Всичко по темата Карвальо
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Re: Обръщание към Базил Де Карвальо от феновете на Локомотив
Успех,Базил,където и да продължиш кариерата си !Ние не забравяме. Винаги и по всяко време си добре дошъл на Лаута.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Всичко по темата Карвальо
Локо (Пловдив) отговори на удара на Левски по случая „Базил Де Карвальо“. На юридическата арена адвокат Стоян Донков показа пред БНТ документът-договор между Левски, представен от Константин Баждеков и Базил Де Карвальо.
"На практика футболистът е започнал изпълнението на трудовите си задължения като наемник към този работодател. Това се е случило не за един час или един ден, а за по-дълъг период от време. Консумирани са тези трудово-правни отношения. Пробен Договор има, има сключен и анекс, в който са упоменати задължения и за двете страни. И двата договора са съобразени с нормативите на ФИФА, които са обвързващи и за двете страни", заяви Стоян Донков.
Карвальо пък вече замина за Париж, където претърпя операция. На летището той заяви, че не е ядосан, че е играч на Левски и трябва да се оперира.
http://www.novsport.com/news128132_1003.html
Май наистина има официално догоеор и ме съмнява ако е така Левски да се отърве без да плати 300 000 евро на Локо Пловдив.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Локо (Пловдив) показа договора на Карвальо с Левски
признах го още преди няколко дни,искрено се надявам този човек да се оправи по-бързо.
Аз съм склонен да повярвам на Коко щото той няма сметка от скандали с Батката,щото нашия като нищо ще го метне за бъдещ трансфер на Гаррата,както това се опита да направи Гърнето-само че там Спаската го заплашиха бившите макета от ръководството на Пирин и той горкия нарочно не подписа.Нали никой не вярва на тези 120хил.
А дано Коко и Батката се разберат за Базил,но като знам Гонзалдо какви му ги е наговорил на сенегалеца-става мазало.
За мен вина има и вашето ръководство все пак би трябвало е да сте казали за проблема на Базил,но това качество на нас Българите е непознато.
Аз съм склонен да повярвам на Коко щото той няма сметка от скандали с Батката,щото нашия като нищо ще го метне за бъдещ трансфер на Гаррата,както това се опита да направи Гърнето-само че там Спаската го заплашиха бившите макета от ръководството на Пирин и той горкия нарочно не подписа.Нали никой не вярва на тези 120хил.
А дано Коко и Батката се разберат за Базил,но като знам Гонзалдо какви му ги е наговорил на сенегалеца-става мазало.
За мен вина има и вашето ръководство все пак би трябвало е да сте казали за проблема на Базил,но това качество на нас Българите е непознато.
LEVSKI_FOREVER
Re: Локо (Пловдив) показа договора на Карвальо с Левски
zlatan написа:признах го още преди няколко дни,искрено се надявам този човек да се оправи по-бързо.
В грешка си Батков и Гонзо знаят че Карвальо има хронична контузия ама не можаха да продадат Дембеле и почнаха с циганските номера които не прилягат на отбор като Левски който си губи престижа по този начин.
[center]R.I.P[/center]
Re: Всичко по темата Карвальо
Засърбяха ме пръстите и аз да драсна мнение по темата.
Конфликта между Левски и Локо ЛЕСНО ще бъде решен в съда. Ако Локо имат договор, той се представя, проверява се и ако е валиден се действа по него. Ако не е валиден - Карвальо се връща, защото съм убеден, че Левски няма да го ангажират с проблемите му.
Не ми хареса Левски как разкарваха Карвальо и не ми хареса как Левски "пропусна" проблема на Карвальо - скаути и медицински прегледи не успяха да хванат болежката. Това все пак е футболист от България, не от чужбина и най-малко имаш една среща в годината срещу него. Коментарите на Батков и на Баждеков по проблема са смешни, но такива са и изказванията на ТИТАНЦИ когато има проблем, така че спирам до тук.
Не ми хареса ЛОКО как се изказва за Карвальо - той е футболист, не е стока в магазина. Принципно не съм учуден, но рядко някой има наглостта да го обяви публично. Ако знаеш че си прав влизаш в съда и не правиш излишни коментари.
Конфликта между Левски и Локо ЛЕСНО ще бъде решен в съда. Ако Локо имат договор, той се представя, проверява се и ако е валиден се действа по него. Ако не е валиден - Карвальо се връща, защото съм убеден, че Левски няма да го ангажират с проблемите му.
Не ми хареса Левски как разкарваха Карвальо и не ми хареса как Левски "пропусна" проблема на Карвальо - скаути и медицински прегледи не успяха да хванат болежката. Това все пак е футболист от България, не от чужбина и най-малко имаш една среща в годината срещу него. Коментарите на Батков и на Баждеков по проблема са смешни, но такива са и изказванията на ТИТАНЦИ когато има проблем, така че спирам до тук.
Не ми хареса ЛОКО как се изказва за Карвальо - той е футболист, не е стока в магазина. Принципно не съм учуден, но рядко някой има наглостта да го обяви публично. Ако знаеш че си прав влизаш в съда и не правиш излишни коментари.
Re: Обръщание към Базил Де Карвальо от феновете на Локомотив
blue magic написа:Изобщо не мога да разбера логиката част от сините фенове. ........
...........
Това е в интерес на ЛЕВСКИ!
Логиката която не можеш да разбереш е чисто човешка. Аз пък съм приятно изненадан, как голяма част от Левскарите бяха коректни в случая. Не случайно Бонев каза че в момента в Левски големи са само феновете им.
Никой никого не е лъгал за състоянието на Базил.
1. Той си изигра целия есенен дял (без наказанието за картон) и дори след мача с вас беше останал по превръзка на пистата.
2. Медицинските прегледи преди да го вземете са точно затова - да се изясни степента на сериозност на контузията му.
3. От отговорни хора (Коко и Гонзо) бе признато че Левски са знаели за контузията, но са разчитали да играе със специална шина в следващите няколко месеца и след това да се оперира.
В момента Левски са в ситуация на "damage control". Ясно е че ще се плаща.
Така че нека не се задълбочаваме повече в ситуацията а всеки да си извлече поуките.
А Базил да се оправя и да го видим отново в игра. Защото той определено вдига класата на футбола по нашите терени, а и е много свестен човек.
Благодаря на феновете на другите отбори, които погледнаха на ситуацията със съпричастност.
Нападателят Базил де Карвальо е бил опериран снощи в Париж, съобщи TV7. Сенегалецът е претърпял интервенция в престижна клиника. Операцията е била извършена от световноизвестния специалист Филип Дюпон.
Базил де Карвальо страдаше от хронична контузия на рамото и това бе причина за скандала между Локо Пд и Левски. "Сините" се отказаха от футболиста, но от "Лаута" си искат парите за трансфера.
Докато водят спорове и Карвальо ще се оправи и след това ще почнат се карат чия собственост е
Днес е 21.01, значи до 20.03 март ще е на линия, а на 20.03 ще са минали едва три кръга от шампионата

http://bsport.bg/article-21724
Няма връщане назад
Коко Динев: Батков знаеше за контузията, но искаше на всяка цена Карвальо
20.01.2011 г. 17:53 ч.
[size=200][i][b][color=#FF0000]"Казаната дума означава сключен
договор", заяви собственикът на Локо Пд.
още по темата[/color]
Босът на Локомотив Пловдив Коко Динев разкри, че колегата му от Левски Тодор Батков е знаел за хроничната контузия на Базил де Карвальо, но въпреки това е искал да го вземе на всяка цена в синия клуб.
"Говорих с Батков. Той знаеше много добре за проблемите с рамото на Базил де Карвальо. Президентът на Левски искаше да го има в състава си на всяка цена. Имах думата на Батков, че ще вземе нападателя. За мен казаната дума е като сключен договор. Обиден съм на това, което четох по вестниците. Чакаме си парите от Левски. Досега не сме получили нищо. Нашата позиция си остава същата. Имаме официален договор с всичките нужни подписи. Най-важното е, че контрактът е подписан тристранно. Базил има перфектен договор с Левски", заяви босът на Локо Пд.[size=150]
Няма връщане назад
Коко Динев: Батков знаеше за контузията, но искаше на всяка цена Карвальо
20.01.2011 г. 17:53 ч.
[size=200][i][b][color=#FF0000]"Казаната дума означава сключен
договор", заяви собственикът на Локо Пд.
още по темата[/color]
Босът на Локомотив Пловдив Коко Динев разкри, че колегата му от Левски Тодор Батков е знаел за хроничната контузия на Базил де Карвальо, но въпреки това е искал да го вземе на всяка цена в синия клуб.
"Говорих с Батков. Той знаеше много добре за проблемите с рамото на Базил де Карвальо. Президентът на Левски искаше да го има в състава си на всяка цена. Имах думата на Батков, че ще вземе нападателя. За мен казаната дума е като сключен договор. Обиден съм на това, което четох по вестниците. Чакаме си парите от Левски. Досега не сме получили нищо. Нашата позиция си остава същата. Имаме официален договор с всичките нужни подписи. Най-важното е, че контрактът е подписан тристранно. Базил има перфектен договор с Левски", заяви босът на Локо Пд.[size=150]
PFC Litex написа:Нападателят Базил де Карвальо е бил опериран снощи в Париж, съобщи TV7. Сенегалецът е претърпял интервенция в престижна клиника. Операцията е била извършена от световноизвестния специалист Филип Дюпон.
Базил де Карвальо страдаше от хронична контузия на рамото и това бе причина за скандала между Локо Пд и Левски. "Сините" се отказаха от футболиста, но от "Лаута" си искат парите за трансфера.
Докато водят спорове и Карвальо ще се оправи и след това ще почнат се карат чия собственост е
Днес е 21.01, значи до 20.03 март ще е на линия, а на 20.03 ще са минали едва три кръга от шампионата
Еми именно мачовете с Цска,Локо Сф и Литекс ..... Та ние нали именно за такива мачове го взехме.... Иначе и мойто мнение,че трябва Левски да си го прибере,да му плати лечението, и към края на Март вече да берем плодовете на вложените пари....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
никoй не знае има ли или няма договор,последно се покаzа по телевизията някакъв договор,питам се аз как така Коко продава футболист без да получи пари,ако практиката беше при подписване на договор да се плащат поне 50% от сумата по трансфера то сега Коко щеше да е спокоен и нямаше да му пука дали са го върнали или не.Но щом така се дават футболисти (вземи го пак когато имаш ще ми платиш стават и такива неща).викам си що не земем Меси за 300 милиона пак като съберем пари ще платим на бaрса!