Локо Пловдив взима бивша звезда на ЦСКА и Литекс!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Локо Пловдив взима бивша звезда на ЦСКА и Литекс!!!

Мнениеот fire » 27 дек 2010 21:44

Щом треньора ни го е харесъл значи всичко е ок! Матушев доказа,че е треньор от класа и му имам пълно доверие! Хидиует не е по-стар от Здравко и нищо не му пречи да играе на познатото му за нас ниво! Успех и дано играе така,както го помним всички!

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 27 дек 2010 22:01

Няма стари и млади , има можещи и неможещи ;)

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 27 дек 2010 22:29

И на 34 години Мурад може да покаже качества,на които могат да завидят повечето халфове в А група.

red_guy
Контакти:

Мнениеот red_guy » 27 дек 2010 23:05

-Ivan- написа:Хора,знам,че не е мястото тук,но няма смисъл да правя такава тема искам да попитам:
Какво стана с бразилеца в Славия (ЖУНИОР мисля,че беше)продадоха ли го,контузи ли се,нещо-нищо не можах да разбера къде отиде и кога си трагна от Славия??? :lol: :lol: :lol:

играе в Банантс - мисля под наем

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 27 дек 2010 23:24

Мурад Хидиуед се е доказал многократно в България с екипа на Литекс и ЦСКА ,беше избран за най-добър полузащитник за 2005 г.Вече кара 35-та година,но във футбола няма млади и стари,а има можещи и неможещи.Явно от Лаута са решили да му подадат ръка в труден момент за него като се има в предвид,че не е играл футбол от юни 2009 г.100% ще е зле физически и ще му липсва игрова потготовка,но няма да му трябва аклиматизация както при другите чужденци.След като са го взели от Локо пд значи са решили,че ще им върши работа.Проблемът е,че така изяжда мястото на някоя млада надежда на Локо или на българския футбол.Все пак ще им излезе без пари и в най-добрият случай ще остане до края на 2011 г. в Локомотив Пд,а най-вероятно още лятото да замине някъде из Кипър,Япония или някоя екзотична страна за пари.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 27 дек 2010 23:25

По мой спомени в ЦСКА и Летекс Мурад бе един от най-добрите играчи и беше основна фигура.... НЕ знам какво му е физическото състояние и формата, но дано Ви помогне :) А за годинките: Няма стари и млади, има можещи и неможещи! :) Успех ! ! ! :)

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 дек 2010 08:56

Не съм съвсем съгласен с това решение на ръководството. Трябват ни повече играчи по на 20-25 години. Не може да се борим за купа, първенство, да гоним евротурнири и да си мислим, че това ще стане с играчи като Хидиует. Моите уважения, но според мен към края на първенството ако тръгнат да им свършват батериите на Здравко и още 1-2 играчи и ще приключим извън шестицата...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 дек 2010 23:13

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”