Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Купа България 1/8 финал Локомотив Пловдив - Миньор Перник
Няма сигурни мачове,но този не буди и капка съмнение-изразителна победа над перничани!!!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Момчета,не се заблуждавайте.Мача хич няма да е лесен.Миньор вече не е този отбор,който започна първенството.В последния си мач ,мисля,вкараха четири гола.Помня и мача в Перник с тях - винаги ни скачат здраво.Аз лично,ще бъда доволен и от минимална победа.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
И аз ще съм доволен на победа,ако ще и с половин гол да е.Ако пък ги разгромим тея жълти изчадия,още по-добре,но важно е продължаването.Нямам търпение до събота,да влезна в храма и да запея с пълно гърло ...
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
В подем сме!!!
Отбора има игра, психика и манталитет - бием без проблеми!
Перник ще ни скочат колкото могат, но ще ги сломим още в началото с голове.
Защитата играе прекрасно...Ицо и Валери се справят блестящо в дефанзивен план, а отпред със Здравко, Карвальо и Раймонди нямаме спиране.Сигурен съм, че на футболистите на Миньоро им е говорено много за Здравко Лазаров и Карвальо.Ще се опитат да ги неутрализират, но друг е въпросът дали ще успеят.Той и Балъков щеше да отдели специално внимание за Здравко, но всички видяхме какво се случи.Очаквам голове от статични положения!
4:0 е мача! С "Черноморец" го познах, казах, че ще ги отнесем с 2:0 и точно така стана.
Да го бях играл за точен резултат майна, ама ей на - дупе иска!
Важното е всички да изпратим момчетата на "Лаута" за последния мач тази година.
През новата година - нов късмет!
Отбора има игра, психика и манталитет - бием без проблеми!
Перник ще ни скочат колкото могат, но ще ги сломим още в началото с голове.
Защитата играе прекрасно...Ицо и Валери се справят блестящо в дефанзивен план, а отпред със Здравко, Карвальо и Раймонди нямаме спиране.Сигурен съм, че на футболистите на Миньоро им е говорено много за Здравко Лазаров и Карвальо.Ще се опитат да ги неутрализират, но друг е въпросът дали ще успеят.Той и Балъков щеше да отдели специално внимание за Здравко, но всички видяхме какво се случи.Очаквам голове от статични положения!
4:0 е мача! С "Черноморец" го познах, казах, че ще ги отнесем с 2:0 и точно така стана.
Да го бях играл за точен резултат майна, ама ей на - дупе иска!

Важното е всички да изпратим момчетата на "Лаута" за последния мач тази година.
През новата година - нов късмет!

MoNteSo написа:Ако ще се играе наистина тоя мач би трябвало да ни биете, но това все пак е купата, и не се знае какво са се договорили.
А има ли за какво да се договаряме с вас? Ако се сещаш за такава прична ни светни?
Че мача ще е труден за нас е ясно, но се надявам да го вземем!

Ама и те живнаха бе, Ванко. Взеха си задължителните Видима и Сливен, направиха равен на Черноморец ТАМ, загубиха от Черно Море, но във Варна принципно трудно се играе. Това не е отбор, който ще дойде предварително паднал. Ще играят и ще трябва да се понапънем и пак да покажем максимум. Мен не ме е страх от тях, страх ме е от нас си, да не запразним отсега.
Имаме мач да играем за купата, турнир дето сме го поставили да го играем с цел, ние мислим за имена на стадиони, колко лоши били в Перник и легнахме на кълката с хубавите мачове. То няма лошо, ама нищо от тия неща няма да ни помогнат на терена и по трибуните в събота.
Имаме мач да играем за купата, турнир дето сме го поставили да го играем с цел, ние мислим за имена на стадиони, колко лоши били в Перник и легнахме на кълката с хубавите мачове. То няма лошо, ама нищо от тия неща няма да ни помогнат на терена и по трибуните в събота.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- petrof
- Контакти:
Абе Локото, айде малко по кротко... Миналата година едвам се спасихте да не изпаднете, а тая година извежнъж станахте голямата работа. Вярно, добре тръгнахте в първенството, ама няма да е лошо да слезете малко на земята. Не сте нищо особено нито като отбор, нито като игра. То бива, изхвърляне, бива да се правите на големи, ама вие съвсем се оляхте. За кои се мислите на знам?
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
ОСТАВИ ГИ ПАПАГАЛИТЕ, НЕКА ГЛЕДАМЕ НАШИЯ МАЧ, ТЕ СЕГА ЛЕТЯТ ,НО ЩЕ ДОИДЕ ВРЕМЕ ДА ВЛЕЗНАТ В А ГРУПА,ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРАТ ЧЕ КУРДОВ МОЖЕ ДА БЕЛЕЖИ САМО НА ЧИРПАН,ГАБРОВНИЦА,ЯГОДА,ЧЕРНИЦА, И ПРИКАЗКАТА........ ЩЕ СВЪРШИ,ОРКИТЕ НЕ ВИЖДАМ С КВО МОЖЕ ДА НИ ИЗНЕНАДАТ АКО ИЗЛЕЗЕМ МОБИЛИЗИРАНИ,ТАКА ЧЕ ТВЪРДА ПОБЕДА
АБЕ ПЕТРОФФ ТЕ И ЛИТЕКС ВЛЕЗНАХА ОТ Б ГРУПА И СТАНАХА ШАМПИОНИ,ТАКА ЧЕ НЕ СЕ УЧУДВАЙ,ЖИВЕЕШ ВЪВ КАПИТАЛИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
petrof написа:Абе Локото, айде малко по кротко... Миналата година едвам се спасихте да не изпаднете, а тая година извежнъж станахте голямата работа. Вярно, добре тръгнахте в първенството, ама няма да е лошо да слезете малко на земята. Не сте нищо особено нито като отбор, нито като игра. То бива, изхвърляне, бива да се правите на големи, ама вие съвсем се оляхте. За кои се мислите на знам?
Да разбирам ли,че вие сте "нещо особено" като отбор и игра ?!Всъщност,има нещо "особено" при вас,но не се дължи на отбора или играта,а на нЕкои особености на публиката ви

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg