slavia_forever написа:Аз също съжалявам за Дюлгеров, НО горе главите! Според моето мнение, което явно е различно от останалите наши, Том не е лошо попълнение, даже напротив!
Както в повечето случаи,тук мненията ни съвпадат.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
slavia_forever написа:Аз също съжалявам за Дюлгеров, НО горе главите! Според моето мнение, което явно е различно от останалите наши, Том не е лошо попълнение, даже напротив!
Модератор ЛокоПД написа:slavia_forever написа:Аз също съжалявам за Дюлгеров, НО горе главите! Според моето мнение, което явно е различно от останалите наши, Том не е лошо попълнение, даже напротив!
Както в повечето случаи,тук мненията ни съвпадат.
Viktor4o_Rs написа:Малко встрани от темата, но много искам мачът ни в Пловдив да е истински и здрав, каквито правим обикновено, защото последните 2 мача определено не бяха такива
Viktor4o_Rs написа:Малко встрани от темата, но много искам мачът ни в Пловдив да е истински и здрав, каквито правим обикновено, защото последните 2 мача определено не бяха такива
drughi написа:Viktor4o_Rs написа:Малко встрани от темата, но много искам мачът ни в Пловдив да е истински и здрав, каквито правим обикновено, защото последните 2 мача определено не бяха такива
Такива мачове ги е имало винаги, ще ги има и за в бъдеще. Няма нищо лошо в това да помогнете на отбор като нашия да се спаси от изпадане за сметка на тимче като Локо Мездра. Това е нещо нормално и в реда на нещата. На запад хорта даже не го правят и на въпрос.
А иначе за размяната, няма какво повече да добавим. Трябва да изчакаме и да видим кой как ще се представя за новия си отбор. Все пак се надявам, както вече казах, че и двете страни ще сме доволни.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта