Веско,личи ти брат че вече не живееш вече в Пловдив,недеи преписва тая или оная миска към някои си отбор само и само защото гаджето или гаджетата им играят в някои си отбор,
Яна е супер фенка на Локо Пловдив и не ти прави чест че я слагаш под чужда шапка!
http://gong.bg/view_article.php?article_id=73573
Мис Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мис Пловдив
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
Re: Мис Пловдив
е то е ясно че софиянци спят с хубавите пловдичанки .......................
защото просто няма хубави софиянки...
- a boy named goo
- Контакти:
Ех, да бях станал футболист, къде ли ми е бил акъла значи 

Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
a boy named goo написа:Ех, да бях станал футболист, къде ли ми е бил акъла значи
хахаха той Бранека един футболист...айде няма нужда
п.п. мечтая да видя в някой отбор Бранеков и Самокишев

- a boy named goo
- Контакти:
Grinta написа:a boy named goo написа:Ех, да бях станал футболист, къде ли ми е бил акъла значи
хахаха той Бранека един футболист...айде няма нужда
п.п. мечтая да видя в някой отбор Бранеков и Самокишев![]()
![]()
![]()
Е, виж сега Бранеков си е футболист, може да не е някаква звезда и да не е помирисвал терен последно време, но нали все пак оттам си изкарва париците. Пък и манекенките не ги интересува какви качества има даден играч, важното е да е футболистче.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди