Ще накажат ли Локомотив заради Ераносян

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Re: Ще спази ли БФС правилата на УЕФА ?

Мнениеот пирин » 25 окт 2010 13:11

Пловдив1926 написа:
пирин написа:Едо в момента е обикновен фен,поне така твърдите,така че мястото му е в клетката.

Не всички фенове е нужно да бъдат в клетката. Има ВИП персони като Едо, които си гледат мача от централната трибуна на всеки стадион.

Човек изхвърлен от футбола заради допинг не може да бъде ВИП персона.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Ще спази ли БФС правилата на УЕФА ?

Мнениеот Пловдив1926 » 25 окт 2010 13:13

пирин написа:
Пловдив1926 написа:
пирин написа:Едо в момента е обикновен фен,поне така твърдите,така че мястото му е в клетката.

Не всички фенове е нужно да бъдат в клетката. Има ВИП персони като Едо, които си гледат мача от централната трибуна на всеки стадион.

Човек изхвърлен от футбола заради допинг не може да бъде ВИП персона.

Ти не можеш да определяш кой е вип персона или кой не. Защото този човек е шампион на България. А това, че Едо плати за издънката на д-р Тарълов, е съвсем отделен въпрос. Жалко е да играеш толкова лош футбол и да се надяваш на някой да му лепнат наказание белкем вземеш някоя точица.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Ще накажат ли Локомотив заради Ераносян

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2010 14:11

Пловдив1926 написа:Не виждам защо се учудвате. Отбора на Ботев винаги е бил толериран от БФС. Да припомня случея, когато известния им фен Велизар щеше да убие човек със стъклена бутилка, но само и само за да не ги извадят от групата извъртяха нещата така, че не се знаело чии фен е, а той имаше карта на фекнлуба им :mrgreen: Да не ви бъркат тия неща, казионните отбори са си винаги подкрепяни от властта. Това е чара да си Локомотивец - сами срещу всички несправедливости, срещу всичко пошло и казионно. Платените статии и злобата която се чува от дълбините на дивизиите само може да ни радва, че Локомотив върви в правилна насока и трови живота на бедните душици.

"Това е чара да си Локомотивец - сами срещу всички несправедливости, срещу всичко пошло и казионно."
Затова ли Ераносян влезе в съблекалнята?"Бунтар" с "бунтар" такъв...
Аз също не съм на работа в Локо Пд.Мога ли да ползувам тоалетната в съблекалнята? :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 25 окт 2010 14:23

blue avalanche написа:
Пловдив1926 написа:Не виждам защо се учудвате. Отбора на Ботев винаги е бил толериран от БФС. Да припомня случея, когато известния им фен Велизар щеше да убие човек със стъклена бутилка, но само и само за да не ги извадят от групата извъртяха нещата така, че не се знаело чии фен е, а той имаше карта на фекнлуба им :mrgreen: Да не ви бъркат тия неща, казионните отбори са си винаги подкрепяни от властта. Това е чара да си Локомотивец - сами срещу всички несправедливости, срещу всичко пошло и казионно. Платените статии и злобата която се чува от дълбините на дивизиите само може да ни радва, че Локомотив върви в правилна насока и трови живота на бедните душици.

"Това е чара да си Локомотивец - сами срещу всички несправедливости, срещу всичко пошло и казионно."
Аз също не съм на работа в Локо Пд.Мога ли да ползувам тоалетната в съблекалнята? :oops: :oops: :oops:

Много знаеш, къде е влизал.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2010 16:16

Пловдив1926 написа:
blue avalanche написа:

Много знаеш, къде е влизал.

Ми той си призна... :o

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 окт 2010 23:07

blue avalanche написа:Ми той си призна... :o

А бе майна,аз като гледах мача тази вечер,си мисля,че имаш по-голям проблем от това кой къде е пикал и какво си е признал.Освен това,Едо си тръгна от Лаута,така че ...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Мнениеот ip1912 » 27 окт 2010 17:56

незнам дали е важно вече за вас но, уефа наказва едо за още 2 години.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 окт 2010 18:01

ip1912 написа:незнам дали е важно вече за вас но, уефа наказва едо за още 2 години.

Дамм....

УЕФА нанесе нов удар по Едуард Ераносян, след като удължи наказанието му, да няма права да упражнява треньорската си професия. Според официална информация на европейската футболна централа, Едо няма да има права до април 2013-та година, което значи още две години допълнително наказание.

Арбитражният съд в Лозана обяви официално днес, че след молба от ФИФА и световната антидопингова агенция наказанието на Ераносян е удвоено. Първоначално той бе санкциониран с две години лишаване от права за работа от Футболния съюз на Кипър. Ераносян бе наказан, след като "организирал системно ползване на забранени стимуланти”, по времре на престоя му в кипърския АПОП.

Както е известно, Ераносян бе гласен за нов треньор на Локомотив Пд, но впоследствие напусна уж заради скандал с Коко Динев. По всяка вероятност обаче, на "Лаута" са разбрали за предстоящото удължаване на наказанието на специалиста и заради това, той няма да води "смърфовете".

Потребителски аватар
rumifox
Контакти:

Мнениеот rumifox » 28 окт 2010 12:11

Сигурен ли си ,че има Едо договор в клуба подписан черно на бяло!?

Върни се в “Локо Пловдив”