Локо Пловдив отново с ударна селекция, най-активни на пазара

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Локо Пловдив отново с ударна селекция, най-активни на пазара

Мнениеот boys85 » 09 яну 2011 12:50

Ебати ударната селекция, единият от четвърта дивизия на Франция, другият от трета, братът на Сисоко още няма и един мач в мъжкия футбол, а тоя от Руанда ритал във втора белгийска дивизия. Ама карай, щом играчи като Дембеле, Бенжелюн, Карвальо, Барт и Нифлор са с класи над българските футболисти, значи и тези ще виреят. Въобще не ми говорете за несправедливо пренебрегнати български юноши заради посредствени чужденци, щом най-добрите играчи в първенството са ти футболисти, дето не ги искат и във втора и трета дивизия на Франция. :roll:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 09 яну 2011 15:51

Нивото на българските футболисти е под всякаква критика.Без инвистиции в ДЮШ и с тая чалга ,мерси,не ми се гледат маникени и зализани гейчета на терена.

Ситуацията в България е такава-чужденци!чужденци!чужденци!само те показват характер и играят с хъс!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 яну 2011 19:04

child in time написа:Да си призная честно ще изчакам до първия мач преди да правя каквито и да е прогнози! Бях на стадион "Пловдив" и Гарата тогава въобще не ми хареса едно момче от Брестник ( № 3) го направи сам да си говори! А после .. историята се обърна! Затова чакам слушам гледам и когато нещата се избистрят ще има коментар! Иначе си е излишно шумене!
Успех на наще в подготовката и по - силни и по - мачкащи през Пролетта! Пловдив е само Черно - Бял!

Не се притеснявай.Където е текло,пак ще тече. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 09 яну 2011 19:05

Да си призная честно ще изчакам до първия мач преди да правя каквито и да е прогнози! Бях на стадион "Пловдив" и Гарата тогава въобще не ми хареса едно момче от Брестник ( № 3) го направи сам да си говори! А после .. историята се обърна! Затова чакам слушам гледам и когато нещата се избистрят ще има коментар! Иначе си е излишно шумене!
Успех на наще в подготовката и по - силни и по - мачкащи през Пролетта! Пловдив е само Черно - Бял!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 09 яну 2011 23:55

child in time написа:Да си призная честно ще изчакам до първия мач преди да правя каквито и да е прогнози! Бях на стадион "Пловдив" и Гарата тогава въобще не ми хареса едно момче от Брестник ( № 3) го направи сам да си говори! А после .. историята се обърна! Затова чакам слушам гледам и когато нещата се избистрят ще има коментар! Иначе си е излишно шумене!

Ние пак ще се върнем на върха! :mrgreen:
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 10 яну 2011 20:33

AREA BIANCONERA написа:

Ние пак ще се върнем на върха! :mrgreen:

Това е нашата съдбаааааа... :mrgreen: Ай стига глупости тука не е пилчарник
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Върни се в “Локо Пловдив”