ЦСКА-ЛОКО ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Terziev1899
Контакти:

А Виданов кой е?

Мнениеот Terziev1899 » 14 ное 2010 23:57

Абе момчета и момичета, някой знае ли кой е тоя Виданов? Не знам, на мен ли така ми се струва или това момче нещо се взе много на сериозно. Ако не се лъжа до преди няколко мача, той беше тоя дето разправяше, че отбора му е пълен с бездушници, били слаби и не ставали за нищо. Пък сега разправя, че били ЦСКА, че са били много големи... Абе що такива не си идат на село не мога да разбера, това питам :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: ЦСКА-ЛОКО ПД

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 ное 2010 00:01

Viktor4o_Rs написа:
Viktor4o_Rs написа:Генов е мръсен изрод , най-противният съдия , защото е умен и може да подпира тънко , което обаче накрая се оказва фатално ... Отсега мога да ви кажа , че ще дава спорни фалове за ЦСКА , нищо чудно и някоя дузпичка или червен картон ;) Иначе ако иска да изсвири мача перфектно - ще го направи , защото е отличен съдия , но доста корумпиран за съжаление :roll:

Така е пичове , въпреки че и вие си имате голяма вина за загубата , особено Лучини за гола ,но Генов си ги буташе тънко-тънко , така беше и на Славия - ЦСКА , ама тогава бяха твърде слаби :roll: Иначе поздравления , надвикахте ги тотално 8-)

А бе да бяхме паднали с 5-0,както ни биха миналата есен в Пловдив - окей,няма проблеми.Тогава ни надиграха и дума не сме казали за съдията и т.н.Днес обаче тоя гей стана смешен.Не толкова заради отменения гол,макар че,ако положението беше за ЦСКА,гола щеше да бъде зачетен на 100%.Тоя хомосексуалист през целия мач подпираше червените и то явно,а не "тънко-тънко".Ясно е,че целта е да се добута ЦСКА по някакъв начин в челото на класирането,ама днес се получи турбо селско.Нищо,напролет ще има реванш,а Генов тогава няма да го има.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Re: А Виданов кой е?

Мнениеот Синя Гордост » 15 ное 2010 00:07

Terziev1899 написа:Абе момчета и момичета, някой знае ли кой е тоя Виданов? Не знам, на мен ли така ми се струва или това момче нещо се взе много на сериозно. Ако не се лъжа до преди няколко мача, той беше тоя дето разправяше, че отбора му е пълен с бездушници, били слаби и не ставали за нищо. Пък сега разправя, че били ЦСКА, че са били много големи... Абе що такива не си идат на село не мога да разбера, това питам :)

Това им е в кръвта.Такива са си. Са по левче билета и спря бойкота :) :) :)
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 15 ное 2010 00:09

Зума: Ще предложа на Коко Динев да се откажем от „А” група

Да беше ''ревнал'',когато феновете ''ревяха'' против генов,г-н Бонев.Сега само плашиш гаргите :)

Баси немога да го проумея още :( .Как ръководството позволи на генов да ръководи толкова важна за нас среща.Ей Богу немога!

С тая постъпка да защитат генов, просто,изпариха и малкия шанс за класиране в Европа :evil:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 ное 2010 00:15

Terziev1899 написа:Абе момчета и момичета, някой знае ли кой е тоя Виданов? Не знам, на мен ли така ми се струва или това момче нещо се взе много на сериозно. Ако не се лъжа до преди няколко мача, той беше тоя дето разправяше, че отбора му е пълен с бездушници, били слаби и не ставали за нищо. Пък сега разправя, че били ЦСКА, че са били много големи... Абе що такива не си идат на село не мога да разбера, това питам :)

