Локо (Пд) е под пара, ЦСКА пак трепери
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо (Пд) е под пара, ЦСКА пак трепери
Мачът утре ще е най-тежък от началото на сезона и ще бием или 0:2 или 0:#@ 

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
мача е хикс ,въпреки че ми се иска Локо да бие.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
- Ticha
- Контакти:
Ще стискам палци за Локото! 

- sedem_!_dva
Жалко за феновете на Локо, които направиха хубава атмосфера на стадиона, жалко за тези хора, че Галка накара футболистите да им се изсерат на лицата по толкова грозен начин. След такъв мач, аз бих се срамувал. Във форума на ЦСКА написах, че това беше най-явно уговорения мач след Спартак ВН-Славия, поне да го бяха направили не толкова явно... Не може 8-9 пъти да излезнат сами с/у вратаря ти, а при това ти даже не си ги атакувал, за да имаш оправдание, че ЦСКА играят на контра и затова е станало така...Абе жалка работа, ама кво да се прави...
Много няма да им хареса коментара ми, но това е истината..., а от нея боли... 

NON MOLLARE MAI
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
sedem_!_dva написа:Жалко за феновете на Локо, които направиха хубава атмосфера на стадиона, жалко за тези хора, че Галка накара футболистите да им се изсерат на лицата по толкова грозен начин. След такъв мач, аз бих се срамувал. Във форума на ЦСКА написах, че това беше най-явно уговорения мач след Спартак ВН-Славия, поне да го бяха направили не толкова явно... Не може 8-9 пъти да излезнат сами с/у вратаря ти, а при това ти даже не си ги атакувал, за да имаш оправдание, че ЦСКА играят на контра и затова е станало така...Абе жалка работа, ама кво да се прави...Много няма да им хареса коментара ми, но това е истината..., а от нея боли...
Честно казано,не искам и да си помисля,че нашите са "легнали".Аз лично мисля,че ЦСКА просто ни надиграха.Особено първото полувреме.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- sedem_!_dva
Модератор ЛокоПД написа:sedem_!_dva написа:Жалко за феновете на Локо, които направиха хубава атмосфера на стадиона, жалко за тези хора, че Галка накара футболистите да им се изсерат на лицата по толкова грозен начин. След такъв мач, аз бих се срамувал. Във форума на ЦСКА написах, че това беше най-явно уговорения мач след Спартак ВН-Славия, поне да го бяха направили не толкова явно... Не може 8-9 пъти да излезнат сами с/у вратаря ти, а при това ти даже не си ги атакувал, за да имаш оправдание, че ЦСКА играят на контра и затова е станало така...Абе жалка работа, ама кво да се прави...Много няма да им хареса коментара ми, но това е истината..., а от нея боли...
Честно казано,не искам и да си помисля,че нашите са "легнали".Аз лично мисля,че ЦСКА просто ни надиграха.Особено първото полувреме.
Ти хубаво мислиш позитивно, но поведението на терена друго говори. Играта ви, да оставим предишните два мача със Сливен и Черноморец, но го нямаше духа в отбора, който съм виждал в мачовете, особено в Пловдив. Дори и на мача в София за купата играхте по съвсем друг начин...а ЦСКА оттогава не са се засилили толкова много с двама играчи от Мездра и Муши и треньор, който е в началото на кариерата си... Абе няма значение, така или иначе сте се спасили от изпадане, както и прогнозирах още месец преди началото на сезона.

NON MOLLARE MAI
седем-два написа по горе че трябва да се срамуваме от играта си,не съм съгласен човече!
аз съм доволен от моя отбор вчера,големия отбор цска които иска да става шампион игра от 30-тата минута до края на мача прибран в неговата си половина и разчиташе на контраатаки които наистина бяха опасни на фона на оголените ни пространства,но мен цска вчера не ме убедиха че са силен отбор и имат сили за титлата,първото полувреме вятъра беше ураганен и помагаше на цска а второто вместо да е обратното тои взе че спря почти
,с малко късмет 10 минути преди края мача можеше да е 2:2 и песента можеше и да е друга макар че можеше и да е и 1:4 примерно!
просто късмета които го имахеме в неделя вчера го нямахме,но това е футбола...
като игрово поведение,като игра,като играчи за мен цска не могат да станат шампиони и ако разчитата на уникалните иванов и котев отзад скоро ще бъдат разкрити...
ся в неделя че видим левски дали ги бива!
аз съм доволен от моя отбор вчера,големия отбор цска които иска да става шампион игра от 30-тата минута до края на мача прибран в неговата си половина и разчиташе на контраатаки които наистина бяха опасни на фона на оголените ни пространства,но мен цска вчера не ме убедиха че са силен отбор и имат сили за титлата,първото полувреме вятъра беше ураганен и помагаше на цска а второто вместо да е обратното тои взе че спря почти

като игрово поведение,като игра,като играчи за мен цска не могат да станат шампиони и ако разчитата на уникалните иванов и котев отзад скоро ще бъдат разкрити...

ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
[quote="NUP-1995"][b]седем-два написа по горе че трябва да се срамуваме от играта си,не съм съгласен човече!
,с малко късмет 10 минути преди края мача можеше да е 2:2 и песента можеше и да е друга макар че можеше и да е и 1:4 примерно!
А и нашите имаха ден и половина по-малко за възстановяване,след мача в Бургас.

А и нашите имаха ден и половина по-малко за възстановяване,след мача в Бургас.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg