Всичко за подготовката на Локомотив в Испания

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Локомотив Москва - Локомотив Пловдив 17.00 прогнози и мнения

Мнениеот hajitsu » 31 яну 2011 11:46

Победа за пловдивското Локо! 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 31 яну 2011 11:50

t0bl3ro_bg написа:Фен на Локо ПД да заложи, че ще падне любимия му отбор ? Бива ли така ?

Предпочитам да заложа на загуба, пък после да се радвам на друго. 8-)
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
azzaro
Контакти:

Мнениеот azzaro » 31 яну 2011 12:09

За мен мача не е от значение .Важното е футболистите да се обиграят да свикнат заедно за да може през сезона да мачкаме ;) ;) ;) . Моята прогноза е Х

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 яну 2011 12:18

Ще го кажа и тук надявам се да играете с първият отбор на Локомотив Москва на няколко места в медиите се появи новини че руснаците ще играят с вторият си отбор ще видим дали ще е така.Иначе дано Локото израстне като отбор в такива мачове срещу добри отбори. ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 31 яну 2011 12:27

Parmalat написа:Ще го кажа и тук надявам се да играете с първият отбор на Локомотив Москва на няколко места в медиите се появи новини че руснаците ще играят с вторият си отбор ще видим дали ще е така.Иначе дано Локото израстне като отбор в такива мачове срещу добри отбори. ;)

Мога да ти гарантирам, че 100% ще играят с титулярите. Незнам на теб от къде ти е инфото, обаче съм сигурен в това което казвам. Това им е първа контрола от около 10 дена насам и няма логика да излизат с резерви...просто няма за какво да се пазят.
Иначе се надявам на равен!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 яну 2011 12:38

Локо Москва искаха по принцип да направим два мача днес, защото са замъкнали към 3-4 отбора в Испания, но нямаше как ние да извадим 3-4 отбора :-D Така, че предполагам, че ще пуснат първия, защото сме техничен отбор и няма голям риск от контузии.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 31 яну 2011 12:38

В никакъв случай не мисля,че сме обречени в този мач,въпреки че наистина контролните срещи не са толкова важни,все пак смятам,че както можем да загубим,така можем и да спечелим! Освен много класния ни съперник за нас има и още един "минус" и той е,че преди срещата ще пътуваме повече от час с автобус,което не е добре непосредствено преди мача! Все пак ако Раймонди днес успее да вкара поне половината от положенията си,които изпусна с Норвежците,Локо Москва са обречени! :lol: Като се има в предвид,че Здравко и Данчо ще са отново в ляво и дясно на нападението ни,на "братушките" хич няма да им е лесно!!!! Какво като последното попълнение им е 5 милиона .......??? Прогноза няма да давам,но съм убеден,че ще се представим достойно и в най-лошия случай ако загубим,няма да е на нула!!! Успех и САМО ЛОКО ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 яну 2011 12:54

fire написа:В никакъв случай не мисля,че сме обречени в този мач,въпреки че наистина контролните срещи не са толкова важни,все пак смятам,че както можем да загубим,така можем и да спечелим! Освен много класния ни съперник за нас има и още един "минус" и той е,че преди срещата ще пътуваме повече от час с автобус,което не е добре непосредствено преди мача! Все пак ако Раймонди днес успее да вкара поне половината от положенията си,които изпусна с Норвежците,Локо Москва са обречени! :lol: Като се има в предвид,че Здравко и Данчо ще са отново в ляво и дясно на нападението ни,на "братушките" хич няма да им е лесно!!!! Какво като последното попълнение им е 5 милиона .......??? Прогноза няма да давам,но съм убеден,че ще се представим достойно и в най-лошия случай ако загубим,няма да е на нула!!! Успех и САМО ЛОКО ПЛОВДИВ!

А бе нали се сещаш, че пътуване там един час, не е като пътуване от София до Перник в петък следобед. Сработим ли се, ще изиграем добър мач, защото момчетата няма да са обременени от евентуална загуба, а и по-добре да те ритне ат, отколкото магаре.

Тия от Локо Москва могат да ни бият само с по-добър стадион :mrgreen:. Според мен на всеки наш противник трябва да им се прожектира по един 5 минутен клип с условията за игра в България, и ще бъдат толкова потресени, че ще ги бием яко. След като при нашите условия имаме играчи като Здравко, да си правят сметката ако имахме техните условия.

Днешният мач ще е добър за нас като игра. Като резултат - мисля, че да.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 31 яну 2011 12:58

Irish stout написа:
fire написа:В никакъв случай не мисля,че сме обречени в този мач,въпреки че наистина контролните срещи не са толкова важни,все пак смятам,че както можем да загубим,така можем и да спечелим! Освен много класния ни съперник за нас има и още един "минус" и той е,че преди срещата ще пътуваме повече от час с автобус,което не е добре непосредствено преди мача! Все пак ако Раймонди днес успее да вкара поне половината от положенията си,които изпусна с Норвежците,Локо Москва са обречени! :lol: Като се има в предвид,че Здравко и Данчо ще са отново в ляво и дясно на нападението ни,на "братушките" хич няма да им е лесно!!!! Какво като последното попълнение им е 5 милиона .......??? Прогноза няма да давам,но съм убеден,че ще се представим достойно и в най-лошия случай ако загубим,няма да е на нула!!! Успех и САМО ЛОКО ПЛОВДИВ!

А бе нали се сещаш, че пътуване там един час, не е като пътуване от София до Перник в петък следобед. Сработим ли се, ще изиграем добър мач, защото момчетата няма да са обременени от евентуална загуба, а и по-добре да те ритне ат, отколкото магаре.

Тия от Локо Москва могат да ни бият само с по-добър стадион :mrgreen:. Според мен на всеки наш противник трябва да им се прожектира по един 5 минутен клип с условията за игра в България, и ще бъдат толкова потресени, че ще ги бием яко. След като при нашите условия имаме играчи като Здравко, да си правят сметката ако имахме техните условия.

Днешният мач ще е добър за нас като игра. Като резултат - мисля, че да.

Напълно съм съгласен! Успех!...................

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 31 яну 2011 13:02

Един бит струва колкото двама небити! И да паднем, все ще извлечем полза и изводи от този мач! Едно е да излизаш срещу чного силен отбор, друго - да победиш слаб и да си мислиш, че си велик! 3-1 за Локо М. :)

Върни се в “Локо Пловдив”