Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот Ванко_Ултраса » 27 окт 2010 22:04

LautaArmy написа:Стига бе смешко.За какво обединение говориш....какъв ултрас си ти не мога да разбера.Мненията са ти като на 13 годишен...ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН !! Супер глупаво да се делим на столица и провинция!От край време знаем, че не БФС-то ни е виновно в мачовете ни срещу Левски и Цска ;)
Съботата всички на Герена за да се докажем като най-ВЯРНА публика !!! Последния път като паднахме с 2:0 имаше доста признания от фенове на Левски, което за мен си е най-голямата победа!
Само Локо е винаги с Вас!!!

Смешко можеш да викаш на себе си или на някой от твоите приятели там, с които се събираш!
На мен не ми давай оценки, нямаш акъл за толкова.По-добре гледай себе си и не съди другите.Кой ако не БФС е виновно сини и червени да се подиграват с нас и с другите отбори извън столицата?!Според теб БФС с еднакъв аршин ли мери на софийските отбори спрямо тези от провинцията? Що говориш глупости сега не мога да разбера.Ще видиш пак какъв смях ще е срещу левски, особено ако не им тръгне играта срещу нас!След мача пак ще говорим!
Изображение

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 27 окт 2010 22:19

Сега е моментът да ударим Левски,но аз лично много много не съм оптимистичен! Все пак трябва да вярваме. Мощна подкрепа на стадиона и САМО ЛОКО ПЛОВДИВ! Резултат 2:3! А,и да не забравя. Черно-бели братя,не спорете за глупости и не се обиждайте! Нас ни свързва един отбор и съм сигурен,че всеки би скочил за другия ако види,че е във беда ;). Иначе съм съгласен със "Ванко Ултраса"!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

ЧИКАТИЛО
Контакти:

Мнениеот ЧИКАТИЛО » 27 окт 2010 22:28

За това дерби съдията от коя държава ще е

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 27 окт 2010 22:37

ЧИКАТИЛО написа:За това дерби съдията от коя държава ще е

Няма значение.Гледам обаче новините и наказанията за отборите на Литекс и Левски. Та,сетих се за последното Пловдивско дерби...Какво се случи тогава и какви бяха наказанията за Ботев и Локомотив.... :roll: - по три мача лишаване от домакинство /ако бъркам,поправете ме/ и по пет мача за футболистите ,участници в "мелето".Друг е въпроса ,че всичко се случи след последния съдийски сигнал.БФС имат различен "аршин" за отделни отбори и това е факт.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 27 окт 2010 22:42

При сините е половин Пловдив - Гарата, Ясен, Минев, Милиев, Акалски - треньор, вратар, защитник, халф и нападател. И най-отгоре Гонзо за хубост.

Те ако срещу нас не се докажат, та срещу кого! От тази гледна точка, както и да свърши мача града все печели.

П.П. Е, жалко ще е за загубилите. Дано не сме ние.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 27 окт 2010 23:32

Надявам се да се получи интересен двубой, в който съдията да не е главно действащо лице. Левски трябва на всяка цена да вземат трите точки макар че може би ще имат леки затруднения след наказанията на основни играчи.

ЧИКАТИЛО
Контакти:

Мнениеот ЧИКАТИЛО » 27 окт 2010 23:43

Не виждате ли че София не е в България

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 28 окт 2010 01:10

3:1 ;) За отбора на народа срещу отбора на Пловдив :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 28 окт 2010 10:38

Модератор ЛокоПД написа:

Няма значение.Гледам обаче новините и наказанията за отборите на Литекс и Левски. Та,сетих се за последното Пловдивско дерби...Какво се случи тогава и какви бяха наказанията за Ботев и Локомотив.... :roll: - по три мача лишаване от домакинство /ако бъркам,поправете ме/ и по пет мача за футболистите ,участници в "мелето".Друг е въпроса ,че всичко се случи след последния съдийски сигнал.БФС имат различен "аршин" за отделни отбори и това е факт.

Поправям те:
Ботев Пд-2 мача
Локо Пд-1 мач
Сечков и Акалски-4 мача
Кики-6 мача
Арсов и Витанов-4 мача
Хубаво е да се "пише домашното" преди да се ходи на "училище".Дори и Модераторите.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 28 окт 2010 10:53

deepblue1963 написа:
Модератор ЛокоПД написа:

Поправям те:
Ботев Пд-2 мача
Локо Пд-1 мач
Сечков и Акалски-4 мача
Кики-6 мача
Арсов и Витанов-4 мача
Хубаво е да се "пише домашното" преди да се ходи на "училище".Дори и Модераторите.

Странна работа, хем показваш, че вашето наказание е на практика "нулево" хем имаш претенции. Но така са ви научили, какво да правиш. Както виждаш човекът си каза, че може и да греши.

Това, което си заслужава да се отбележи, че разликата в санкциите е съществена, като по-леко наказаните естествено сте вие с Литекс. Не мисля, че това е изненада за някого, някои са по-равни от другите.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Локо Пловдив”