3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: 3 победи от 3 мача за Локомотив Пд! Защо не?

Мнениеот Irish stout » 31 окт 2010 19:04

msm написа:Хайде пак го прочети и разсъждавай! А горния пост, не се отнася до теб!? И ако може ,дръж се малко по-културно. Едва ли "самовлюбеноста" е някаква привилегия!

Ами прескочих го, защото както и в следващото, показваш неразбиране на думите ми. А във втория пост вмъкваш изопачени мои думи.

За да ти върна жеста, върни се на моето мнение и го прочети един-два пъти. И виж дали някъде говоря, че е глупост да говориш за победа за своя отбор или за нещо друго.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 окт 2010 19:16

Irish stout написа:
Deluxx написа:ЦСКА се надига и е несериозно да говориш такива глупости виж какви мачове ви чакат,а ти говориш глупости с/у Черноморец тоя мач специално е Х, а мача срещу ЦСКА е 1-ца

Виж, довчера и левскарите бяха убедени, че мачът е единица. Така че аз на твое място бих си спестил надменните коментари, най-малкото от уважение към противника.

Мнението на автора на темата ли е определящо за твоето мнение? :geek:
За нормалните хора уважението преди мача е задължително. Другите пък имат привилегията за говорят глупости.

Нима тези постове и думи не са твои?

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 окт 2010 19:26

msm написа:
Irish stout написа:
Deluxx написа:ЦСКА се надига и е несериозно да говориш такива глупости виж какви мачове ви чакат,а ти говориш глупости с/у Черноморец тоя мач специално е Х, а мача срещу ЦСКА е 1-ца

Виж, довчера и левскарите бяха убедени, че мачът е единица. Така че аз на твое място бих си спестил надменните коментари, най-малкото от уважение към противника.

Мнението на автора на темата ли е определящо за твоето мнение? :geek:
За нормалните хора уважението преди мача е задължително. Другите пък имат привилегията за говорят глупости.

Нима тези постове и думи не са твои?

Честно казано, не виждам какво не ти е ясно. Помолих просто за подобаващо уважение преди мача. Както и да е.

Жив и здрав!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 31 окт 2010 19:38

Irish stout написа:Честно казано, не виждам какво не ти е ясно. Помолих просто за подобаващо уважение преди мача. Както и да е.

Жив и здрав!

Като за последно ще ти обясня: Когато привърженик на Локо Пд. пише, че ще ни бият и то лошо, няма молба за уважение или надменност,...но когато привърженик на ЦСКА казва, че мача ще е 1-ца вече трябва да има такова!? Ето за това става въпрос.

Приятна вечер и от мен!

Потребителски аватар
tzloko
Контакти:

Мнениеот tzloko » 31 окт 2010 20:54

И аз това питам защо не? Ако играем като с Левски и Черноморец и чорбата ще ги бием. Другия мач макар и срещу Академик ще покажа дали ще успеем.
Изображение

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 31 окт 2010 21:03

Ай стига глупости! Дай да си вземем мача с Академик,после ще мислим и за армейците.Едно по едно да я караме,имаме играчи,имаме всичко.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
irriducibile1936
Контакти:

Мнениеот irriducibile1936 » 31 окт 2010 21:09

Така е..сега ако не си вземем мача с Академик все едно нищо не сме направили..
NON MOLLARE MAI !

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 31 окт 2010 21:34

msm написа:
Irish stout написа:Честно казано, не виждам какво не ти е ясно. Помолих просто за подобаващо уважение преди мача. Както и да е.

Жив и здрав!

Като за последно ще ти обясня: Когато привърженик на Локо Пд. пише, че ще ни бият и то лошо, няма молба за уважение или надменност,...но когато привърженик на ЦСКА казва, че мача ще е 1-ца вече трябва да има такова!? Ето за това става въпрос.

Приятна вечер и от мен!

Аз мога да пиша и да казвам каквото си искам,моето момче. Естествено ако е във рамките на правилника. Във момента не съм го нарушил със нищо. Да,смятам,че ще ви бием и то много лошо. Смея да го твърдя,защото моят отбор играе много по-добър футбол,имаме по-добри футболисти,по-добър тренъор,страхотен президент,СТАДИОН,публика,която е на светлинни години пред вашата ;). Айде поздрави!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 01 ное 2010 00:41

Аз лично ще се учудя ако не вземете поне 7 точки до края на полусезена . Според мен имате реални шансове да сте в тройката .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 ное 2010 09:15

Така, Боксьорчето, искам да се ограничиш в пусканто на теми малко. По принцип всичките ще ви помоля теми в стил "Ще бием ЦСКА с 22:0! Реалност или мечта?" да не ги пускате, защото освен заяждане с другите потребители друго не се постига. Ако искате да отворим една тема прогнози за следващите мачове и там да се пише - ОК, само кажете, ама дайте да не спамим форума с безсмислени теми.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”