Виданов, че не е прав да се изказва така не е!Може да си го мисли , но не трябваше го казва!Но като цяло има и истини който каза!Бихте Левски и станахте отбор.... малко да гледаме реално на нещатата!Какво толкова направи Локо Пд тая година освен да биеят Левски?Виданов да си ходи на село бил селянен и някакви такива.. а не ли селско при положение, че цял мач те надиграват ти да говориш за съдията?Мани другото ми съдията не е ощитил никой от двата отбора ама вие си надигате рев!Научете се първо да коментирате играта си и после да плуете по съдията, ако въобще имате основание , а не като днеска!Защото съдията си свири доста нормално според мене!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 15 ное 2010 00:16

Синя Гордост написа:

Това им е в кръвта.Такива са си. Са по левче билета и спря бойкота :) :) :)

е вие ли го казахте бе?Батков вън бля бля бля и Левски се класира за Европа и купи един футболист Гара и вие сте готови да му излижете и краката!Всеки плуе по другият ама не усеща ,че и той е същият!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 ное 2010 00:17

Абе тук в БГ,след всеки мач само за съдиите се говори,не трябва така.Локото много ги харесвам,но в тоя мач бяха много безлични.По-добре ще е ако си гледат техните грешки а не да се занимават със съдии и изказвания на противникови състезатели!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 ное 2010 00:28

Модератор ЛокоПД написа:Генов - ЛОКО ПД 1-0. Тая мастия не трябва да се появява в Пловдив.Ще му се отрази много зле на здравословното състояние :idea: Тоя мишок е изчакал всички да си тръгнат от стадиона и чак тогава си е тръгнал и той /поне така казаха по Дарик,а Веско Вълчев го е чакал до девет и нещо/.

Maйна що така :mrgreen: Не успяхме да се видим, бяхме се събрали и те чакахме, ама уви...

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 15 ное 2010 00:29

Santiago Munezz написа:Абе тук в БГ,след всеки мач само за съдиите се говори,не трябва така.Локото много ги харесвам,но в тоя мач бяха много безлични.По-добре ще е ако си гледат техните грешки а не да се занимават със съдии и изказвания на противникови състезатели!!!

Когато има за к'во ще се коментира съдията,когато играха с Литекс и им напукаха петите реваха от съдията,ама сега бил свирил нормално.
Голяма вина за загубата освен Генов има и ръководството.Ако бяха ревнали вместо да му се мазнят при назначението както правят другите отбори можеше и да не е толкова нагъл и на мача и след него....
Не ми обяснявайте че не сме играли добре щото тая мръсна ***** много добре ни прекъсна устрема.Отбора играе толкова колкото му позволи другия отбор или в нашия случай колкото му позволи съдията.Само аз ли виждам,че цялата защита и опорните халфове са с жълти картони.Още в началото ги подготви за гонене.При жълт картон няма как да влизаш по-твърдо и точно заради това и Крачунов не посля да влезне по-рязко и твърдо на Маркиньос при гола щото още в 6 мин. за нормален фаул му показа картон.Освен всичко друго накъса само както той си знае играта с поредица обратни фалове и отсъждания.А като прибавим как толерираше лежането на селяните по терена последните мин. и невръщането на топката от децата около терена и после даде някво смешно 3 минутно продължение става прекалено.
В същото време постоянното малтретиране на Витанов срещу Карвальо и зверските влизания в краката на Драги и Здравко останаха незабелязани.
Е няма как да се вземе тоя мач.Здравко каза неслучайно,че нещата са били предрешени предварително.
От тук нататък да пускат жалба от съдииството и да се съюзяват с Гигов да махнат разни Коцета Костадиновци и бандата му поръчкови палячовци.
Едно нещо искам.Ако отстраним Локо Сф за купата тея селяни да дойдат следващия кръг на Лаута.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 15 ное 2010 00:31

по добре си задай въпроса вие ли бихте левски или те паднаха от вас.за мен това беше нагласен мач.а Виданов е някой, защото е единствения национал от ЦСКА а май беше и единствения такъв и от 22 на терена тази вечер.ако го беше казал Трифоноф или някой друг турист това изречение за Локо,щях да те подкрепя,но за Виданов не съм съгласен с въпоса ти-А Виданов кой е... :geek:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Върни се в “Локо Пловдив”