LautaArmy написа:Стига бе смешко.За какво обединение говориш....какъв ултрас си ти не мога да разбера.Мненията са ти като на 13 годишен...ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН !! Супер глупаво да се делим на столица и провинция!От край време знаем, че не БФС-то ни е виновно в мачовете ни срещу Левски и Цска![]()
Съботата всички на Герена за да се докажем като най-ВЯРНА публика !!! Последния път като паднахме с 2:0 имаше доста признания от фенове на Левски, което за мен си е най-голямата победа!
Само Локо е винаги с Вас!!!
Смешко можеш да викаш на себе си или на някой от твоите приятели там, с които се събираш!
На мен не ми давай оценки, нямаш акъл за толкова.По-добре гледай себе си и не съди другите.Кой ако не БФС е виновно сини и червени да се подиграват с нас и с другите отбори извън столицата?!Според теб БФС с еднакъв аршин ли мери на софийските отбори спрямо тези от провинцията? Що говориш глупости сега не мога да разбера.Ще видиш пак какъв смях ще е срещу левски, особено ако не им тръгне играта срещу нас!След мача пак ще говорим!