Купа на България 1/4 Финал: Локомотив Пд - Пирин

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Re: Купа на България 1/4 Финал: Локомотив Пд - Пирин

Мнениеот Arto » 14 дек 2010 11:58

Както каза някой преди мене, бием Пирин, бием и на полу-финала , и на финал сме с ЦСКА в Стара Загора :twisted:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 дек 2010 21:24

staria написа:
Модератор ЛокоПД написа:Ще видим.Днес са освободени десет футболисти от Локо ПД.

Модераторе, може ли да напишеш 10те имена в темата за селекцията, а ние там цяла зима да си спекулираме кой ще ги замести?

:lol: Имената са написани в Lportala /знам,че го четеш/.Относно спекулациите...говори се за четирима от А група -Илиев,Тодоров и т.н....още няколко Дембелета от чужбина... ;)
И все пак - Гаджалов,Керчев,Петров ,Йошев,Саканоко,Герджиков,Марчев,Чипев,Трифонов,Аргиров...и Том/за съжаление/ отива в Славия.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 дек 2010 21:28

Ангел Йошев
Емил Аргиров
Костадин Гаджалов
Красен Трифонов
Николай Чипев
Ивайло Герджиков
Мартин Керчев
Веселин Марчев
Басилия Саканоко
Георги Петров
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 дек 2010 22:34

Четох в пловдивската притурка на в-к Труд, че ще се опитаме да вземе Жоро Илиев и Дани Георгиев от "Черно море".За Жоро Илиев знаехме, че има интерес от наша страна, но изненадата за мен беше, че се спомена и името на Дани Георгиев.
Двамата вземем ли ги, тогава няма да има проблем да се надиграваме с Литекс ,Левски и ЦСКА БЕЗ да им ОТСТЪПВАМЕ.Сега гледам Левски 1 : 2 Локо Пд ...еми голям кеф, майна...къв мач им изнесохме на тия! :mrgreen:
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 15 дек 2010 10:18

Пловдив1926 написа:Ангел Йошев
Емил Аргиров
Костадин Гаджалов
Красен Трифонов
Николай Чипев
Ивайло Герджиков
Мартин Керчев
Веселин Марчев
Басилия Саканоко
Георги Петров

Мерси. Като ги гледам, май никой няма да ни липсва. Знам, че повечето сте на друго мнение, но ми се иска Митко да си се върне на Лаута. Мисля също така, че от Черно Море никой няма да вземем.

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 15 дек 2010 11:15

Ванко_Ултраса написа:Четох в пловдивската притурка на в-к Труд, че ще се опитаме да вземе Жоро Илиев и Дани Георгиев от "Черно море".За Жоро Илиев знаехме, че има интерес от наша страна, но изненадата за мен беше, че се спомена и името на Дани Георгиев.
Двамата вземем ли ги, тогава няма да има проблем да се надиграваме с Литекс ,Левски и ЦСКА БЕЗ да им ОТСТЪПВАМЕ.Сега гледам Левски 1 : 2 Локо Пд ...еми голям кеф, майна...къв мач им изнесохме на тия! :mrgreen:

Извинявам се за офтопика.... Ще ми пратиш ли линк откъдето да си изтегля мача (Левси-Локо 1:2) Благодаря предварително...не съм го гледал... в момента съм в чужбина и много искам гледайки мача и аз да се изкефя на тази победа...

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 15 дек 2010 12:48

staria написа:
Емил Аргиров
Костадин Гаджалов
Красен Трифонов
Николай Чипев
Ивайло Герджиков
Мартин Керчев
Веселин Марчев
Басилия Саканоко
Георги Петров

Мерси. Като ги гледам, май никой няма да ни липсва. Знам, че повечето сте на друго мнение, но ми се иска Митко да си се върне на Лаута. Мисля също така, че от Черно Море никой няма да вземем.

Освен Йошката

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 15 дек 2010 17:48

HaSegaDe написа:
staria написа:
Емил Аргиров
Костадин Гаджалов
Красен Трифонов
Николай Чипев
Ивайло Герджиков
Мартин Керчев
Веселин Марчев
Басилия Саканоко
Георги Петров

Освен Йошката

Аз лично, никога не съм му бил фен.Няма да ми липсва.

Върни се в “Локо Пловдив”