Пак казвам : Не искам да се заяждам !

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kanar4o написа:Не искам да се заяждам и предполагам ще ми изтриете поста ,защото сте от противниковия отбор ,но по ТВ 2 казаха ,че сте били 100 човека ! А имаше едни закани ,че ще престигнете в Бургас 500 напук на нас ,че бяхме миналия кръг 300 там ! Затова не трябва да се говорят празни думи !!!
kanar4o написа:Не искам да се заяждам и предполагам ще ми изтриете поста ,защото сте от противниковия отбор ,но по ТВ 2 казаха ,че сте били 100 човека ! А имаше едни закани ,че ще престигнете в Бургас 500 напук на нас ,че бяхме миналия кръг 300 там ! Затова не трябва да се говорят празни думи !!!
kubik написа:kanar4o написа:Не искам да се заяждам и предполагам ще ми изтриете поста ,защото сте от противниковия отбор ,но по ТВ 2 казаха ,че сте били 100 човека ! А имаше едни закани ,че ще престигнете в Бургас 500 напук на нас ,че бяхме миналия кръг 300 там ! Затова не трябва да се говорят празни думи !!!
И аз не искам да се заяждам,но имах чувството че играем на Лаута,а на ващо гостуване тишина
kanar4o написа:kubik написа:kanar4o написа:Не искам да се заяждам и предполагам ще ми изтриете поста ,защото сте от противниковия отбор ,но по ТВ 2 казаха ,че сте били 100 човека ! А имаше едни закани ,че ще престигнете в Бургас 500 напук на нас ,че бяхме миналия кръг 300 там ! Затова не трябва да се говорят празни думи !!!
И аз не искам да се заяждам,но имах чувството че играем на Лаута,а на ващо гостуване тишина
Дали ?!? Или просто защото си пристрастен ?!?
kubik написа:kanar4o написа:Дали ?!? Или просто защото си пристрастен ?!?
Пристрастен и обективен![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта