Страхотно интервю на Краси Балъков!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Страхотно интервю на Краси Балъков!

Мнениеот Boksiorcheto » 30 ное 2010 16:11

Красимир Балъков е голям човек и голям футболист. Една харизматична личност,която трябва да е пример и гордост за нашето общество. Вижте човекът колко възпитано се държа. Онова тъпо селянче - журналистчето се опита да го провокира поне 3 пъти,но Краси,като интелигентен и трезвомислещ човек не се поддаде на евтините и смехотворни провокации на един олигофрен ;). Наистина доста са му извъртяли думите от интервюто и без да го бях гледал,много ми беше паднал в очите! Колкото до българския футбол,наистина последните години бележи виден прогрес и който го отрича,не вижда със очите си. Вижте колко равностойни отбори има във момента. Погледнете Черноморец какви бази,какъв стадион и с какви футболисти разполага. Можем да кажем същото и за Литекс. Във Левски се направи супер селекция,пълнят си стадиона хората за евромачовете и се представят супер. Във Цска могат да се изчистят още нещата и пак ще бъдат сила. Ние от своя страна бием Левски в София. Там,където падна Гент и където със доза късмет Лил,който е първи в Франция взе равен.Отделно правим стадион(по който продължава да се работи),съблекални,селекция,ще правим и бази. Сами си правете изводите. Други отбори,като Локо София например играят много хубав и атакуващ футбол,който радва окото на всеки,който обича масовата игра. Така,че хора не бъдете толкова черногледи. Съгласен съм само,че отбори,като Калиакра,Видима,Сливен нямат място във А група и предпочитам на тяхно място да играят Ботев,Нафта,Дунв,Етър и т.н. но щом тези малки отбори са в елита,значи са си заслужили снещо това право. Да не забравяме какви бази имат Калиакра и Сливен. Не всичко е публика. Все пак не играем ние на стадиона и колкото да са добри публиките не Нафта и Ботев,те не играят - играят футболистите! Също така ние феновете не можем да направим помощни игрища и стадиони,за това е важно солидното финансиране на даден отбор. Щом тези отбори са стигнали до тук,значи са имали от всичко по-малко. Сравнително добро финансиране,бази и инфраструктори,що годе качествена селекция. Така,че хора - БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ! И САМО ЛОКО ПЛОВДИВ!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 30 ное 2010 17:26

Поздравления за хубавата тема!
На мен ми писна от постоянния песимизъм и искрено се радвам на всички добри думи ;).
Успех на българския футбол и на любимите ви отбори!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 ное 2010 19:49

kartago написа:E да, обаче заради тоя боклук ( журналиста ) доста фенове се настроиха излишно и се стигна до обиди и напрежение. Дори Неделчо Матушев и той беше повярвал на тези глупости! Лично съм контактувал с Балъков и знам, че това беше НЕВЪЗМОЖНО той да каже подобни работи и да се изкаже с неуважение към когото и да е било!

Даже и аз се бях "наточил",без да се замислям,че Бала е прекалено интелигентен и коректен човек,за да направи подобно пренебрежително изказване.За съжаление винаги ще има Любовци,Мисири,Сашодиковци /откак Трактора го купи,си обърна задника с хастара навън/ и прочее интриганти и дребни душици.Важното е,да не се връзваме на подобни трикове.Някои отбори си плащат на определени журналисти и медии и това ние много добре го знаеме.Достатъчно е да прочетеш няколко статии,или да гледаш 2-3 предавания по ТВ и ти става ясно.Тази работа обаче,не е за всеки,а само за т.нар. "елитни" журналисти.За такива като оня там...как му беше името :roll: остава търсенето на евтини сензацийки.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”