Локо (Пд) цака Литекс за национал

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

7even
Контакти:

Re: Локо (Пд) цака Литекс за национал

Мнениеот 7even » 29 дек 2010 09:09

baltimore написа:
nikita33 написа:Не спорете момчето ще играе в Сливен ,Лечков го каза.

Ако някой е искан от Литекс и Локо Пд, дали ще си помисли за Сливен?

Ами при нас в Сливен ще играе редовно,а в Локо и Литех най много да го пуснат 5 пътя и то като резерва.Той е млад и му трябват мачове,за това най вероятно да дойде в Сливен.Лечков беше казал че ще вземем три четери момчета от Чавдар Етрополе

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 29 дек 2010 11:09

Какво значи Чавдар краде футболисти от Враца 10 мочета са откраднали . С черни мерцедеси и мутри ли идват , истината е че в Етропле условията са доста добри и за това там отиват да играят казвам го защото жена ми е от Ертополе и посещавам доста мачове на отбора , винаги играят пред поне 1000 зрители и винаги средната възраст на състава е под 23 години от там доста момчета минаха във А-група
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 дек 2010 11:10

1926 написа:
forzajuve написа:Не се залъгвайте,че там се прави нещо велико,просто се гради къща без двор,която скоро ще рухне.Традициите са важно нещо.

Доста добре казано. :) Успех на Ботев Враца, вие сте си отбор с традиции. Чакаме ви в А група. ;)

Гледам, че си запознат с качествата на играчите от Етрополе. Какъв точно му е поста на това момче Вълчанов? В статията пише "плеймейкър", но първо, този пост е вече отживелица и второ, вестниците много често бъркат позициите. А и ние търсим по-скоро опорен халф. :roll:

nikita33 написа:Не спорете момчето ще играе в Сливен ,Лечков го каза.

От сливенския затвор ли го каза. :shock: Имам някакви спомени, че скоро пак го погнаха прокурорите. :?

Атакуващ халф или зад нападателя!Иначе в мачовете срещу нас нищо не показа,както и прехваления Краев.Тончев, който играеше по дясното крило играеше със класа и с лекота.Стана ми на моменти жал за нашия бег отляво :)
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 дек 2010 11:22

rugby_man написа:Какво значи Чавдар краде футболисти от Враца 10 мочета са откраднали . С черни мерцедеси и мутри ли идват , истината е че в Етропле условията са доста добри и за това там отиват да играят казвам го защото жена ми е от Ертополе и посещавам доста мачове на отбора , винаги играят пред поне 1000 зрители и винаги средната възраст на състава е под 23 години от там доста момчета минаха във А-група

В България докато не се измисли закон за младите играчи,които са взимани без проблеми и с едно позвъняване,ще има такива заблудени като теб.Какво са постигнали Етрополе като ги хвалиш толкова,като къща без двор.Само щети кажа,че най-големия им голмайстор за последните години Цеци Ангелов беше изхвърлен без да му се дава шанс да играе.А ако си мислиш,че тяхната школа е по добра от тази на Ботев Враца,ще ме развеселиш.Ние разчитаме 80% на школата и само 20% са играчи извън наще предели.Там се прави всичко изкуствено и скоро ще рухне.Ицето е каталунец,а не етрополец и скоро ще им тегли една...!
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 29 дек 2010 11:55

forzajuve написа:
rugby_man написа:Какво значи Чавдар краде футболисти от Враца 10 мочета са откраднали . С черни мерцедеси и мутри ли идват , истината е че в Етропле условията са доста добри и за това там отиват да играят казвам го защото жена ми е от Ертополе и посещавам доста мачове на отбора , винаги играят пред поне 1000 зрители и винаги средната възраст на състава е под 23 години от там доста момчета минаха във А-група

В България докато не се измисли закон за младите играчи,които са взимани без проблеми и с едно позвъняване,ще има такива заблудени като теб.Какво са постигнали Етрополе като ги хвалиш толкова,като къща без двор.Само щети кажа,че най-големия им голмайстор за последните години Цеци Ангелов беше изхвърлен без да му се дава шанс да играе.А ако си мислиш,че тяхната школа е по добра от тази на Ботев Враца,ще ме развеселиш.Ние разчитаме 80% на школата и само 20% са играчи извън наще предели.Там се прави всичко изкуствено и скоро ще рухне.Ицето е каталунец,а не етрополец и скоро ще им тегли една...!

Дали съм заблуден или не това не твоя работа щом вия не може да си задържите футболистите си е ваш проблем недей да хулиш и да плюеш по другите гледай си отбора и му се радвай Етрополе имат отбор който напълно им задоволява претенцийте а те са стабилен отбор във Б-група без по високи цели и междудругото Ицо има школа за таланти там а не финансира отбора
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 дек 2010 12:06

:) :) :) :) Нехуля,а казвам истината.Поздрави
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
PB1936
Контакти:

Мнениеот PB1936 » 29 дек 2010 14:08

forzajuve написа:...Левски,защото съм закърмен със синя кръв и съм част от народа...

[offtopic]Тези приказки - в синия раздел на форума, тук не им е мястото. Опитах се да ти обясня, че с мнението си не целя да те обидя или да те уча кое е правилно и кое не е. Вместо да се чудя наум, изказах мнението си във форума, нали затова са форумите?! В крайна сметка ме изкара мене черния, че даже комунист и фашист (двете неща са леко различни, между другото). Предполагам си искал да кажеш шовенист, но както и да е. Остани със здраве и успех на Ботев Враца![/offtopic]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 дек 2010 15:25

Не съм целял да те обидя,но ти се заяде и бях длъжен да ти отговоря.Да от Враца съм и обичам Ботев и как още като съм виждал как израстват играчи като Мартин Петров,Вальо Илиев и много други.Ще те изненадам като ти кажа,че и двамата са нападатели :) :) :) ,но само единия си остана такъв.А Левски е наследствено и се гордея,че съм левскар.Разлика между периодите има и още как,но свободата на словото и мнението за самовъзприемане е всекиго лично.Радвай семче си се родил в град като Пловдив,защото този разговор нямаше да го водим сега,ако беше примерно от Плевен,даге!Поздрави
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 29 дек 2010 15:36

Говорете по темата..
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 29 дек 2010 15:52

Аз дадох моите доводи за този мега талант.Гледал съм ги и за мен Тончев е най-класен.При тях основен проблем е физиката и при по силов футбол като във Варна,са пътници ;)
Изображение

Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”