ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС- ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - прогнози
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- child in time
- Контакти:
Re: ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС- ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - прогнози
Не разбирам какво удоволствие изпитват нашите фенове от това да си търсят закачки с Ботев?!? Ако е за прекия двубои иди доиди, ама темата е съвсем различна приказките са същите! Явно на някой хора деиствителноста им е достатъчно тежка и те не могат да я приемат и намират лесния път - да погледнем в двора на другия! И то при положение , че в нашия двор къртиците са направили дупки колкото по Софииските улици ! Стига глупости Пловдивския футбол умира вие с глупости се занимавате!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- whitesnake
- Контакти:
smash_the_reds написа:Железницата минава през Бургас............
А канарче тъжно в клетка гледа...........
Ей,голям провокатор си!
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- smash_the_reds
Ами псуват ме,няма как
Ама и ти-като гледам аватара ти...........

- whitesnake
- Контакти:
kartago написа:Аз лично мисля, че Черноморец ще победи! Един фен казва тука, че Бала ще подцени Локото, ама съдейки по изказванията на феновете, повече подценяват Черноморец! А не трябва! ....... Дано да стане хубав мач!......
Виж,ясно е ,че Черноморец не е лесен съперник.А и всички знаем кой е Краси Балъков.За мене той е най-добрия футболист от т.нар "златно поколение".Като треньор се опитва да наложи нещо ново,нещо което не е по вкуса на БГ футболистите.Кого подценяват феновете,не е от значение - ясно е,че тук повечето са пристрастни.Този мач никой не знае как ще завърши.Друго е на нас какво ни се иска

Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- whitesnake
- Контакти:
smash_the_reds написа:Ами псуват ме,няма как![]()
Ти сега кво? Какво му е на аватара ми - змия , пиле и малко зеленина..Нищо лошо.
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
whitesnake написа:kartago написа:Аз лично мисля, че Черноморец ще победи! Един фен казва тука, че Бала ще подцени Локото, ама съдейки по изказванията на феновете, повече подценяват Черноморец! А не трябва! ....... Дано да стане хубав мач!......
Виж,ясно е ,че Черноморец не е лесен съперник.А и всички знаем кой е Краси Балъков.За мене той е най-добрия футболист от т.нар "златно поколение".Като треньор се опитва да наложи нещо ново,нещо което не е по вкуса на БГ футболистите.Кого подценяват феновете,не е от значение - ясно е,че тук повечето са пристрастни.Този мач никой не знае как ще завърши.Друго е на нас какво ни се иска
Разбира се, отчитам го това ))).............Просто темата е такава, а се заредиха едни "очаквания" .....)))..... Ами няма лошо да има промени..... В Бургас не е за първи път да започват промените от там, навремето и стадион наложиха и отбор направиха, имат и чудесни бази около града, ще правят нещо и европейска база за подготовка там, "нафтата" от години при децата на всички нива им е на ниво.... има си нужда от промени в България, не мислиш ли?!....
- plamen etov
- Контакти:
Мисля че с играта която показа Локо Пд срещу Сливен,равния няма да е изненада,а защо и не нещо повече
Успех адаши

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- *GEORGI*1936*
- Контакти:
Мача е според мен е X ,може би едно 1-1........... ,а пък ако стане 1-2 много водка ще се изпие 

ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ
[quote="plamen etov"][b]Мисля че с играта която показа Локо Пд срещу Сливен,равния няма да е изненада,а защо и не нещо повече
Успех адаши :
Благодаря 1-1,1-2

Благодаря 1-1,1-2
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Домакинска победа 3-0 и много по-качествен футбол от това, което гледахме днес.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция