Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот Irish stout » 28 окт 2010 17:09

deepblue1963 написа:Колко,точно,"шамари и ритници" се раздадоха и кой?

На интересен ли се правиш?
http://football.sportal.bg/video.php?video=27120

Кой ли не. Избери си сам, изборът е голям. Вярвам, че си разумен човек и ще се съгласиш.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 окт 2010 18:16

deepblue1963 написа:
Модератор ЛокоПД написа:
ЧИКАТИЛО написа:За това дерби съдията от коя държава ще е

Няма значение.Гледам обаче новините и наказанията за отборите на Литекс и Левски. Та,сетих се за последното Пловдивско дерби...Какво се случи тогава и какви бяха наказанията за Ботев и Локомотив.... :roll: - по три мача лишаване от домакинство /ако бъркам,поправете ме/ и по пет мача за футболистите ,участници в "мелето".Друг е въпроса ,че всичко се случи след последния съдийски сигнал.БФС имат различен "аршин" за отделни отбори и това е факт.

Поправям те:
Ботев Пд-2 мача
Локо Пд-1 мач
Сечков и Акалски-4 мача
Кики-6 мача
Арсов и Витанов-4 мача
Хубаво е да се "пише домашното" преди да се ходи на "училище".Дори и Модераторите.

ОК,грешката е моя,признавам.Спомням си обаче,че ни лишиха от домакинство,въпреки ,че бяхме гости и въпреки,че търкала стана след като повечето футболисти си тръгнаха да се прибират,даже и част от агитките бяха напуснали стадиона.Не съм толкова добре запознат като теб с правилника.Според теб има ли разлика,дали боят става по време или след края на мача ? А броят на участниците ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 28 окт 2010 19:13

На момчето от Левски бих му казал да си гледа отбора и да не раздава правосъдие,защото е ясно на всеки,че БФС(СФС) не мери със еднакъв аршин ;). Наказанието за вас трябваше да е много по-сурово и не можеш да убедиш никой,че си прав - въпреки компетентността си.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

stoian_1936
Контакти:

Мнениеот stoian_1936 » 28 окт 2010 21:13

imam svobodni mesta za SOFIA ako niakoi iska neka da mi zvanne tel: 0893422668 Stoian

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 окт 2010 21:27

Аз не мога да си обясня, как всяка година така се нареждат мачовете, че мачът на левски срещу Локомотив Пд е направен така, че на сините да им поникнат крила, в случай че предишния мач са забили главата в земята?! Сигурно е случайно?!
Аз съм на мнение, че синьото лоби в БФС няма да допусне по никакъв начин милиционерите да направят втора грешна стъпка!Реал Мадрид и Барса може да паднат в първенството, Ман Юнайтед и Челси също, но "богопомазания" левски-НЕ МОЖЕ!!!Ей за тва ще отнасят "грандовете" ни по 5-6 гола в турнирите - щото търсят причината на всякъде другаде, но не и в себе си!Най-важното е ние да тръгнем в софия с вяра в отбора, пък на другото - майната му!

В някои от постовете си може да реагирам по революционерски, но Локомотив Пловдив е моят отбор, моята любов и страст.Кръв ми капе от сърцето всеки път, когато виждам, как ограбват и ощетяват отбора на моето сърце и душа!Ще ме извинявате ако някой път за Локомотив реагирам с "рогата" , но чувството е като да посегнат на детето ти - просто не можеш да стоиш безучастно!

Пожелавам си гол на Златински от фаул в 89 мин. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 окт 2010 21:35

Ванко_Ултраса написа:Аз не мога да си обясня, как всяка година така се нареждат мачовете, че мачът на левски срещу Локомотив Пд е направен така, че на сините да им поникнат крила, в случай че предишния мач са забили главата в земята?! Сигурно е случайно?!
Аз съм на мнение, че синьото лоби в БФС няма да допусне по никакъв начин милиционерите да направят втора грешна стъпка!Реал Мадрид и Барса може да паднат в първенството, Ман Юнайтед и Челси също, но "богопомазания" левски-НЕ МОЖЕ!!!Ей за тва ще отнасят "грандовете" ни по 5-6 гола в турнирите - щото търсят причината на всякъде другаде, но не и в себе си!Най-важното е ние да тръгнем в софия с вяра в отбора, пък на другото - майната му!

В някои от постовете си може да реагирам по революционерски, но Локомотив Пловдив е моят отбор, моята любов и страст.Кръв ми капе от сърцето всеки път, когато виждам, как ограбват и ощетяват отбора на моето сърце и душа!Ще ме извинявате ако някой път за Локомотив реагирам с "рогата" , но чувството е като да посегнат на детето ти - просто не можеш да стоиш безучастно!

Спокойно бе,майна.Чакай да мине мача и тогава ще говорим.Всички знаем за кво става дума ;) ,но не говори предварително.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 28 окт 2010 21:51

Ванко_Ултраса написа:Пожелавам си гол на Златински от фаул в 89 мин. :mrgreen:

А аз автогол на Петков в 93 минута :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 29 окт 2010 11:40

Накратко ще кажа само,че Левски ги е страх от този мач...Честита първа домакинска загуба

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 29 окт 2010 15:01

Ванко_Ултраса написа:Аз не мога да си обясня, как всяка година така се нареждат мачовете, че мачът на левски срещу Локомотив Пд е направен така, че на сините да им поникнат крила, в случай че предишния мач са забили главата в земята?! Сигурно е случайно?!

"...но "богопомазания" левски-НЕ МОЖЕ!!!"
Нали видя,че МОЖЕ?Междувпрочем,аз винаги пиша Локомотив Пд с главна буква!Както и Пловдив!Капиш?
"...Ей за тва ще отнасят "грандовете" ни по 5-6 гола в турнирите..."
Тук,пък,изобщо не пипай,щото един отбор падна от Оксер със 7-1,а един друг отбор ОТСТРАНИ Оксер,нали? :mrgreen:
"Аз не мога да си обясня, как всяка година така се нареждат мачовете, че мачът на левски срещу Локомотив Пд е направен така, че на сините да им поникнат крила, в случай че предишния мач са забили главата в земята?! Сигурно е случайно?!"
Не-е-е...Ей тва е конспирацията!Чак сега ли схвана?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 29 окт 2010 15:29

deepblue1963 написа:

"...но "богопомазания" левски-НЕ МОЖЕ!!!"
Нали видя,че МОЖЕ?Междувпрочем,аз винаги пиша Локомотив Пд с главна буква!Както и Пловдив!Капиш?
"...Ей за тва ще отнасят "грандовете" ни по 5-6 гола в турнирите..."
Тук,пък,изобщо не пипай,щото един отбор падна от Оксер със 7-1,а един друг отбор ОТСТРАНИ Оксер,нали? :mrgreen:
"Аз не мога да си обясня, как всяка година така се нареждат мачовете, че мачът на левски срещу Локомотив Пд е направен така, че на сините да им поникнат крила, в случай че предишния мач са забили главата в земята?! Сигурно е случайно?!"
Не-е-е...Ей тва е конспирацията!Чак сега ли схвана?

Ооо, ти пак ли по тия ширини бе.
Верно, паднахме от Оксер с много тогава, те пък стигнаха полуфинал за УЕФА тогава и паднаха от бъдещия шампион. Но, така ни било писано.
Не мисля, че може да се води ползотворна дискусия на тема международни мачове, щото ние нямаме вашите успехи на държавен тим, а пък вие си имате едно призвание в Европа - да прославяте никому неизвестни отбори със загубите си от тях.

Но, там пък пак я съдиите са ви виновни поради грешна сексуална ориентация, или нещо друго, но вие никога. Затова гледате да наваксате на местна почва - тук Паста, там Баничка, и т.н.

Не се напъвай, никога не можеш да убедиш някой, чийто отбор е традиционно ощетяван в мачовете си срещу вас, че твоето мнение е по-различно. Няма никакво значение какво е твоето мнение в случая, щото ако има съмнителна дузпа, тя ще е за вас, а не за нас. И ще се чудиш защо другите пак недоволстват в мачовете с вас, но едва ли ще разбереш. Трябва да си бил от другата страна на спора, за да можеш да го разбереш. Но как да бъде, като сте един от двата държавни отбора в България.

Жив и здрав.

Върни се в “Локо Пловдив”