Нарушението завършва в наказателното, дузпа от всякъде, макар че по-добре да я нямаше.
Както казах честито и толкова от мен във форума ви.
Локомотив София - Локомотив Пловдив 21.11.2010 КУПА БЪЛГАРИЯ
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Boksiorcheto
Re: Локомотив София - Локомотив Пловдив 21.11.2010 КУПА БЪЛГАРИЯ
Пич,аз не пия,така че не ми говори за трезвеност
>

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Pride написа:Нарушението завършва в наказателното, дузпа от всякъде, макар че по-добре да я нямаше.
Гледа се откъде започва нарушението

Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Pride написа:Нарушението завършва в наказателното, дузпа от всякъде, макар че по-добре да я нямаше.
Както казах честито и толкова от мен във форума ви.
Важното е къде започва,а именно извън пеналта,иначе Здравко можеше да го държи за фланелката до голлинията,примерно

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Уж имало някакво ново правило, от известно време за дузпите, знам че преди беше където започва нарушението. Още преди две години от Славия реваха за една такава дузпа срещу нас.
То и аз съжалявам,че се паднахме с вас, не само защото отпаднахме
айде успех.
То и аз съжалявам,че се паднахме с вас, не само защото отпаднахме

- Boksiorcheto
Pride написа:Уж имало някакво ново правило, от известно време за дузпите, знам че преди беше където започва нарушението. Още преди две години от Славия реваха за една такава дузпа срещу нас.
То и аз съжалявам,че се паднахме с вас, не само защото отпаднахмеайде успех.
Успех и на Вас!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Вече играем като голям отбор, майна!
Имаме самочувствие и манталитет на победители!
Играем като равен, с равен срещу големите.
Ей на това най-много се радвам!
Честита победа!
Дано имаме късмет при следващия жребий - домакинство на"Калиакра"!
Имаме самочувствие и манталитет на победители!
Играем като равен, с равен срещу големите.
Ей на това най-много се радвам!
Честита победа!
Дано имаме късмет при следващия жребий - домакинство на"Калиакра"!

Само искам да кажа, нещо което го може само агитката на Локомотив - резултата е 3:2 в полза на нашия отбор. Румен Горанов се засилва да бие четвъртата дузпа за противника ни. Цялата агитка на Локо Плодив започва да скандира името му. Румен Горанов вкарва дузпата. Резултата е 3:3. Агитката на Локо Пловдив замлъква за секунда, след кооето започва да скандира отново името на Румен Горанов.... футболиста се израдва на гола и поздрави двете агитки..... Наструхвам само докато го пиша и като се сещам за този момент. Ако ми кажете някой друг подобен случай здраве му кажете.
Ето само за това ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ заслужи победата днес. Ето само за това съм и ще бъда фен на отбора завинаги. Чeстито на всички които купонясват в този момент.
Ето само за това ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ заслужи победата днес. Ето само за това съм и ще бъда фен на отбора завинаги. Чeстито на всички които купонясват в този момент.
Честито на пловдивчани.
Много гаден мач беше вчера. Страхлив мач. Слаб футбол и никакви положения за гол. За дузпата-всеки може да си говори каквото иска, но Искрен си изигра ситуацията перфектно, в което няма нищо лошо. За отменения гол - засада има, но се вижда само на записа. Не знам как страничния я видя
. Лично се радвам, че гола не беше зачетен. Дузпите са гаден начин за решаване на мач, но и 60 полувремена да бяхме играли, гол нямаше да има. Ако Сашко не беше излизнал от игра, смятам, че щяхме да си ви тупнем доволно и с разлика, но той реши да се пази за новия си отбор. Жив и здрав да е, много успех му желая и му благодаря най - сърдечно за всичко, което направи в Локомотив, за спортменството и за уважението, което показа към нас.
Генков да не се отчайва, а да вдига главата и следващия мач да вкара хетрик
на съгражданките от Славия
Много хубав ден и най-накрая се посъбрахме повече хора. Имаше и адски много деца, което е най-радващото.
Пичове, а защо викахте "Бе Де Же на к***и синове"? Малко е тъпо, или вие смятате, че нямате нищо общо са железниците
Иначе подкрепата ви беше на ниво.
Златински да лигави бибата.
Много гаден мач беше вчера. Страхлив мач. Слаб футбол и никакви положения за гол. За дузпата-всеки може да си говори каквото иска, но Искрен си изигра ситуацията перфектно, в което няма нищо лошо. За отменения гол - засада има, но се вижда само на записа. Не знам как страничния я видя

Генков да не се отчайва, а да вдига главата и следващия мач да вкара хетрик

Много хубав ден и най-накрая се посъбрахме повече хора. Имаше и адски много деца, което е най-радващото.
Пичове, а защо викахте "Бе Де Же на к***и синове"? Малко е тъпо, или вие смятате, че нямате нищо общо са железниците

- Irish stout
- Контакти:
haiobaio написа:Честито на пловдивчани.
Много гаден мач беше вчера. Страхлив мач. Слаб футбол и никакви положения за гол. За дузпата-всеки може да си говори каквото иска, но Искрен си изигра ситуацията перфектно, в което няма нищо лошо. За отменения гол - засада има, но се вижда само на записа. Не знам как страничния я видя. Лично се радвам, че гола не беше зачетен. Дузпите са гаден начин за решаване на мач, но и 60 полувремена да бяхме играли, гол нямаше да има. Ако Сашко не беше излизнал от игра, смятам, че щяхме да си ви тупнем доволно и с разлика, но той реши да се пази за новия си отбор. Жив и здрав да е, много успех му желая и му благодаря най - сърдечно за всичко, което направи в Локомотив, за спортменството и за уважението, което показа към нас.
Генков да не се отчайва, а да вдига главата и следващия мач да вкара хетрикна съгражданките от Славия
![]()
Пичове, а защо викахте "Бе Де Же на к***и синове"? Малко е тъпо, или вие смятате, че нямате нищо общо са железниците![]()
Имаш ли познат ушен лекар?
"БФС - на тра-ла-ла синове"
А разсъждения с колко сте щели да ни тупнете имат само съжалителен характер. И аз мога да кажа, че ако в центъра играеше човек, който вчера не игра и двама Сашковци да имахте, пак нямаше да ни биете, ама все тая. Това са външни оправдания. Както и оправданията на Васев, че сте владеели инициативата. Мачът си беше равностоен отвсякъде, да не кажа, че вие нямахте нито едно положение за целия мач.
Живи и здрави!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!