Купа на България 1/4 Финал: Локомотив Пд - Пирин
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купа на България 1/4 Финал: Локомотив Пд - Пирин
Както каза някой преди мене, бием Пирин, бием и на полу-финала , и на финал сме с ЦСКА в Стара Загора 

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
staria написа:Модератор ЛокоПД написа:Ще видим.Днес са освободени десет футболисти от Локо ПД.
Модераторе, може ли да напишеш 10те имена в темата за селекцията, а ние там цяла зима да си спекулираме кой ще ги замести?

И все пак - Гаджалов,Керчев,Петров ,Йошев,Саканоко,Герджиков,Марчев,Чипев,Трифонов,Аргиров...и Том/за съжаление/ отива в Славия.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Пловдив1926
- Контакти:
Ангел Йошев
Емил Аргиров
Костадин Гаджалов
Красен Трифонов
Николай Чипев
Ивайло Герджиков
Мартин Керчев
Веселин Марчев
Басилия Саканоко
Георги Петров
Емил Аргиров
Костадин Гаджалов
Красен Трифонов
Николай Чипев
Ивайло Герджиков
Мартин Керчев
Веселин Марчев
Басилия Саканоко
Георги Петров
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Четох в пловдивската притурка на в-к Труд, че ще се опитаме да вземе Жоро Илиев и Дани Георгиев от "Черно море".За Жоро Илиев знаехме, че има интерес от наша страна, но изненадата за мен беше, че се спомена и името на Дани Георгиев.
Двамата вземем ли ги, тогава няма да има проблем да се надиграваме с Литекс ,Левски и ЦСКА БЕЗ да им ОТСТЪПВАМЕ.Сега гледам Левски 1 : 2 Локо Пд ...еми голям кеф, майна...къв мач им изнесохме на тия!
Двамата вземем ли ги, тогава няма да има проблем да се надиграваме с Литекс ,Левски и ЦСКА БЕЗ да им ОТСТЪПВАМЕ.Сега гледам Левски 1 : 2 Локо Пд ...еми голям кеф, майна...къв мач им изнесохме на тия!

Пловдив1926 написа:Ангел Йошев
Емил Аргиров
Костадин Гаджалов
Красен Трифонов
Николай Чипев
Ивайло Герджиков
Мартин Керчев
Веселин Марчев
Басилия Саканоко
Георги Петров
Мерси. Като ги гледам, май никой няма да ни липсва. Знам, че повечето сте на друго мнение, но ми се иска Митко да си се върне на Лаута. Мисля също така, че от Черно Море никой няма да вземем.
Ванко_Ултраса написа:Четох в пловдивската притурка на в-к Труд, че ще се опитаме да вземе Жоро Илиев и Дани Георгиев от "Черно море".За Жоро Илиев знаехме, че има интерес от наша страна, но изненадата за мен беше, че се спомена и името на Дани Георгиев.
Извинявам се за офтопика.... Ще ми пратиш ли линк откъдето да си изтегля мача (Левси-Локо 1:2) Благодаря предварително...не съм го гледал... в момента съм в чужбина и много искам гледайки мача и аз да се изкефя на тази победа...
staria написа:Пловдив1926 написа:Ангел Йошев
Емил Аргиров
Костадин Гаджалов
Красен Трифонов
Николай Чипев
Ивайло Герджиков
Мартин Керчев
Веселин Марчев
Басилия Саканоко
Георги Петров
Мерси. Като ги гледам, май никой няма да ни липсва. Знам, че повечето сте на друго мнение, но ми се иска Митко да си се върне на Лаута. Мисля също така, че от Черно Море никой няма да вземем.
Освен Йошката
HaSegaDe написа:staria написа:Пловдив1926 написа:Ангел Йошев
Емил Аргиров
Костадин Гаджалов
Красен Трифонов
Николай Чипев
Ивайло Герджиков
Мартин Керчев
Веселин Марчев
Басилия Саканоко
Георги Петров
Освен Йошката
Аз лично, никога не съм му бил фен.Няма да ми липсва.