Ами не мога да се съглася с теб!
За мен лично тази апатия на ръководството ни относно назначаването на Генов за мача с ЦСКА не нормална.
Не може да ти назначат съдия, който където свари отбора го реже най-нагло и да мълчиш.Съжалявам, но аз това не го намирам за нормално.Аз съм на 100% сигурен, че ако Коко се намеси може да повлияе за назначаването на друг съдия.
Коко Динев не е някой, който се занимава от вчера с футбол!!!Мисля, че имаме право дори да поискаме чужд съдия за този мач.
Дори може на всеки мач да ни свири чужд съдия стига да може да му се плаща!За мен Коко Динев има авторитет в БФС и може да поиска промяна.
ЦСКА-ЛОКО ПД
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: ЦСКА-ЛОКО ПД
Ако тия неща ставаха така както си ги мислиш, нямаше да ни одрежат главите в Перник примерно. Ще ти кажа само, че от както Цветин не е в БФС нямаме никакво лоби там.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Boksiorcheto
Мачът е 2:3 за нас
. Дано да стане хубав мач със много голове и ние да излезем победители! Също очаквам над 2 хиляди черно-бели привърженици да залеят София и да надвикат фенувити на цесикату
.

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
loko_fc написа:Дано отново напълним сектора си и този път да победим !
САМО ЛОКО !
http://vbox7.com/play:f2a5aa72
Дотук сме над 1000,сектора ще е пълен.Много важен ще е този мач и за двата отбора.Билети се продават на Лаута, кой както може да - да идва.Ще си прекараме чудесно

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:loko_fc написа:Дано отново напълним сектора си и този път да победим !
САМО ЛОКО !
http://vbox7.com/play:f2a5aa72
Дотук сме над 1000,сектора ще е пълен.Много важен ще е този мач и за двата отбора.Билети се продават на Лаута, кой както може да - да идва.Ще си прекараме чудесно
Искаш да кажеш,че има толкова продадени билета?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Хора, незнам как да ви го кажа!Просто който е свободен неделята е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да присъства на мача!
Ще бъдем домакини не се съмнявайте в това!Който не дойде, ще изпусне много!
ЛОКО ЛОКО ПОБЕДА !!!
Ще бъдем домакини не се съмнявайте в това!Който не дойде, ще изпусне много!
ЛОКО ЛОКО ПОБЕДА !!!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Генов е мръсен изрод , най-противният съдия , защото е умен и може да подпира тънко , което обаче накрая се оказва фатално ... Отсега мога да ви кажа , че ще дава спорни фалове за ЦСКА , нищо чудно и някоя дузпичка или червен картон
Иначе ако иска да изсвири мача перфектно - ще го направи , защото е отличен съдия , но доста корумпиран за съжаление 

Успех в София и дано ви последваме в последния кръг!Не е зле и някой червен картон да им изкарате!
Академик е единственият БГ отбор побеждавал Милан!!!
Кавдански и Раймонди на мястото на Габор и Валери - до тук мача е 1:1 откъм принудителни промени. Остава тоя рев за победа да не ни изиграе номер и да излезем пренавити.
Гледайте само какво ще прави Родригес. Това е може би най-добрия десен бег в БГ първенството. Говорим за чист десен, не набеден за такъв. Като го няма Делев да му изскача зад гърба, Минев оставен от другата страна или го няма, Маркиньос и Янчев забити в центъра, и на тоя, Галчев ли, Тонев ли, кой ще пуска отляво, ще му се стъжни. Ще ги скъса от тичане още първото полувреме. Това момче ще направи мача на живота си. Когато е в тонус и му се играе както срещу Левски, няма спиране. Колкото и да напъват, пред него ще е мегдан. От него нищо не очакват, не го познават, не му знаят играта.
И както му връзва паса напоследък, Трифонов няма да посмее да мръдне от полето и пак ще разправя:"нямаше дуспа, той съдията ги върна", Карвальо ще е с всяка топка в наказателното. Ще се чудят тях ли да гледат или къде е Здравко по терена.
Само от Платини ме е страх. И той като онова куцо пиле, Руи Мигел може цял сезон гол да не вкара, точно на нас ще се отвори. Обикновено срещу тях, най-набедения им футболист ни бележи и всички се чудим, това как стана. Краси Балъков интервюта даваше и черпеше, хвалеше и пляскаше с ръце като го продаваше.
Гледайте само какво ще прави Родригес. Това е може би най-добрия десен бег в БГ първенството. Говорим за чист десен, не набеден за такъв. Като го няма Делев да му изскача зад гърба, Минев оставен от другата страна или го няма, Маркиньос и Янчев забити в центъра, и на тоя, Галчев ли, Тонев ли, кой ще пуска отляво, ще му се стъжни. Ще ги скъса от тичане още първото полувреме. Това момче ще направи мача на живота си. Когато е в тонус и му се играе както срещу Левски, няма спиране. Колкото и да напъват, пред него ще е мегдан. От него нищо не очакват, не го познават, не му знаят играта.
И както му връзва паса напоследък, Трифонов няма да посмее да мръдне от полето и пак ще разправя:"нямаше дуспа, той съдията ги върна", Карвальо ще е с всяка топка в наказателното. Ще се чудят тях ли да гледат или къде е Здравко по терена.
Само от Платини ме е страх. И той като онова куцо пиле, Руи Мигел може цял сезон гол да не вкара, точно на нас ще се отвори. Обикновено срещу тях, най-набедения им футболист ни бележи и всички се чудим, това как стана. Краси Балъков интервюта даваше и черпеше, хвалеше и пляскаше с ръце като го продаваше.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!