Ако не друго поне изглежда по-млад от Роже Мила. :mrgreen:

За някои футболисти годините са без значение. Великите Стенли Матюз, Динко Дерменджиев и гореспоменатият Роже Мила (примери - още много) на 40 играеха също толкова силно, колкото и на 25. Може пък момчето да се окаже добро - не се подвеждайте от външния му вид.

А бе той Зума игра до 37, вие сте седнали да говорите за някакви аматьори. Само Съра го бие, щото е играл до 56 години.
Сър Стенли Матюс е велик човек, не просто играч.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 09 фев 2011 10:51

Абе на колкото иска да е, само да те прави такива люхове като с/у грузинците, че колкото повече го гледам видеото по Ринг, толкова повече ме хваща яд!!!
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Върни се в “Локо Пловдив”