Патрик Огунсото

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Локомотив подписа с Патрик Огунсото за 1.5 години

Мнениеот Ванко_Ултраса » 18 яну 2011 19:29

Здравейте, момчета! :)

Договор само за 1,5 г.?! :shock:
И защо?! :roll:
Ще направи фурор един сезон, и като останат 6 м. от договара му ония, дето по разни форуми ги посрещат със звучното мууууууууу, ще могат да си вземат класен футболист на безценица.

Пределно ясно е на всички, че и този футболист е за продан, но не ми става ясно защо се подписва толкова краткосрочен договор с такъв футболист?! Все пак не става въпрос за някоя анонимка, която да се посреща с подозрение и да съществува риск с превличането му в единствения елитен пловдивски клуб - ЛОКОМОТИВ !!!
За Огунсото се знае, че е класа - идва от първенство, което е по-силно от нашето, наложил се е в елитни отбори и има не малко отбелязани голове т.е. има факти, че този футболист може да вкарва!

Някой дали може да задеде този въпрос на ръководството - защо се подписват краткосрочни договори с футболисти, за които се знае, че имат качества и класа ?
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 18 яну 2011 20:42

Парик Огунсото ! Добре дошъл ! Мачкай , мачкай , мачкай!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 яну 2011 01:52

Ванко_Ултраса нали знаеш че при подписване на договор има 2 страни?Тази на клуба и тази на футболиста.Може Огунсоко да не иска да се обвързва с по-дългосрочен договор.Клубът може и да е предложил 3 годишен договор,но играча да не иска.А и 1,5 години не е толкова зле.Ако и двете страни са доволни след края на сезона може да се удължи договора тък като за да може да преговаря даден клуб с играч трябва да има 6 месеца най-много до края на договора му с даден клуб.Например Литекс привлякоха Джерманович сега по този начин.Има 6 месеца до края на договра му с Рудар Велье,но той си подписа 3 годишен предварителен договор с ловчанлии въпреки,че словенците не са съгласни той да премине в Литекс. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 19 яну 2011 08:24

Сигурен съм в качествата на Огунсото.Още през лятото ме беше яд ,че не го привлякохме,но ето ,че и това стана.Визитката му е впечатляваща и няма пречки да не стане пролетния шлагер сред футболистите.Най вече ме радва,че Коко продължава с нюха си да привлича качествени/за нашия стандарт/футболисти.Пролетта ще бъдем още по-силни,нека треперят кандидатите за призови места,всички без Литекс и Черноморец ще играят на Лаута.А честито! Само ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 19 яну 2011 21:18

От клипа мога да си направя извода, че е доста класен играч ;) , но да не се самозалъгваме от клипчета, снимки и т.н . Ще го видим на Лаута колко е добър. Аз мисля, че Коко не е сгрешил, все пак се вижда, че откакто е в Локомотив ПД, той е направил най-класните трансфери ;)
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 яну 2011 21:04

Parmalat написа:Ванко_Ултраса нали знаеш че при подписване на договор има 2 страни?Тази на клуба и тази на футболиста.Може Огунсоко да не иска да се обвързва с по-дългосрочен договор.Клубът може и да е предложил 3 годишен договор,но играча да не иска.А и 1,5 години не е толкова зле.Ако и двете страни са доволни след края на сезона може да се удължи договора тък като за да може да преговаря даден клуб с играч трябва да има 6 месеца най-много до края на договора му с даден клуб.Например Литекс привлякоха Джерманович сега по този начин.Има 6 месеца до края на договра му с Рудар Велье,но той си подписа 3 годишен предварителен договор с ловчанлии въпреки,че словенците не са съгласни той да премине в Литекс. :)

Не съм много съгласен с теб!
Е как пък това се случва с всички футболисти, които привличаме?!
Да е с един-двама да се съглася, но с всеки да се постъпва така. :?
Дембеле що не подписа за 1г. с Левски?Тоя сърбин ли е къв е дето го взимат Латексо що и той не подпише за 1г.?
Как другите клубове могат, а ние не можем?!
Тоя Огунсото трябваше да подпише поне за 3 г. да сме спокойни, а не след 1г да бързаме да го продадем на безценица, щото му остава договор за 6м. и може да останем валад.

Много ми е чудно защо е такава политиката на нашето ръководство?
Не вярвам на мен да ми идват на акъла тези неща, а пък на ръководството ни да не се сещат.
Много искам да получа отговор на този въпрос.

При това виж, че става въпрос за играч, който е показал качества и класа в първенство, което е по-силно от нашето и се е наложил в елитните им отбори, не в някои опашкари или аматьори, като нашите съграждани от ботев.
Изображение

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 22 яну 2011 10:05

Велик е Коко! Има нюх при трансферите! Взема закотвени на пейката добри играчи от Франция, от Гърция, провежда подготовка с Локо, рециклира ги, възвръщат си формата и после ги продава, засега само в Левски, но скоро ако Локо излезе в Европа - и директно навън! Аферим!
Изображение

fanta
Контакти:

Патрик Огунсото

Мнениеот fanta » 30 яну 2011 22:01

Пичове вие как мислите дали наистина Патрик Огунсото е на 27 години? Доста се осъмних след като видях тези снимки в гонг http://gong.bg/view_article.php?article_id=183135
пп.Последните две снимки! :o мяза ми най-малко на 35 :!:, че ко не и поече

Gil-galad
Контакти:

Re: Патрик Огунсото

Мнениеот Gil-galad » 30 яну 2011 22:12

Да бе...аз бях чел като го взимахте, че е на 20 и нещо и сега като видях се шокирах...изглежда на около 40 :shock: :shock: :shock:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

satyr_666
Контакти:

Re: Патрик Огунсото

Мнениеот satyr_666 » 30 яну 2011 22:16

Същото си помислих и аз като четох статията и видях снимките.

Върни се в “Локо Пловдив”